Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Yolculuk

Yolculuk
 

Otobüsler, uçaklar, gemiler v.s insanları bir yerden, bir yere birbirleri ile birleştirmek için aracılık yaparlar. Bu aracılıklarında, bilmezlerki kimi kimle buluşturduklarını, yahut kimi kimle ayırdıklarını. Hep otobüs terminalinde bulunduğum zaman, içimi bir hüzün kaplar. Arka arkaya çıkarlar dolu dolu otobüsler, bilirler nereye gideceklerini, çünkü kaptanlarını onları alır vede götürür.

İşte, böyle bir yolculuk var, iki insan, ayrı ayrı şehirlerinden gelecek, sevgileri öylesine büyük, tutkuları öylesine derinki, buluştukları noktadan tekrar, başka bir şehre yol alacaklar.

Bu yol, onların sonsuza giden mutluluğu, sonsuza giden ve gidecek olan sevgilerinin başlangıcı olacak. Yağmur yağar, ama yağan yağmur sadece onları yolcu etmek içindir, çünkü sevinçten ağlıyordur. Birden güneş çıkar, arkalarından, oda sevinçten ıslanan yağmuru kurutup, buharı ile mutluluk duvağını örmek için, bir kaç saat sonra gökyüzü yavaş yavaş kararacak, onlara yıldızlarından muhteşem bir şölen hazırlayacak, ay kenardan göz kırpıp hayatınızın son ikinci yarısında, bendende size mutluluk diyecek.
Hakkınız, mutlu olunuz.

 
Toplam blog
: 106
: 461
Kayıt tarihi
: 18.06.09
 
 

 Hayata daima pozitiv bir bakış açısı ile bakan, insanları incitmekten, üzmekten korkan ama hay..