Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '15

 
Kategori
Güncel
 

Türkiye’nin Rus ambargosuna misilleme yapacağı herhangi bir kozu yok

Türkiye’nin Rus ambargosuna misilleme yapacağı herhangi bir kozu yok
 

İyi ki de yok; ne o öyle “sen bunu yaptın ben de şunu yaparım…”İnatla iddia ile hiçbir şey olmaz. Ama hani kazanalım kaybedelim ülkenin onuru açısından bakarsak Bingöl dağlarının kozalaklarından başka kozumuz yok, kozalak atarız kafalarına!

Ama Türk yöneticilere helal olsun gerçekten; Pentagon onlarınmış gibi konuşuyorlar. Türkiye’nin durumunu bilmeyen biri bu konuşmalara bakar ve çekinir valla! Belki Ruslar da korkmuştur.

Aklıma ne geliyor biliyor musunuz? Yoksa bu AKP 12 yıllık iktidarında gizlice atom bombası filam mı yaptı. Sanki böyle bir güvenceleri varmış gibi konuşuyorlar.

Boğazları kapatamayız Montrö var. Hani takmasak yine zor, bomba atacaklarmış. Başka ne kozumuz var ya! Etrafları Türk cumhuriyetleri ile çevrili ama Astanalı futbolcuları gördük Bulgar askerleri gibi saldırıyorlardı. Çeçen gardaşlarımızı da başlarına bela edemeyiz, Kadirov’u duydunuz.

Onurumuzu koyarız ortaya. Biz hep öyle yaptık zaten. Bizim hiç kozumuz olmadı da nükleer başlıklara karşı topla tüfekle savaşılmaz ki. Bu NATO mato bizi Rusya ile takıştırıp annem çağırıyor deyip gidecekler. Keşke öyle yapsalar; biz de babam çağırıyor deyip yan çizeriz. Bir Almanya korkutuyor beni. Yine bir Alman gemisinin peşine düşüp gideriz diye korkuyorum!

Ruslar elmayı her yerden alırlar ama biz doğalgazı hiçbir yerden alamayız. Hani soğuk ülke ya donsunlar diye beddua etsek gazları var biz donarız onlar kestane kebap. 200 bin gelinlerini geri yollasak… Offf Off! Putin’i dize getirecek bir kozumuz olsaydı!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..