Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '13

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Yaz Bitmeden Mykonos

Yaz Bitmeden Mykonos
 

Cennetin Yunan adalarında saklı olduğu söylenir. Mavinin bütün tonları muhteşem manzaralarla birleşince insanın Yunan adalarına kaçıp buralarda yaşayası gelir. En çok ziyaret edilen Yunan Adası olan Mykonos, sabahın ilk ışıklarına kadar süren partileri ve hoşgörüsüyle hayallerinizdeki ada yaşamını ve daha fazlasını sunuyor.

Eğlence meraklıları, her yaştan romantik çiftler, arkadaş grupları, gece hayatını, denizi, kumu ve güzel yemekleri sevenler için ideal bir ada olan Mykonos, Türkiye'ye yakınlığıyla da ön plana çıkan bir tatil yeri. 

Yaz mevsiminde meşhur, sabahın ilk ışıklarına kadar süren partileri, berrak denizi, altın kumlu kumsalı, dünyanın her yerinden eğlenmek için gelen turistleriyle tam bir cazibe merkezi.

Yanıbaşımızda bu kadar güzel bir ada olduğu için bence şanslıyız. Mykonos'ta uyku yok çünkü, tatilin hakkını veren ender yerlerden biri. Yemekleri güzel, insanları misafirperver, içkileri hoş, turistleri güzel, eğlencenin ama tema olması, enerji dolu bir ada olması Mykonos'a diğer Yunan adalarından ayırıyor.

1 haftalığına Mykonos'a gidin arkanızdaki bütün dertleri unutun. Kapatın telefonunuzu, kapatın bilgisayarınızı. Kendinizi doğaya ve denize teslim olun. Eğlenceli olduğu kadar sakin de bir ada Mykonos. Adanın güneyine doğru yol alın, huzurun, sessizliğin keyfini çıkarın. Antik Yunan köyleri arasında dolaşın, tek duyduğunuz ses kuşların ve parmak arası terliğinizi çıkardığı ses olsun.

Yaz bitmeden Mykonos'un keyfini çıkartabilirsiniz. Kendinizi rüzgara ve denizin maviliğine bırakın, hiçbir şey düşünmyin. Ne kadar mutlu olacağınızı tahmin bile edemezsiniz. Mykonos sizi her şekilde tatmin edecek bir ada, yoksa bu kadar popüler olamazdı değil mi?

Mykonos hakkında başka bir yazı daha...

 
Toplam blog
: 67
: 2743
Kayıt tarihi
: 15.04.13
 
 

Jabiroo ismi bir tür Güney Amerika leyleğinden esinlenerek bulunmuştur. Jabiroo özel seyahat haya..