Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '17

 
Kategori
Doğa Sporları
 

Zirveyle bir Pazar zirvede her Pazar - 17 -

Zirveyle bir Pazar zirvede her Pazar - 17  -
 

Zirve Dağcılık Ovacık Yaylası' nda


Merhaba değerli Milliyet Blog okurları.

5 Şubat Pazar günü Zirve Dağcılık Turgutlu Şubesi sporcuları ile yine düştük yollara. Kuşlar' dan başladık yürümeye. Sabah sporunun ardından başlayan yağmurla birlikte artan sise rağmen vardık Ovacık'a. Ovacık çok önemli; çünkü 4. Geleneksel Çocuk Oyunları ve Uçurtma Şenliği burada yapılacak. Tarih 30. Nisan. Yeri gelmişken söyleyelim ve herkesi bu şenliğe davet edelim. Yürüyüşe dönersek, gerçekten heyecan verici ve zorlu bir yürüyüş oldu.

Öğleden sonra yağmur neredeyse hiç dinmedi. Şiddetli rüzgar ve yoğun sis katılımcıları zaman zaman zorlasa da ZİRVE disiplininden hiç taviz vermeyen zirveciler bu zorlu hale gelen yaklaşık 20 km.lik parkuru eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde Karaköy' de tamamladılar. 

Bu yürüyüşte şunu anladık ki; doğa şakaya gelmez. Her zaman tedbirli olmak gerek. Zirve Dağcılık sporcuları da bu biline sahip oldukları için çetin hava şartlarına rağmen başarılı bir etkinliği geride bırakmanın haklı gururunu yaşadılar. Kendilerini yürekten kutluyoruz.

Bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini her hafta bize tanıtan, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek halkımızı bilinçlendiren Zirve Dağcılık Kulübü' nün tüm şubelerine bundan sonraki faaliyetlerinde de başarılar dileriz.

Hoşçakalın,

ZİRVEde kalın... 

 

 

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..