Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '12

 
Kategori
Mizah
 

Yolunu şaşıran sperm...

Yolunu şaşıran sperm...
 

infobik.com


 

Kürtajla sonuçlanan gebeliklerde aslında en büyük suç spermde. Başbakan "Kürtaj cinayettir" dedi ya, bilim adamlarının buna bir çare bulması gerek. Yani istenmeyen gebeliklerde spermler yolunu şaşırmalı. Hani bir söz vardır: "Her insan en az bir yarış kazanmıştır" diye. Yani siz o yarışı kazanmasaydınız şu anda dünyada siz değil, başka biri olacaktı. 
 
Neyse bilim adamları bu işin bir çaresini bulmalı dedik ya. Örneğin erkekler yılda bir defa aşı olmalı. Bu aşı sonucunda bir yıl boyunca spermler yollarını şaşırıp, yumurtaya ulaşamamalı. Böylece kadınlar da kürtaj sorunundan kurtulmuş olurlar. Bunun için size örnek bir fıkra anlatayım:
 
Sperm'e günlerden bir gün bir emir gelir....
 
"Bir süre sonra sana bir emir gelecek.... Koş diye.. Sen bu emri duyunca koşmaya başla, hiç durma öyle hızlı koş ki bütün kardeşlerini geç .Bir süre sonra karşına kırmızı yuvarlak bir şey çıkacak işte o zaman dur ve ona " Merhaba ben sperm " de o da sana "Merhaba ben de yumurta" diyecek ve sizin bir araya gelmeniz sonucunda dünyanın en güzel çocuğu meydana gelecek.. Bekle.."
 
Sperm başlamış beklemeye. Günler geçmiş ve nihayet birgün emir gelmiş;
 
"Koş"
 
Sperm başlamış koşmaya. Koşmuş koşmuş koşmuş.. O kadar hızlı koşmuş ki arkadaşlarını geride bırakmış.. Ama yorgunluktan ölmek üzereymiş. Nihayet karşısında kırmızı yuvarlak birşey çıkmış..
 
Durmuş ve;
 
"Merhaba ben sperm" demiş.
 
Kırmızı yuvarlak şey dönmüş ve cevap vermiş 
 
"Merhaba ben de bademcik..."
 
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..