- Kategori
- Kültür - Sanat
Yazmak sanattır

Başkaldırı'yı severim. Muhalifimdir sistemin kısır döngü politika modeline. İnsana dair yapılan haksızlıklara, adaletsizliğe karşı son derece hassasımdır.
Doğru bir tane olduğu için, yapılan yalnışların düzeltilmesi için önce doğru bildiklerimi söyler, yanıt alamadığım durumda beklerim, yine de bir sonuç alamıyorsam silerim o kişiyi hayatımdan.
Değişim ve yenilik, gelişim adına olmazsa olmazıdır. İnsanın gelişmesinde değişim ve yeniliğin önemli olduğu gibi, bir işletmenin gelişimi de yeniliklere ve değişimlere bağlıdır..
Milliyet Blog'un yeniliğine görsel anlamında "evet" ama kullanım alanında ben de destek vermeyenlerdenim..Sitem etmiyorum.
Yapılan değişiklik doğruysa onaylanır, değilse ilgi bulamaz ve kendiliğinden red olunur.Bir önceki gün MB editörümüze yeni düzenlemeyle birlikte okunma oranımızın düştüğünü yazdım, cevap olarak; "sayın yazarımız, okunma sayılarında bir sorun vardı ancak çözüldü. Bundan sonra rakamlar doğru olarak görülecektir" şeklinde yazı aldım..
Milliyet'in güvenirliği nedeniyle herhangi bir başka blog sitesini düşünmem, okunma sayısı 7 olsa bile..
.Evet, dün 7
17.09.11 gün, 46
15.09.11 gün, 21
12.09.11 gün , 276
09.09.11 gün, 207
02.09.11 gün, 193
27.08 .11 gün, 134
23.08.11 gün, 279
,aynı gün 2. yazı, 304
aynı gün 3.yazı, 472
Bazı blog yazar arkadaşlarımızın durumları da farklı olmadığı için sitem edip MB'dan ayrıldılar, bir çoğu da kendilerini nadasa aldıklarını görüyorum.
Ayrılmak değil, savaş vermektir doğru olan. Bazan susmak da savaş vermek gibidir. Bir tavır, bir duruş sergilemektir sessiz kalmak..
Okunma sayılarındaki durumu çok merak ediyorum. Neye göre düzenleme yapılmış ki, neredeyse yazmış olduğumuz düşüncelerimiz kilitleniyor, heba oluyor..
MB'un değişimi ile birlikte aramızdan ayrılan yazar arkadaşlarımızdan sonra yeni yayımlanan yazıları okuyorum, çoğu yazıların gazetelerden alıntı olduğunu görüyorum.Oysa yazı yazmak, düşünce işidir, felsefedir, duruştur, aykırı olmaktır, üretmektir.
Kısaca, sanattır yazmak..