Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

Uzak Asya'daki Türk Soydaşlarımızın katledilmesine dair

Uzak Asya'daki Türk Soydaşlarımızın katledilmesine dair
 

Doğu Türkistan ve Orta Asyadaki Türk katliamı, ''Bolşevik ihtilali'' ve Mao'nun ''Kültür Devriminden'' günümüze kadar yapılmaktadır.

 

***

 

Öyle ki;

Çeşitli yollarlar bölgede yaşayan Türkleri ezelden beri asimile etmek isteyen Rusya ve Çin, inanılmaz işkence çeşitlerini Uygur ve Kırım Türklerinin üzerinde denemişlerdir. Asıl amaçları Uygurların ve Kırımların hatta Kırgızların Milli benliğini kaybedip, asimile olmasıdır. O günden bu yana yüz binlerce Türk kardeşlerimiz çeşitli işkencelerle yaşamlarını yitirdi. Komünizm dedikleri illet, özgürlük vermekten ziyade yüz binlerce can aldı sizin anlayacağınız. Ve bu katliamlar bizim basınımızda çok nadir yer alıyor nedense !

 

***

 

Bölgedeki bütün iletişim hatları kesildi. Bu da katliam için uygun şartların oluşması demektir.

 

***

Bir topluluğu, kendi yaşadıkları toprak üzerinde yok etmek alçaklıktır, faşistliktir. Çinliler ve Rusya ''Halka barış, huzur getirmek ve rejimlerini korumak adına bunu yıllardır yapmakta ve kimse ses çıkarmamaktadır.''

 

Bizde dahil...

 

Mevzu, Petrol dolu Orta Doğu olunca hiç bir yardımı esirgemeyen BM'nin, Doğu Türkistan ve Orta Asya'daki katliamlara seyirci kalmasına bir türlü anlam veremiyorum. Orta Doğu'ya yolladığınız Barış elçileri (!) Doğu Türkistan bölgesinede gitse ya !

 

***

 

Hadi, elin gavurlarını geçtim.

 

Biz neden bir şeyler yapmıyoruz ?

 

İsrail, bizi 1.Dünya Savaşında satan Arapları vururken esip gürleyenlerin, kendi kandaşları hakkında bir demeç bile vermemeleri aptalca değil mi ? Oradaki insanların gözümüzde hiç mi değeri yok ?

 

Zulme uğrayanlar hem din hem kan kardeşin...

 

Çin ve Rusya'nın katliamları bitirmesi yönünde baskı yapılmalıdır.

 

İsrail'e yapılanlar, Çin'e ve Rusya'ya yapılmalıdır. Gerçi, dış siyasetimizin blöften ibaret olduğunu hesaba katarsak pek bir etkisi olmaz ama orada direnen kardeşlerimize moral ve motive olacağı kesin. Şunu da kimse unutmasın kardeşim, orası bizim ana yurdumuz. Ve oraya destek çıkmak bu ülkenin boynunun borcudur !

 

***

 

Sizi bilmem de;

 

Ben Uygurlarla, Kırımlarla, Kırgızlarla göz göze değilsem de...

 

Omuz omuzayım ! 

 
Toplam blog
: 117
: 379
Kayıt tarihi
: 01.09.12
 
 

Öğrenci, sanatsever, sporsever, Mustafa Kemal Atatürk... ..