Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Yandex ile Diyarbakır'ı olduğunuz yerden sokak sokak gezin

Yandex ile Diyarbakır'ı olduğunuz yerden sokak sokak gezin
 

Yandex.Harita Panorama servisine Türkiye'de yeni şehirler eklendi.


Türkiye’de, 2011 yılında başladığı çalışmalarına çeviri ve arama motorundaki girişimlerine rağmen beklediği ilgiyi henüz bulamayan Yandex, harita servisine getirdiği yenilik ve güncellemeler ile birlikte devam ediyor. Eylül 2011’de İstanbul’da açtığı ofis ile birlikte Türkiye pazarına giriş yapan Rus arama motoru Yandex, Türkiye'deki 40.000’den fazla yerleşim biriminin detaylı haritasını sunan Harita uygulamasında yer alan panorama hizmetinde daha önce İstanbul, Kocaeli, Ankara, İzmir, Çeşme, Söke, Selçuk, Muğla, Fethiye, Didim, Bodrum, Marmaris, Antalya, Alanya, Manavgat, Nevşehir, Afyonkarahisar, Bursa ve son olarak Çanakkale'ye yer veren Yandex, bu servisine yeni şehirleri de ekledi. Son güncelleme ile birlikte Sakarya'da Merkez, Sapanca, Adapazarı, Serdivan, Karasu, Korucuk ve Karaman Mahalleleri, Diyarbakır'da Merkez, Ergani, Eğil, Silvan, Tekirdağ'da Merkez, Çorlu ve Çerkezköy, Denizli ve Eskişehir gibi birçok il ve ilçeyi 360 derecelik açıyla çekilmiş özel görüntüleri sanal olarak inceleyebilirsiniz.
 
Bilindiği üzere Yandex, 18 Mart’ta giriş sayfasında Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü anısına özel bir çalışmaya yer vermiş, Çanakkale Merkez, Gelibolu Yarımadası ve Bozcaada’nın panoramik görüntülerini paylaşmıştı. Yandex, Panorama servisindeki görüntüleri hazırlamak için 600.000’den fazla fotoğraf çekimi gerçekleştiriyor.
 
Aynı zamanda kullanıcılar Yandex.Harita içerisinde bulunan panorama hizmeti aracılığıyla Ayasofya ve Topkapı Sarayı gibi birçok müzeyi de 360 derecelik açıyla çekilmiş özel görüntüler ile ziyaret edebiliyor. Yandex'in panorama servisi aracılığıyla caddeleri, sokakları ve mimari eserleri olduğunuz yerden gezebilmek için harita.yandex.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Soru ve görüşlerinizi muratcantavukcuoglu.com adresi üzerinden paylaşabilirsiniz.
 
Toplam blog
: 9
: 986
Kayıt tarihi
: 23.07.12
 
 

Blog. ..