Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '07

 
Kategori
Dostluk
 

'' Dost meclisi '' toplandık.. Dost olmayı ve kalmayı becerenler adına..

'' Dost meclisi '' toplandık.. Dost olmayı ve kalmayı becerenler adına..
 

Bu akşam '' Didem Biricik'', ''Ayşegül Boyacı'', ''Dilek Çalışkan' benimle birlikte dört kişilik kocaman dost meclisimiz toplandık. . ''Dost meclisi'' ne kadar sıcak bir anlam ifade ediyor değil mi? . .

Dost dediğin birbirine güvenebilmektir, zor gününde birbirine sahip çıkabilmektir, iyi gününde sevincini paylaşabilmektir. . . Senin bulunmadığın ortamda bile, seni savunandır, koruyandır. . Birbirine yürekten güvenendir. .

İşte bizim meclisimiz de böyle güven, içten sevgi, paylaşım, destek, çözüm, neşe, samimiyet barındıran bir meclis. . Her an, her istediğimizde bir arada olmamıza imkan bulunmasa da, biz biliriz ki; kalplerimizde birbirimizi taşıdığımızı. .

Elbette bizim de tartıştığımız konular, birbirimizi eleştirdiğimiz noktalar bulunmakta, yargılamadan, ön yargılı yaklaşmadan. . .

Dostluk kolay yakalanmaz. . Hele de böyle dört kişi arasında. . . Meclis üyelerinin her birinin ayrı ayrı karekteri, duyguları, düşünceleri, kişilikleri olmasına karşın ortak bir payda da buluşuyoruz ki, bu kadar insan biribirini dostça duygularla seviyor, arıyor ve özlüyor. .

Dost meclisimizin her bir üyesi farklı kişilikler de dedim ya;

Mesela;

'' Didem Biricik '' Hayatın da hep negatif düşünen, benim zorumla pozitif olmaya çalışan, sevdiğini tam seven ve bu durum hayatının bazı aşamalarına olumsuz yönde yansıyan, yüreği sevgi dolu (özellikle bana(!) ) dürüst bir kişilik. . . Ben bilirimki en zor anımda gel dediğimde yanıma gelecek olan biri dost. .

Ayşegül Boyacı; Dost meclisimizin şenlendiricisi, neşe kaynağıdır. . Bir konuşur iki hatta üç kahkaha atar. . . En sorunsuz, en dertsiz olmasına karşın, kendine sorun ve dert bulmakta üstüne olmayan, ölüyü bile güldürmeyi becerebilen sevecen, yardım sever bir kişiliktir. .

Dilek Çalışkan; Meclisimizin en dingin üyesidir. . Bir soyadıyla, bir insan anca bu kadar örtüşebilir. . Hep çalışır , hep çalışkandır. Diğerlerinden fırsat kalırsa konuşur. . Konuşur ama az konuşur öz konuşur. . Hepimizin zor gzamnlrnda hep yanındadır, samimi desteğini hepimiz hissederiz. . .

İşte dostluk, bir insandan böyle söz edebilmektir. Arkalarından böyle konuşabilmektir. . . Bizde bu akşam dost meclisimizi toplayarak, tüm güzelliklerden bahsedip, olumsuzluklarımızı gidererek, güzel bir örnek sergiledik. .

Her birine sevgilerimi iletiyorum. . . . Tüm güzel dostluklar adına. . . Dost kalmayı ve olmayı becerenler adına. . .

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..