Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Yaz ayları çiçekli kombinler olmadan geçer mi?

Tabi ki geçmez. 2015 ilkbahar-yaz trendlerini incelediğimde de belirttiğim gibi, bu yaz çiçeklerin yazı. Rengarenk, cıvıl cıvıl çiçekler günümüze neşe katacak,  enerjimizi arttıracak. Dünyaca ünlü tasarımcılar çiçekleri farklı parçalarda kullanarak, sadece çiçeklerin özgürlük alanlarını genişletmekle kalmadılar, bizlere  de sınırsız kombin alternatifinin yolunu açtılar.

Yoğun desen ve renk algısı yaratan çiçekli kombinlerle nasıl şık stiller yaratılabilir ya da nasıl daha da enerjik görünülebilir, hadi gelin birlikte bakalım. 

2015_ilkbahar_yaz_bayan_modası_çiçek_deseni_trendi

ÇİÇEKLİ PANTOLON İLK EDİNMENİZ GEREKEN PARÇALARDAN!

Çiçek desenlerini seven her bayanın bir çiçek desenli pantolonu olmalı bence. Tek parçada iddia tam bana göre diyenler için oldukça rahat kullanım olanağı sağlayan bu tarz pantolonların göz alıcılığını bozmamak da önemli. O yüzden bu pantolonları basic tişörtlerle kombinlemek gerek.

çiçekli_kombinler_2

ÇİÇEKLİ ELBİSENİZLE ŞIK VE ZARİF GÖRÜNMEK İÇİN PASTEL TONLARDAN DESTEK ALIN!

Pastel tonların softluğu ve zarif çiçek desenleri sizi oldukça feminen ve şık gösterecektir. Elbisenin altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılarla da zerafetinizi bir adım ileri götüreceğiniz garanti.

çiçekli_kombinler_7

BİR DEĞİŞİKLİK YAPIN VE ARKADAŞINIZIN DÜĞÜNÜNE ÇİÇEK DESENLİ, UZUN ELBİSEYLE KATILIN!

Arada farklılaşmak iyidir. Tarzınızın dışına çıkıp, etrafınızdakileri şaşırtmakta. Eğer bu yaz arkadaşınızın düğün organizasyonu varsa, neden kıyafet alternatiflerinize çiçekli modelleri katmıyorsunuz? Enerjinize ve çekiciliğinize hayran kalacak bir çok insana şahit olacaksınız.

çiçekli_kombinler_14

ÇİÇEKLİ BLUZLAR GÜNLÜK STİLİNİZE HAREKET KATACAK!

Jeanlerin üzerine de çok yakışan çiçekli bluzlarla her ortama uygun stiller yaratabilirsiniz. Feminen tarz için topuklulardan, daha rahat görüntüler için sneakerlardan yardım alabilirsiniz.

çiçekli_kombinler_13

KIYAFETLERDE ÇİÇEK İSTEMEYENLERE ÖNERİ: ÇİÇEKLİ ŞALLAR :)

Yaz günlerinde ve gecelerinde çiçek desen trendini şallarınızla yansıtabilirsiniz. Sade bir kombine oldukça fazla renk katacak bu şallar, hafif esintilere karşıda güzel bir önlem. 

çiçekli_kombinler_10

Diğer çiçekli kombinleri "YAZ AYLARI ÇİÇEKLİ KOMBİNLER OLMADAN GEÇER Mİ?" yazısına tıklayarak inceleyebilirsiniz.  Neşeli, renkli, cıvıl cıvıl günler için kombinlere biraz çiçek deseni şart. İndirimlerin yavaş yavaş başladığı bugünlerde alışveriş listelerinize biraz çiçek katın derim. 

 

Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarıma blogum "PIMOOD"dan, videolarıma ise Youtube Kanalım "PIMOODCOM"dan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..