Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '22

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Yeni Yıl

2022 hoş geldi! 

  

Yepyeni bir yıl başladı.  

Yılbaşı bir yılın sona ererken yeni bir yılın başlangıcını müjdeler. Hem bitiş ve kapanış hem de başlangıç ve yenilik enerjisi taşır. Tamamlanmış ve bitmiş olanla helalleşmek için iyi bir zamandır. Yarım kalmış ve artık işe yaramayan, verimsiz ve şifasız olanla da yolları ayırmak için ziller çalıyor. 

  

Kendimiz için oluşturduğumuz güvenli alanlardan, konforsuz konfor alanlarımızdan çıkmak hemen olamayabiliyor. Önce onları bir fark etmek, bunu neden yaptığınızı anlamak ve alttaki ihtiyacı görebilmek kıymetlidir. Bir kez bunu fark ettiğinizde rutinlerinizi, alışkanlıklarınızı ve ihtiyaçlarınızı gözden geçirmeye hazırsınızdır.  Bunların arasında artık işinize yaramayanları, vadesi dolmuş olanları, verimsizleşmişleri, ihtiyacınız olmayanları görmek ve elemek kaçınılmaz olur. Bir konunun enerjisini bitirmeye karar vermek o konunun hayatlarınızdaki farklı ilişkiler, olaylar ya da duygular aracılığıyla tezahürünü de sonlandırır. 

 

Yılbaşı ve doğum günü çoğunlukla insanların şansla eşleştirdikleri günlerdir. Ortak bilinçte, bu günlerin uğuruna, hayatın ve evrenin bu günlerdeki desteğine olan inanç yüksektir. Büyük ikramiyesi olan çekilişlere talep artar. Şans kavramınızı gözden geçirmek için de yılbaşı güzel bir fırsat olabilir. Şansın yılda iki gün sizi bulacağına inanıyorsanız bunu değiştirmek için harika bir an. Şansınızı bir günle sınırlamayı bırakın, onu alın yılın her gününe yayın. Şansınıza sahip çıkın ki her an ve her anlamda şansınız sizinle olsun. 

  

Her yeni senenin bir enerjisi vardır. Bu enerji ortak bilinçteki belli konuları insanlık olarak birlikte çözebilmemizi desteklemek için var. Biz her yeni yıl bu konuları konuşmak üzere buluşuyoruz. Bu yılın konularını konuştuğumuz seminerimizi dinlemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Hayatın yol göstericiliğine inanın. 

 

Yaşamınızın bereketle ve bollukla eşleşip birleşmesine niyeten, 

 

Şifa olsun, 

 

Ebru Demirhan 

 

www.ebrudemirhan.com 

 

@ebrudemirhan.ytm 

 
Toplam blog
: 178
: 43
Kayıt tarihi
: 30.10.18
 
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İlkokul Öğretmenliği, Sosyoloji bölümü lisans ve Psikol..