Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '10

 
Kategori
Futbol
 

Zirveye bir adım daha... Fenerbahçe 4 Eskişehir 2

Zirveye bir adım daha... Fenerbahçe 4 Eskişehir 2
 

Yer Şükrü Saraçoğlu stadyumu…

Hava puslu…

Puslu havayı seven kurt misali Eskişehir, Bülent Uygun yönetiminde pusuya yatmış…

Fenerbahçe son iki haftada aldığı iki beraberliklerle, taraftarlarına acaba dedirtmekte…

Oyuncular sahaya çıkarken, havanın o sisi, pusu zemine doğru inmekte…

Fenerbahçe oyuna Alex’in attığı penaltı golü ile başladı…

Dakikalar ilerledikçe tek kale maça dönüşen oyun, beklenmedik anda Kaleci Volkan’ın gelen şutu Eskişehirli futbolcunun önüne tokatlaması ile maçta beraberlik sağlanıyor. Sonra Alex sağ kanada harika bir ara pas atıyor. Bu pası yakalayan Gökhan Gönül, gönülden bir orta ile topu Semih’in kafası ile buluşturunca, Fenerbahçe bir kere daha öne geçiyor 2-1... İlkyarıdaki sakatlıklar nedeniyle maça verilen 3 dakikalık uzatma anında, sahanın en iyisi olan Gökhan Gönül, Semih’in yaptığı ortanın, Eskişehir defansına çarparak önüne gemesiyle, topa harika bir vuruş yapıyor ve durumu 3–1 e getiriyor.

Sonra… Tiz ve keskin bir düdük sesi ile ilk yarı bitiyor.

İkinci yarı ile takımlar soyunma odasından sahaya döndüklerinde, takımların 10 ar kişi olduğu görülüyor. Gözler Fenerbahçe’den Lugano ve Eskişehir’den Sezeri ararken, spikerin sesi duyuluyor. Lugano ve Sezer devre arasında soyunma odasına giderken, yumruklaşmışlar ve bu olayı gören Hakem Bünyamin Gezer tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakılmışlar. Yani oyunun dışındayken gördükleri kırmızılar ile tamamen oyunun dışına itilmişler!

Bu Sezer ve Lugano’da hiç akıl yok! Hakemin adı Bünyamin, soyadı Gezer! Elbette gezecek ve sizi kavga ederken yakalayacak!

Neyse biz dönelim ikinci yarıya;

Fenerbahçe 3-1’in verdiği rehavetle ver gülüm al gülüm yapıp, arada bir kale önünde görünse de, Eskişehir devre arasında dersine iyi çalışmış! İkinci yarıya daha baskılı başlıyor. Oyundan atılan Lugano’nun yerine Stoch’u çıkartıp Bilica’yı alan Aykut Kocaman, Bilica’nın bir topu ıskalayıp, sol ayağı ile rakip oyuncuya verdiği pas sonucunda hatasını anlıyor, ama ‘Atı alan çoktan Üsküdar’ı geçmiş!’ Durum 3-2…

Neyse sahada gönülden top oynayan Bir Gökhan Gönül ve yılların nöbetçi golcüsü Semih var! Bu oyuncular hemen devreye girip, yine Gökhan Gönül’ün gönülden ortasına, Semih sağ ayak içiyle dokunuyor ve durumu 4-2 ye getiriyor.

4. Golden sonra bir o kadar daha Fenerbahçe gol kaçırıyor…

Fenerbahçe’de göze batanlar:

Sakatlanıncaya kadar Emre, Mehmet Topuz, Alex, Gökhan ve Semih!

Diğerleri mi?

İdare etmeye çalıştılar…

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..