Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '21

 
Kategori
Siyaset
 

VATANA İHANET EDEN HAİNLER

Sevgili okurlarımız; 15 Temmuz 2016 günü Gülen cemaatinin Kahpe dölleri, Hain ve sinsi planlarıyla pusu kurdular. Bu acıları içimize göme göme içimize sığmaz oldu.

Vatanımıza,Bayrağımıza, askerimize, polisimize sahip çıkamaz mı olduk ki, Ey şerefsizler , meydanı boşmu buldunuz,Bizler bu vatanın gerçek sahipleri Türk`üz, Kürt`üz, Çerkeziz, Lazız,Alevisi, Sunnisi demeye utanır mı olacağız?

Yok artık, yeter be, bu vatana, askerine, polisine sahip çıkamayanların yüzleri kızarmalı Yetmedi mi bu kurbanlar?

Din tüccarlığı kisbeti altına bürünmüş kafirlerin amacı vatan hainliği , Hep ölüm, hep karanlık gündem. Teröre bulaşan ve bundan medet umanlar, tarih önünde insanlık suçu işlemekteler. ?

Dökülen şehit kanları, onlara iki cihanda da rahat vermeyecektir?

Bu aşağılık eylemlerden beslenenlere lanet olsun. Ülkemizin birlik beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Herkes bunu bilsin. ?

Terör eylemleri ülkemizin bölünmesine , birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiç bir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler.?

Ülkemizi bölmeye, Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kasteden bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir.

Terörü lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza milletçe tek vücut olmalı ve terörü yaratan tüm faktörlere karşı ortak bilinçle hareket etmeliyiz.?

Yıllardır bu terör örgütünün başı ve mensubu hainler kendi korkunç emellerine ulaşmak maksadıyla ilmek ilmek güzel ülkemizin her köşesinde yapılanma faaliyetleri içindeydiler.

Emellerine ulaşmak için sinsi sinsi 40 yılı aşan bir süreç boyunca Cemaat yani Hizmet hareketi adı altında çalışmalarını sürdürdüler. Çalışmalarının en önemli ayağını eğitim oluşturdu.

Küçük yaşta çocuklardan, genellikle ailesinin durumu iyi olmayan ve zeki olanlarını kendi verdikleri eğitim anlayışıyla bir bir istedikleri kıvama getirdiler. Sonuç olarak emirleri bire bir uygulayan, sorgulamaksızın, harfiyen itaat eden insanlar çıktı ortaya. Ülkemiz için kayıp bir nesil oluştu. Bu kadar yetişmiş ve zeki insan vatan, millet ve Bayrak düşmanı olarak çıktı karşımıza. Kardeşliği pekiştiren, bölünenleri birleştiren, düşmanlıkları dostluklara dönüştüren sevgi tomurcuklarını üreten insanlar olmalıyız zorundayız.

Peygamberimiz buyuruyor:" Birbirinize muhalefet etmeyiniz, birbirinize haset etmeyiniz, birbirinize sırt çevirmeyiniz!.."İslam bölünmeyi değil, bir ve beraber olmayı ,kardeşçe yaşamayı emrediyor.

Yine Peygamberimiz buyuruyor: "Ey insanlar! İyi biliniz ki, muhakkak Rabbiniz birdir ve babanızda birdir.

Bakınız, iyi kulak veriniz!

Ne Arabın Aceme, ne Acemin Araba, ne kırmızı adamın siyah adam üzerine, ne siyah adamın beyaz adam üzerine hiç bir surette fazilet (Üstünlük) iddia etmeye hakkı yoktur.

Üstünlük ancak fazilet takva ile olur. Zira Allah indinde en mükemmeliniz, en şerefliniz,en fazla muttaki olanınızdır!..

"(Veda Hutbesinden)

Allah`ın emri, Peygamberimizin Sünneti hilafına ayrılan,,bölünen, birbirini sevmeyen, birbirinden nefret eden, birbirini çekiştiren gruplar oluşturmak olsa olsa düşmanın oyunudur.

Birbirlerini sevmeyen, Müslüman kardeşlerine kin besleyenler Müslümanlığını yeniden gözden geçirsinler..

Adına kardeş kavgası denen gerçekte kardeşlikle ilgisi olmayan bir kör dövüşü onaylamak mümkün değildir.

Bu kardeşliğe de Müslümanlığa da yakışmaz.

Yüce Yaratanın: "Kardeşlerinizi ıslah ediniz, aralarını bulup barıştırınız!..." emrine uyarak, bölücü değil, birleştirici, ayırıcı değil, bütünleştirici, nifak tohumları ekici değil, sevgi ve kardeşlik tohumlarını yeşerten insanlar olmak zorundayız.

Allah korusun büyüklük, enaniyet,,kibir farklılık kavramına sokmaya kalkışırsak, elimize silah alıp kardeşlerimize kurşun sıkarsak, ilahi buyrukları hiçe saymış oluruz ki, işte o zamanda Müslümanlığımızı, kardeşliğimizi yeniden gözden geçirmek durumundayız!...

Birlik ve beraberlik, kardeşlik , sevgi muhabbet İslam`ın özüdür. Bu sevgiden uzak kalanları İslam`a ve kurtuluşa davet etmek kadar doğal bir düşünce olamaz!..

Türk ordusuna polisine silah sıkan hainler bizim kardeşimiz olamaz. Böylesine hainleri Ermeni kışkırtıcılarını Türk ve Müslüman düşmanlarını destekleyemeyiz, onlara alkış tutamayız?

Bölücü terör örgütün şehit ettiği kahraman Mehmetçiklere ve Polislerimize Allah tan Rahmet diliyoruz. Mekanları Cennet olsun

Hainleri ve onlara prim verenleri de Allaha kahreylesin. Vatana ihanet eden hainler sonunuz hep hüsran olacaktır..

Köpek gibi dağlarda ölüp gideceksiniz: Siz ancak hainlikte yarışırsınız..Rabbim sizi, tüm destekçilerinizi ve kirli hayallerinizi kahreylesin inşallah.

 
Toplam blog
: 15
: 152
Kayıt tarihi
: 02.02.21
 
 

03.02.1963 Erzurum doğumluyum. Yüksekokul mezunuyum 37 yıldır çeşitli haber kuruluşlarında; Yerel B..