Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '16

 
Kategori
Güncel
 

Ülkemizin durumu ortada, halimizden şikâyet edip devlete yüklenmeyelim

Ülkemizin durumu ortada, halimizden şikâyet edip devlete yüklenmeyelim
 

Devleti politikalarından dolayı eleştirelim ama kabul edelim ki mevcut durumu iyi yönetiyor. Sizler de maşallah bahçenizdeki erik ağacı niye çiçek açmadı diye bile devlete yükleniyorsunuz. 80 milyonun derdi biter mi, savaş ortamındayız resmen ve hayatımızın normal geçmesini istiyoruz. İnsaf yani!

Elbette bazı zorluklar olacak, bazı istediklerimiz olmayacak. Kürtler özgür olamaz diyorsun, terörden şikâyet ediyorsun. Sen Kürtler özgür olamaz dersen terör olur kardeşim. Çünkü adamların niyeti belli. Hükümet ne yapsın. Öldür diyorsun öldürüyor işte! Hele o “Taş üstünde taş, omuz üstünde baş” diyenler terörden asla şikâyet edemezler.

Sanki ülke güllük gülistanlıkmış gibi her şey normal gitsin istiyorlar! Ayıp yani! Savaş halindeyiz! Üç tane örgütle birden savaşıyoruz! IŞİD ile dünya baş edemiyor, PKK malum… Elektriğiniz kesilir, suyunuz akmaz, maaşınızı geç alırsınız…

Şikâyet edeni Güney Doğu’ya gönderin… Yani şimdi ben AKP’yi günahım kadar sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme, durumu iyi yönetiyorlar. Bu konuda yazdığım “Hükümet terörün ülkenin geri kalanını etkilememesi konusunda başarılı” başlıklı yazım okunmadı; demek ki bu görüşüme insanlar katılmıyor. Öyleyse öyle diyeceksin kardeşim, bunun AKP’si makepesi yok!

Niye katılmıyorsunuz? Yanlış mı söylüyorum? Şehitleri diyorsunuz herhalde. Onlar zaten var. Başka yönlerden de düzen altüst olurdu. Hükümetin politikaları bize uymuyor. Hiç kimse kusura bakmasın, terör millet-devlet ortaklığının sonucu. Biz örneğin IŞİD ile bugün bu durumda olmayabilirdik. Zorla IŞİD’i kendimize düşman ettik. Vur öldür diyen sizlersiniz, devlet sizin dediğinizi yapıyor. O zaman niye şikâyet ediyorsunuz, ne güzel savaşıyoruz işte.

Tamam, içinde bulunduğumuz durum AKP’nin yanlış politikalarının sonucu. Kürt sorununu barış yoluyla çözmeye niyetlendiysen üç beş milliyetçinin oyu için niye dönüyorsun? Sen kazandın ama Türkiye kaybetti; belanın içine düştük, belanın!

Hani Güney Doğu’da yaşasanız haklısınız derim. Terör en çok orasını etkiliyor. Şehitlerimiz tabii ki yüreğimizi yakıyor. Ülkenin bunca derdi varken beyefendinin iki saat suyu akmamış, veryansın ediyor.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..