Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

ibrahim Enes YESILAGAC

http://blog.milliyet.com.tr/iey

28 Ekim '12

 
Kategori
Tenis
 

WTA Championships'da Protesto

Malumunuz son 1 haftadır Sinan Erdem'de WTA Championhips turnuvası oynanmaktaydı. Birbirinden heycanlı pek çok müsabakaya sahne olan bu turnvanın da galibi tabi ki benim favorim Serena Williams oldu. Neyse Konumuz bu değil evet çok güzel bir organizasyon Avrupa'da hatta Dünya'da Adımızı duyuran bir turnuva oldu Türkiye'de yapabiliyormuşu gösterdik Avrupa'ya derken son dakika kendi kendimize rakibe verdiğimiz puanla maçı kaybettik.

Peki ne yaptık?

Evet tenis farklı bir spordur seyircisi çoşmaz bağırmaz çağırmaz bizim alışkın olmadığımız birşey. Ama baktığınızda alışkınız biz herleyi yapabiliyoruz sadece sporcuların çığlık sesleri ve güzel hareketleri alkışlayan seçici tenisten anlayan seyirci topluluğu yanında da düzenlemesini kim yaptıysa helal olsun Sinan Erdem harikaydı.

Şimdi Serena son gün Sharapova'yı yendi finalde şampiyon oldu evet. EEE senin bakanın senin milletin seçmiş sen seçmediysen yanındaki seçmiş neyse çıkmış ödül verecek hiç alakasız 29 Ekim olayından protesto ediyorsun kendi kendine rakibe sayı veriyosun yani faul yapıyosun üst üste bunu daha önce de yaptık biz hatırlarsınız dünya basketbol şampiyonası oynandı finale çıktık Amerika kazandı Ödül Töreni sürecinde Cumhurbaşkanımızı yuhaladık işte bunlar da olmasa Keşke siyaseti spora sokmayın diyenler siyaseti spora sokanlarla aynı kişiler olmasa neyse. Her şeyiyle harika olan bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Umarım tekrarı olur ülkemizde... 

 
Toplam blog
: 7
: 405
Kayıt tarihi
: 28.10.12
 
 

Fatih Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğrencisi, https://twitter.com/EnesYesilagac , http://www.fac..