Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '15

 
Kategori
Restoranlar
 

Yeni bir keşif, The Hunger Ataşehir'de açıldı

Yeni bir keşif, The Hunger Ataşehir'de açıldı
 

The Hunger Ataşehir'de açıldı


Bu hafta Ataşehir'deki Bulvar 216 içinde açılan The Hunger restoranı denedim. Denediklerimi yorumlamaya olan merakım meşhurdur. O halde sizin için de paylaşayım.

Menüsünde çok fazla çeşit olmakla beraber salatalar, başlangıç atıştırmalıkları, et yemekleri öne çıkıyor. Fransız, Meksika, İtalyan ve Amerikan mutfakları seçimleri var. Başlangıç için arkadaşlarımla beraber seçimlerimiz yanında tatlı Chilli sosla fasulye kızartması ve Buffalo wings oldu. Hızımızı alamayıp nefis etli Bruschetta' nın da tadına baktık.

Bir yemek porsiyonu kadar doyurucu olan etli Quesidilla aynı zamanda tavuklu da sipariş verilebilir. Bu kadar lezzeti yedikten sonra ana yemeğe de geçerim diyorsanız nefis burgerleri hem göz doyuruyor hem mideyi. Kahvaltı porsiyonları hem tek kişilik hem iki kişilik, pazar günleri sevdiğinizle beraber paylaşmak için çok uygun değil mi?  

Mekan geniş ve aydınlık. Ortama keyif katması için yayın yapılan müzik seçimleri de güzel, üstelik insanların yemek sırasındaki sohbetlerini bölmeyecek şekilde ayarlanmış. Bir restoranda ilk dikkat ettiğim şeylerden birisi kokudur benim. Açıkçası her ne kadar yemeklerimiz lezzetli ve keyifli olsa da, kızartma kokuları, et dumanları arasında yemekten hoşlanmıyorum. The Hunger'da açık mutfak olmasına ve masaların hemen yanında yer almasına karşın, güçlü havalandırma sistemiyle en ufak bir rahatsızlık hissetmedim.

Fiyatları ortalamanın biraz üstünde, ancak menüleri hak ediyor. The Hunger'a giderseniz Bulvar 216'nın otoparkını da rahatça kullanabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 48
: 5171
Kayıt tarihi
: 01.03.12
 
 

1978 doğumlu, Uluslarası ilişkiler mezunu, uluslarası lojistik uzmanı, sosyal medya meraklısı, bl..