Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Yönetirken üretmek, üretirken yüceltmek

Mudur demek basinda bulundugu muesseseyi yonetmek, yonetirken uretmek, uretirken yuceltmek demektir. Bunlari yaparkende beraber calistigi mesai arkadaslarina ornek olacak, onlara pozitif enerji vererek, calisanlarin mutlu bir ortamda islerini severek yapmasina sebep olacaktir. Yoksa mudur demek kasim kasim kasilmak, saga sola emir yagdirmak, calisanlari canindan bezdirmek, ben neymisim be demek degildir.

Bankanin muduru kapida karsiliyor iceriye adimini atan musteriyi, bankamiza hosgeldiniz bugun size nasil yardimci olabilirim diye soruyor. Ister istemez bu durumdan hem calisan, hemde musteri pozitif yonde etkileniyor. Burada calisan memur, surekli tebessum eden yuzu ile, gorevini en iyi sekilde yapmaya calisiyor. Bankaya gelen musteride gosterilen ilgiden dolayi bu bankayi secmekle ne kadar dogru karar vermisim dusuncesi icerisinde islemlerini bitirdikten sonra mutlu bir sekilde bankadan ayriliyor.

Biraz fazla kazanmak icin mudur olan sahis isine oyle sariliyorki, nerede ise her isi kendisi yapacak sikayet gelmemesi icin. Makami oyle birinci sinif mobilyalardan dosenmis falan degil, bir basit masa ile iki sandalyeden ibaret. Oyle arkalarda yada ust katlarda degil, hemen kapi girisinde odasi.

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...