Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '18

 
Kategori
Spor
 

Yine CSKA Yine Son Saniye Basketi

Yine CSKA Yine Son Saniye Basketi
 

Euroleague'in 26. haftası iki güçlü takımın mücadelesine sahne oldu. Fenerbahçe Doğuş ile CSKA Moskova takımları bu kez Ülker Sports Arena'da kozlarını paylaştılar. Maçın son saniyelerine 79 - 79 eşitlikle girildi. Son hücumda topu eline alan Nando De Colo'nun son saniye basketiyle CSKA 79 - 81 kazandı maçı.

Ligde oynanan ilk maçı Fenerbahçe Doğuş deplasmanda 93-95 kazanırken galibiyeti getiren basket Nicolo Melli'nin son saniyedeki sihirli dokunuşuyla gelmişti.

Bu iki takımın son saniyelere kadar süren maçlarından en önemlisi ise 2015-2016 sezonu Euroleague final maçıydı. İlk yarısını 20 sayı, 3. çeyreğide 16 sayı farkla geride kapatan Fenerbahçe maçın son çeyreğinde muhteşem bir geri dönüşe imza atmış ve maçın bitimine 20 saniye kala Sloukas ile de öne geçmeyi başarmıştı. Ancak maçın bitimine 1,9 saniye kala Khryapa topu tiplemiş ve hem maçı hem de Euroleague şampiyonluğunu CSKA Moskova'ya kazandırmıştı.

26. hafta sonunda CSKA Moskova liderliğini sürdürürken Olympiakos 2. , Fenerbahçe Doğuş 3. ve Real Madrid 4. sırada bulunuyor.

Bu dört takımın bu sezon da Final Four oynayacağı kanaatindeyim. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynanacak Final Four'da Favorim Olympiakos ama gönlümden geçen ise elbette ki Fenerbahçe Doğuş'tur. 

Final Four yolunda ve bir kez daha Eurolegue şampiyonu olma yolunda koç Obradoviç önderliğinde Fenerbahçe Doğuş'a başarılar dilerim.

 

 
Toplam blog
: 10
: 539
Kayıt tarihi
: 13.03.18
 
 

  "Okumak Cehaleti alır, eşeklik bali kalır"     Ne mezunu olduğunuz ..