Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '21

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

ZAMANINIZI VERİMLİ GEÇİRİN!

EVDE GEÇİRDİĞİNİZ ZAMANI DAHA VERİMLİ HALE GETİRİN! 

 

Tüm insanlık, daha önce hiç şahit olmadığı sıra dışı günler yaşıyor. Küresel salgın nedeniyle sokağa çıkmaya korktuğumuz bugünlerde günlük yaşantımızın her alanında önlemler almaya ve farklı beceriler edinmeye çalışıyoruz.

Belki bilmediğimiz özelliklerimizi keşfediyoruz.

Garip bir yolculuktayız. Kimimiz farkında, kimimiz yol bittiğinde fark edecek. Unutulmamalıdır ki; “Hayat, insanın ne için burada olduğunu keşfetmesi gereken bir yolculuktur.”

Kendinizi keşfetmek için her konuda denemeniz ve sorgulamanız gerekiyor. Hayatınızda yaptığınız değişiklikler, aslında bir şeyleri yeniden keşfetmektir.

İnsan her şeye kendini tanımayla başlar. Yıllardır aynı sloganla eğitimler veriyorum. İçindeki seni keşfet değiş ve ilerle.

PEKİ, EVDE KALMA SÜRESİ ARTTI! ZAMANIMIZI NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

SAKİN OLUN, KİTAP OKUYUN, ÖMRÜNÜZÜ UZATIN!

Kitap okumak; insanın dünyasını değiştiriyor ve ufkunu genişletiyor. Kendini kitap okuyarak iyi hisseden bir bünyenin ömrü de daha uzun oluyor. Tüm ailenizin katılacağı okuma saatleri gerçekleştirin.

ÜCRETSİZ ONLİNE EĞİTİMLERE KATILIN!

Kişisel gelişiminizi, uzmanlığınızı ve yönetim becerilerinizi geliştirebileceğiniz, işinizde ve tüm hayatınız boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulanabilir ve güncel bilgilerle dolu eğitimler araştırın ve katılın.

YENİ KELİMELER YA DA YENİ BİR DİL ÖĞRENİN!

Günlük konuşma diline ait yepyeni sözcükler öğrenerek genel kültürünüzü geliştirebilir, öğrenmenin verdiği keyfi yaşayabilir ve zamanınızı kendinize yatırım yaparak gayet güzel bir biçimde değerlendirebilirsiniz.

RUHUNUZU VE BEDENİNİZİ BESLEMEK İÇİN EVDE SPOR VE EGZERSİZLER YAPIN!

YouTube’da bulabileceğiniz sayısız video yardımıyla sağlığınızı koruyup farklı spor aktivitelerini öğrenip uygulayabilirsiniz. 

SEVDİKLERİNİZLE BERABER ÖĞRETİCİ, EĞLENCELİ VE KEYİFLİ DİZİ, BELGESEL VE FİLMLER İZLEYİN!

İnternet üzerinden ilgi alanınıza göre dizi, belgesel ve film önerilerine ulaşabilir, kaliteli ve güzel zaman geçirebileceğiniz eserleri seyredebilirsiniz.

SON OLARAK

Çocuğunuzla verimi ve keyifli zaman geçirmek için ortam yaratın, anılar biriktirin. Her fırsatı değerlendirin. Hayatı değerli kılın veya değerli hale getirin. Evden, okula ya da sınıfa gidiyormuş gibi bir çalışma düzeni oluşturun.

Günün her anını planlayın. Uyanmak, yemek yemek, giyinmek ve uyumak için bir zaman belirleyin. Bu bilinmezliklerle dolu zaman diliminde kendiniz için bir şeyler yapın. İçinizdeki sizi keşfedin değişin ve ilerleyin!

Bize birçok gerçeğin kapısını açacak ve farkındalığımızı artıracak olan kendini keşfetme yolculuğuna başlamak için en iyi zaman içinde bulunduğumuz bu zamandır.

Hayat denen bu gizemli yolculukta, başarı ve mutluluklar sizin olsun. Esenlikler dilerim.

 

Güray Gökal

Beden Dili ve Kişisel Gelişim Uzmanı

Girişimci | Yazar | Eğitmen

 

 

 
Toplam blog
: 17
: 62
Kayıt tarihi
: 08.02.21
 
 

Uluslararası İlişkiler ve Siyasal İletişim Uzmanı | Yazar | Eğitmen | Konuşmacı | 2014 Eğitim ve ..