Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '12

 
Kategori
Siyaset
 

Ve Sen General

Ve Sen General
 

Sen general, işini iyi öğrenememişsin. Belli… Savcının karşısına çıkışından belli… Ama zil takıp oynayanlar, bu durumu siyasal iktidarın hanesine yazmakta beis görmüyorlar.

Oysa durum hiç de bilindiği gibi değil.

Bir darbenin nasıl yapılacağını, kontrgerillanın nasıl örgütleneceğini ve her şeyden önemlisi, evet, her şeyden önemlisi, düzene karşıt devrimci güçlerin nasıl yok edileceğini bilebilirsin ama bu hususlarda seni cömertçe destekleyen emperyalist haydutlar onay vermediği sürece darbe yapmak adına kılını dahi kıpırdatamazsın.

Emperyalist haydutların onay vermediği bir darbe eylemine kalkışırsan, başının ille de belaya girebileceğini hesap edemeyecek kadar mı akıldan ve izandan yoksunsun?

Lav silahına boru dersen…

Islak imzalı bir belgeye, kâğıt parçası dersen…

Ve işaret parmağını gösterip, esip gürleyerek cümle aleme ayar vermeye kalkarsan general…

Küçük dünyaları ben yarattım havasına girersen…

Emperyalist dostların işte böyle kulağını çeker general.

Her dediğinin önünde eğilmekten kusur etmediğiniz ve dost bildiğiniz emperyalist haydutlar size böyle çelme takar.

Ve general, senin düştüğün duruma bu gün gülenler, senin hangi süreçlerden geçerek bu duruma nasıl düştüğüne dair kafa yormazlarsa ki yormuyorlar, yakın zamanda benzer bir akıbette onları beklemektedir, bilesiniz.

Yani demem o ki general, bu gün sana diz çöktürdüğünü sanan AKP’liler, daha düne kadar bir onbaşının dahi önünde hazır olda bekliyorlardı. Bir onbaşının veya bir çavuşun dahi önünde hazır olda bekleyebilen AKP’lilerin sana diz çöktürmesi mümkün mü? Değil ama, öyle sanan o denli çok ahmak var ki bu coğrafyada.

Anadolu ve Arap coğrafyasındaki stratejik çıkarlarını ancak ve ancak AKP gibi ehli müslim bir taşeronla güven altına alabileceğini düşünen emperyalist haydutlar, yarın işi bittiğinde, AKP’yi de, siz askerlere diz çöktürdüğü gibi diz çöktürür.

Nasıl ki siz, emperyalist haydutları dost bilerek, kendi halkınıza kan kusturdunuz…

Kendi halkınıza karşı darbe tezgâhladınız… Darbeler yaptınız… Gençlerinizi idam sehpalarında sallandırdınız… Akla, hayale gelmeyecek provokasyon eylemleri tertip ettiniz…

Evet… Bu gün aynısını AKP iktidarı yapmaktadır. Ve o emperyalist haydutların AKP ile işi bittiğinde, benzer bir akıbette AKP’yi beklemektedir.

 

 
Toplam blog
: 1509
: 1145
Kayıt tarihi
: 07.08.07
 
 

Yazarım... Okurum... Öğrencilik yıllarımda çok yazdım... Kompozisyon derslerinde yazdım... Duvar ..