Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Ulusal Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı baskılara dayanamadı!

Ulusal Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı baskılara dayanamadı!
 

Abdullah Avcı’nın Ulusal Takıma teknik direktör olarak atanması zaten hataydı…

Abdullah Avcı görevini yaparken, başka teknik direktörlerle görüşmek ayrı bir hata!

Özellikle futbolun içinde bir sürü çirkinliğe imza atmış birisinin, Başbakan adına hareket ettiğini söyleyip, Florya’da Fatih Terim ile buluşması, futbolun kim tarafından yönetildiğini bir kere daha ortaya koydu.

Özerk olduğunu iddia eden TFF, özerklik yasası çıkmadan önceki federasyondan daha fazla iktidarın koltuğunun altına sığınmış durumda.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve saz arkadaşları iktidarın bir dediğini ikiletmeyip, futbolun her alanına iktidarın elini uzatmasına ses çıkarmıyor.

Gelelim Abdullah Avcı’nın Ulusal takımdan ayrılmasına:

Abdullah Avcı ayrılmayacağını söylerken gayri ciddi olduğunu herkes biliyordu. Abdullah Avcı’nın şu anda ayrılması ne kadar etik dışıysa, başka adam yokmuş gibi Fatih Terim’e teklif götürülmesi de o kadar etik dışı!

80 milyonluk ülkede yüzlerce teknik adam varken, Galatasaray’ı çalıştıran Fatih Terim’e teklif götürülmesi, diğer teknik adamlara saygısızlıktır.

Fatih Terim’den daha başarılı olmuş ve Ulusal Takım’ı dünya üçüncüsü yapmış Şenol Güneş’e, Avrupa Şampiyonasında çeyrek final oynatmış Mustafa Denizli’ye, Fenerbahçe’de başarılı üç sezon geçiren Aykut Kocaman’a, her takımın cankurtaran simidi olarak sarıldığı Yılmaz Vural’a haksızlık değil mi?

Fatih Terim’e 1 yılı Galatasaray ve Ulusal takımı birlikte çalıştırmak üzere 4 yıllık bir teklif sunulduğu basına yansıdı. Doğruluk derecesi bu gün belli olacak. Ancak teklifin Göksel Gümüşdağ tarafından yapıldığını biliyoruz.

Ne diyelim?

Hayırlısı olur inşallah!..

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..