Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ver Elini Aşk'tan Kanal D'yi Pişman Eden Sonuç!

Ver Elini Aşk'tan Kanal D'yi Pişman Eden Sonuç!
 

Yakın zamanda Kanal D'nin çok riskli bir kumara kalkıştığını yazmıştım. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen ve büyük bir ilgi gören Vatanım Sensin'in yayın tarihini geciktiren Kanal D, buraya yeni dizisi Ver Elini Aşk'ı koymuş ve kendince risk almıştı. Bu durum yüzünden şok yaşayabileceğini, Ver Elini Aşk'ın iyi reyting alması halinde hem Ver Elini Aşk'ın hem de Vatanım Sensin'in durumlarının değişebileceğini yazmıştım. Nitekim öyle de oldu.

Dizinin dün akşam yayınlanan 2.bölümü TOTAL grubunda 1., AB grubunda 2.oldu ve büyük bir sürpriz yaptı. Aslında AB'de de 1.oldu diyebiliriz çünkü onu geçen tek şey dün Başakşehir'in oynamış olduğu ve TRT1'den yayınlanan maç oldu. 

Yalnız Kanal D çok mantıklı bir hamle yaparak bu başarının mimarı oldu. Rakip kanallarda 3 farklı dizi olduğunu ve maç yayınının olduğunu dikkat alarak dizinin ''özetsiz'' yayınlanmasını sağlayarak lider çıkmayı başardılar. Yani bir nevi tecrübe kokan hareketler bunlar diyebiliriz.

Vatanım Sensin'in Ekim ayında yayına girecek olması yüzünden yer doldurmak amacıyla Ver Elini Aşk'ı perşembeye yerleştiren Kanal D'nin bundan sonra ne yapacağını merak ediyorum. Çünkü bu sonuçları dikkate alarak Vatanım Sensin'in gününü ya da saatini değiştirmek intihar olur. Ama böyle düşünüp ekrana yerleşmeye başlayan Ver Elini Aşk'ı taca atmak da doğru değil.

E ne yapacak bu Kanal D?

Valla Kanal D ne yapar bilmem ama bu iki dizi yüzünden çok yazı yazacağımı ve özellikle sosyal medyada çok tartışmanın çıkacağını tahmin edebiliyorum. Bir anlamda çarşı karışacak gibi duruyor yani.

Ver Elini Aşk'ı bu başarısından dolayı tebrik ederken, Vatanım Sensin izleyicisine de sabır diliyorum.

Acaba neler olacak?

Göreceğiz.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..