Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '17

 
Kategori
Yazılım
 

Ücretsiz virüs temizleme programları

Merhabalar, bu blog yazımda sizlere "En İyi 5 Virüs Temizleme Programını" tanıttım. Uygulama yaparken bilgisayarımızdaki virüsler yüzünden çoğu zaman kasmalar olabiliyor. İşte bu aşağıdaki ücretsiz yazılımlar sayesinde yavaşlama ve malware sorunlarından kökten kurtulacağız. Bu programlar antivirüs programları şeklinde sürekli olarak bilgisayarımızı korumamızı sağlamıyorlar. Sadece kurulup, bilgisayar tarandığı zaman buldukları kötü niyetli yazılımları temizliyorlar.
 
Malware, reklam yazılımları, internetten bulaşan virüsler, flash bellekten bulaşan virüsler, trojanlar, keylogger'lar ve ana sayfa değiştiren virüsleri kökten silmeye yarayan aşağıdaki 5 programdan sadece bir tanesini indirmeniz yeterli. Bu programlar tarama yaptığınız zaman virüslerden kökten kurtulacağınızın garantisini veriyorlar. Alt tarafta paylaştığım linkler yardımıyla hem programlar hakkında bilgi, hem de ücretsiz kurulumlarını bulacaksınız.
 
EN İYİ 3 VİRÜS TEMİZLEME PROGRAMI
 
1- Combofix: ComboFix ücretsiz olarak 2005 yılında piyasaya sürüldü. O yıldan beri sürekli güncellenen ve gönüllüler tarafından geliştirilen bu program tamamiyle ücretsizdir. http://www.virustemizlemeprogrami.gen.tr/p/combofix-ucretsiz-virus-temizleme.html
 
2- Ad-Aware: Bu yazılım ile internet üzerinden bulaşan tüm reklam virüslerinden tek tuşla kurtulabilirsiniz.
 
3- MalwareBytes: Ana sayfanızı değiştiren ve kayıt defterinizi bozan virüsleri temizlemenin en kolay yolu bu program.
 
Toplam blog
: 9
: 697
Kayıt tarihi
: 29.11.13
 
 

1972 yılında Bursa'da doğdum. Eşim ve 2 çocuğumla halen Bursa'da yaşamaktayım. ..