Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yerli düşmanlar...

Yerli düşmanlar...
 

Merhaba sevgili okurlar,

Öncelikle, yarın nerede yaşanacağı ve hangi masum insanların hayatına mal olacağı belli olmayan, dün ise, hainliğini Diyarbakır'da yaşanan olayda gösteren terörist saldırıda, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifa ve yakınlarına da baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.

Ülkeyi kaos ortamına sürükleyerek bir yerlere varmak isteyenler, şunu bilmelidir ki, mücadele masum insanlar üzerine yapılmamalıdır.

Adına terör dediğimiz aslında masum insanların katline onay verenler, bunu destekleyenler de, en azından bu eylemleri gerçekleştirenler kadar suçludur ve sorumludur.

Ülkemizi bölmek ve parçalamak niyetinde olan dış güçlerle işbirliği içerisinde olan yerli düşmanlar hakkında, her türlü yasal ve hukuki işlemler hiç bir gerekçeye sığınılmadan, derhal ve en ağır bir şekilde yerine getirilmelidir.

Ceza yasalarımız, bu tür olayları yapanlar ve yaptıranlar hakkında en ağır müeyyideleri içerecek şekilde yeniden düzenlenmelidir.

Öyle insan haklarıymış, özgürlükmüş, demokratik hakmış gibi kavramlar kullanılarak, bu tür hareketleri yapanlar ve destekçileri kıytırık cezalarla, yakalanıp salıverilmemelidir...

Bu konuda üzerlerine sorumluluk düşenler, daha fazla geç kalmadan bugünden gereğini yapmazlarsa, terör denen bu olaylar, günün birinde onları da sevdiklerinden ayırabilir...

 
Toplam blog
: 407
: 877
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

15.12.1950 Mersin doğumluyum. İzmir Ticari İlimler Mezunuyum. Bir Kamu Kuruluşundan  Şube Müdürü ..