Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '12

 
Kategori
Müzik
 

Yeryüzü meleği - Benim şarkılarım

Yeryüzü meleği - Benim şarkılarım
 

İnternet


Sevgi, şüpheyle, korkuyla, kuruntuyla aynı yerde yaşayamaz. Her zaman biri diğerini yok eder. Genellikle sevgi toplar bavulunu gözü yaşlı çekip gider.

İçimize üst üste dizdiğimiz bir sürü tuğlalar var, hemen nereye öreceğimizi bildiğimiz dikenli teller var, çeşit, çeşit ipler var bağlamak, bağlanmak için sakladığımız. Ve bantlar renk, renk kapatmak istediğimiz yerler için.

Aşk… İki yüreğin aynı anda, aynı şiddetle çarpması. Alınamayan, satılamayan duygu. Sadece bize ait olan duygu.

Biz aşkı ne kadar çok koşula bağlıyoruz. Yaşam standartlarına, çevre koşullarına, eğitime… Kendi korkularımız yüzünden, çocukların aşkı kendi deneyimlerine göre öğrenmelerini engelliyoruz. Reçeteler yazıyoruz. Bir ölçek garanti, bir ölçek ihtiyaçlar, bir ölçek görev, biraz el alem,  biraz değer yargıları, bir tutam hayat planı…

Bu dünyada ihanet var, kıskançlık var, acı, ıstırap, terk etmeler, terk edilmeler var. Her aşkta bütün ihtimaller var. “Benden iyisini bulamaz” güveni ne kadar yanlışsa, “ya bir gün bırakıp giderse” korkusu da o kadar yanlış değil mi? Kimi fotoğrafa bakarsınız en mutlu olduğunuz andır. Kimi aşk çok kısa sürede dört mevsim yaşatır insana. Bilgi, deneyim, özgüven, cesaret, kişilik, büyümenin yolu yaşamaktan geçiyor mu? İçinde yaşadığımız hayatta kendimiz için yaşadığımız yaşam dilimi ne kadar az.

Seni seviyorum deyin sık, sık sevgilinize. Ruhunuz yükten kurtulsun. Herşey olabilir. Olsun… Sadece sevin… Bütün ihtimallerden sıyrılıp sadece sevmekten bahsetmek istedim bu şarkımda. Düşünmeden sevmek…

http://www.dailymotion.com/video/xsoxbg_yeryuzu-meleyi-ahmet-karakayan_music

YERYÜZÜ MELEĞİ

Benden iyisini bulamaz diyorsun

İhtimalleri hep düşünüyorsun

Bir gün giderse diye üzülüyorsun

Ben hiç düşünmeden, düşünmeden seviyorum

Nerelerdesin şimdi sevgilim

Uçurtman uçtu peşinden mi gittin

Hani insanlar uçamaz derlerdi

Sen yeryüzü meleği miydin

 
Toplam blog
: 271
: 606
Kayıt tarihi
: 16.05.08
 
 

Güzel sanatlar fakültesi Müzik bölümüne gitmeme rağmen, fakülte sonunda yıllardır yaptığım turizm..