Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '20

 
Kategori
Güncel
 

VİCDANSIZLARA DİKKAT

VİCDANZISLARA DİKKAT

 

İzmir’de 6,6 büyüklüğünde yaşanan depremde 55 kişi hayatını kaybetti ve 896 yaralı var yıkıntılar altında hala yaşam mücadelesi veren insanlar var çalışmalar var gücü ile devam ediyor. Yıkıcı deprem Seferihisar ve Bayraklı ilçelerinde oluştu.

Bu deprem bana Gölcük depremini hatırlattı. Gölcükte yeğenimin düğünü vardı. Deprem olduğu gece kınagecesi yapılacaktı. Biz Ankara’dan 3 kardeşim eşleri çocukları eşim ve çocuklarımla İstanbul’a gittik akrabaların evlerine dağıldık. Kardeşim abla çok yorulduk bu gece kınaya gitmeyelim yarın düğüne gideriz dedi. O gece deprem oldu bizden damat ve gelin başta olmak üzere 10 kişi hayatını kaybetti. İşte o depremde enkaz altında kalan yeğenimin kolu dışarıda kalmış vicdansız hırsızlar kolundaki bilezikleri almak için kolu kesmişler. O nedenle İzmir depreminde yıkıntılara görevlilerden başka kişi yaklaştırmamak gerek. Hem çalışmalar engellenir hem de hırsızlıklar önlenir. Türkiye deprem bölgesi olduğu için depreme dayanıklı binalar yapmak gerek.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. İnşallah ölüm sayısı artmaz. Hayatını kaybedenlerin ve Türkiye’mizin başı sağ olsun.

NAHİDE ÇELEBİ

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..