Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Umut

Umut
 

Besteci ve yorumcu İlhan Şeşen, "Erkekleri Koruma Derneği" kurmuş..

Şeşen, erkeklerin mağdur olduğunu anladığı zaman bu derneği kurmaya karar vermiş.

Erkeklerin mağdur olduğunu ise şöyle anlatıyor İlhan Şeşen, "Amerikan standartları canlıları önem sırasına göre şöyle sıralamış, çocuklar, kadınlar, evcil hayvanlar ve erkekler! Erkeklerin evcil hayvanların gerisinde olması çok düşündürücü. En azından evcil hayvanların üzerine çıkmak için mücadele vereceğiz"..

Bu sıralamadaki yerin erkeleri aşağıladığına ve değersiz bir konumda gösterdiğine inanan Şeşen, derneği bu yüzden kurduğunu ifade etmiş..

Sevgili Şeşen madem böyle bir dernek kurmayı düşünmüş, evcil hayvanlar ve erkekleri kıyaslayıp, önem sırsını hayvanların üzerine çıkarmak için mücadele edeceğine başka işlerle uğraşsın demiyorum..

Erkekleri Koruma Derneği (EKO DER), tıpkı Kadınları Koruma Derneği gibi, Müzik Severler Derneği gibi, Doğayı Koruma Derneği gibi faaliyet göstemesini isterdim açıkcası..

Örneğin, geri kalmış, Anadolu'da yaşayan henüz yaşı yeni kemale ermiş 16-18 yaşlardaki delikanlı erkek çocukları koruma adına çalışmalar önerebilirim İlhan Şeşen'e..

Çocukların umutlarını çalan anne-babalara karşı mücadele etmesini öneririm..

Aşklarını, geleceklerini çalan anne- babalara karşı korumasını tavsiye ederim..

Şeşen, gitsin baksın o kadar çok korunacak gencecik yavrular varki Anadolumuzda..

Kendi isteği dışında evliliklerden bahsediyorum..

Anne ve babalar, kendi doğrultularında çocuklarına eş seçerlerken, iki genç yavrunun hayatlarını çıkmaza sokabiliyorlar.

Hele çocuğun istemediği evliliğe zorlayan anne-babalar var ki, onların hayatIarı karartıImaktan öte hayatIarını bitiriyorIar.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..