Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '19

 
Kategori
Astroloji
 

01-07 Nisan 2019 Haftalık Burç

Haftanın en yoğun günü -6 katsayısı ile 06 Nisan Cumartesi olup bugünde Tr Uranüs -2 katsayısında olacaktır. 06 Nisanda Tr Uranüs Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçları olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise bu olumsuz etkileri kendi lehlerine çevirebilirler. (Nisan 2019 burç)
 
06 Nisanda bilhassa Boğa ve Akrep burçları Tr Uranüsden olumsuz etki alacağından yer üstünde ve yer altında ciddi huzursuzluklar oluşabilir. Yer altındaki zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar, yer üstünde heyelan, göçük, toprak kaymaları, şiddet olayları ve Uranüsyen (elektronik aletlerden kaynaklı) kazalar oluşabilir. (haftalık burç)
 
06 Nisanda -2 katsayısındaki Tr Uranüsden Yengeç ve Oğlaklar da çift yönde olumsuz etki alacaklarından Tr Ay (Yengeç) ve Satürn (Oğlak) çizgilerinin geçtiği bölgelerde ülke güvenliklerinde olumsuzluklar yaşanabilir. Astro Carto Grafi Haritasında 06 Nisanda Tr Uranüsden olumsuz etki alacak bölgelerde asi ve aykırı kişilerin eylemleri gündeme gelebilir. (haftalık astroloji)
 
06 Nisanda Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya arasındaki Uranüsyen (elektronik silahlar, füze sistemleri, S400, F35, vs) gerilim artarak devam edebilir. (Nisan astroloji)
 
06 Nisan Astro Carto Grafide Tr Ay (Yengeç) ve Satürn (Oğlak) çizgilerinin geçtiği noktalar: Türkiye (Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kayseri, Ankara, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Artin, Erzurum, Muş, Tatvan, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, İzmir, Çeşme, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Ayvalık, Çanakkale açıkları), Bulgaristan, Romanya, Almanya, Danimarka, Ukrayna, Polonya, Norveç, İsveç, İrlanda, İngiltere, Fransa, İspanya, Cezayir, Rusya, Gürcistan, İran, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Mısır, Yemen, Katar, Hindistan, Pakistan, Çin, Endonezya, Japonya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Kanada, Amerika, Kolombiya, Venezuela, Peru, Brezilya, Arjantin
 
Yukardaki tabloda 06 Nisan ve civarı zayıf fay hatlarında depremler, volkanik patlamalar, heyelan ve göçükler, şiddet olayları, asi ve aykırı kişilerin neden olabileceği olaylar ya da elektronik aletlerden kaynaklı kazalar yaşanabilir. (2019 Nisan burç)
 
Aslında Tr Uranüs hafta boyu düşük katsayıda olup en düşük 06 Nisan Cumartesi olacağından 06 Nisan gününü inceledik. Tr Uranüsden olumsuz etki alan burçların hafta boyu dikkatli olmaları ama 06 Nisan günü iki misli dikkatli olmaları gerekebilir. Tr Uranüsden Natal Marsı İkizler ve Yay burçları olumlu etki alacağından olumsuz gelişmeleri kendi lehlerine çevirebilirler. 
 
01 Nisan Pazartesi Yerel Seçimlerin ertesi günü Tr Ay yüksek katsayıda ve bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı İkizler olan Mansur Yavaş 01 Nisan günü Tr Ay.dan son derece verimli etkiler alabilir. Aynı şekilde Natal Marsı Akrep olan Binali Yıldırım'ın da son derece olumlu etkiler alması olasıdır. Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'In da 11.evindeki Tr Ay.dan yani arkadaş ve tanıdıklarından, geleceğe dair plan ve projelerden olumlu etkiler alması olasıdır. 
 
01 Nisan günü Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda kendinizi güvene alabilir ve veriminizi arttırabilirsiniz. (2019 haftalık burç)
 
Satürn Transiti hafta boyu bilhassa 03 Nisan günü +6 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Satürn hayatınızdaki otorite sahibi kişileri, patron ve yöneticileri sembolize eder. Hafta boyu Satürn hangi evinizdeyse o konularda son derece disiplinli çalışmalar yapabilirsiniz. Gözüme hemen Natal Marsı Akrep olan Binali Yıldırım çarpmakta hafta boyu Binali Yıldırım'In Tr Satürn hangi evindeyse o konularda son derece disiplinli çalışmalar içine girme olasılığı mevcut. Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın da hafta boyu bilhassa 03 Nisan günü bazı otorite sahibi devlet adamlarından olumlu etkiler alıp disiplinli çalışmalar içine girmesi olasıdır. Satürnden olumlu etki alan diğer isimler ise Natal Marsı Koç olan Muharrem İnce ile Natal Marsı Oğlak olan Kılıçdaroğlu'dur. 01 Nisan haftasında CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce'ye Satürnyen bazda iş ve yönetim konularında olumlu etkiler vermesi olasıdır. (Nisan 2019)
 
01 Nisan (+4), 02 Nisan (+5), 03 Nisan (+6), 04 Nisan (+5), 05, 06 Nisan (+4), 07 Nisan (+5)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, ABD Doları, Euro / DHKP-C, PYD / İYİ Parti, MHP / Fenerbahçe, Beşiktaş / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Yukardaki tabloda 01 Nisan seçimlerinden sonra MHP ve İYİ Parti'nin disiplinli çalışmalar içine gireceği bir hafta olacağı görülmektedir. TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvet) da Satürn Transitinden olumlu etki alıp disiplinli çalışmalara girmesi bilhassa 03 Nisanda belirgin şekilde otorite sahiplerinden ve Oğlak burcu Rusya'dan olumlu etkiler alması olasıdır.
 
01 Nisan haftasında Tr Satünden olumlu etki alan BitCoin, ABD Doları ve Euro'nun daha da değerlenmesi olasıdır. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir.
 
Plüto Transiti Kova burcuna yakınlaştıkça Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Plüto Transitinin katsayısı yüksek olsa da yer altını sembolize eden Akrep burcunu olumsuz etkilediğinden zayıf fay hatlarında depremler sıklaşmaktadır. Ancak Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burçları Tr Plütondan son derece olumlu etkiler almaktadırlar. Bilhassa Natal Marsı Koç, Terazi olanların hafta boyu Tr Plütondan güçlendirici bir etki almaları olasıdır. Örneğin Natal Marsı Koç olan Muharrem İnce'Nin hem Tr Satürnden hem de Tr Plütondan alacağı olumlu etkilerle güçlenmesi, kendini yenilemesi ve yeni sorumluluklar alması olasıdır. Muharrem İnce bunu yaparken çevresindeki Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ise istemeden de olsa olumsuz yönde etkileyebilir.
 
01 Nisan (+3), 02 Nisan (+4), 03 Nisan (+5), 04, 05, 06 Nisan (+4), 07 Nisan (+5)
Plütondan çift yönde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Terazi olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) /İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus 
 
Yukardaki tablodan Akrep burcu Türkiye'nin Natal MArsı Terazi olduğundan bir yandan Tr Plütondan olumlu etki alırken bir yandan da olumsuz etkiler alabileceğini görmekteyiz. Bu durum bir takım olumlu yenilenme ve değişikliklerin olabileceğini ama bir yandan da ülke içinde huzursuzluklar çıkabileceğine işaret etmektedir.
 
Yer altı ve üstünü sembolize eden Boğa ve Akrep burçları Tr Plütondan olumsuz etki alacağından bu hafta da zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar, heyelan, göçük, toprak kayması, şiddet olayları görülebilir.Bilhassa Tr Plütonun +5 katsayısında olduğu 3 Nisan ve 07 Nisanda şiddetli depremlere ve şiddet olaylarına dikkat etmek gerekebilir. 
 
Koç burcunun yöneticisi Tr Mars 01 ve 02 Nisan günleri +3 katsayısında olacak ancak Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz Natal Marsı İkizler, Koç, Yengeç, Başak**, Terazi, Yay, Oğlak, Balık** burçlarını ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. 01, 02 Nisanda bilhassa Natal Marsı Başak, Balık olanlar Tr Marsdan çift yönde olumlu etki alacaklarından son derece enerjik ve atılımcı olabilirler. Örneğin Natal Marsı Balık olan İran ve Işid Tr Marsdan alacağı olumlu etkilerle Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ve sembolize ettiklerini olumsuz yönde etkileyebilirler. İran ve/veya Işid toprak paylaşımı konularında Boğa burcu İsrail'i yada Akrep burcu Türkiye'yi, Terazi burcu Suriye'yi, Suudi Arabistan'ı olumsuz yönde etkileyebilir. Türkiye ayrıca 01, 02 Nisanda Natal Marsı Başak olan Ermenistan'a da dikkat etmelidir.
 
01, 2 Nisan
Tr Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda
 
01, 02 Nisan
Tr Marsdan çift yönde olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Başak, Balık olanlar
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
01, 02 Nisanda Euro'Nun Tr Marsdan olumlu etki alıp yükselme olasılığı mevcut. 
 
01, 02 Nisanda Natal Marsı Balık olan Meral Akşener'in Kova burcu MHP'yi ve Aslan burcu AKP'yi olumsuz etkileme olasılığı mevcut. 01, 02 Nisanda Meral Akşener'in Tr Marsdan alacağı olumlu etki ile atılımlar yapması beklenebilir. 
 
03, 05, 06, 07 Nisanda Tr Mars -1 katsayısına düşecek olduğundan Natal Güneş ve Marsı İkizler, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık** burçlarını olumsuz Natal Marsı Koç, Terazi burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. 03, 05, 06, 07 Nisanda bilhassa Natal Güneşi Balık, Başak olanların Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda kavga ve tartışmalardan kaçınmaları gerekebilir. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'In 3.evindeki Tr Marsdan olumsuz etki alabilir ve yakın çevresindeki saldırgan kişilerin hedefi olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'In 03, 05, 06, 07 Nisanda Natal Marsı Koç, Terazi burcundan kişilere yada Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. 
 
Hafta boyu Tr Merkür Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Özellikle 01 Nisan günü Tr Merkür -1 katsayısında olacağından bir takım kurnazlıklar, sahtekarlıklar, iletişim problemleri ve kazaları oluşabilir. 01 Nisanda Tr Merkürden Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar olumsuz etki alabilirler. Ama 02 Nisandan itibaren Tr Merkür katsayısını yükseltecek ve Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarını olumlu yönde etkilerken Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. 
 
Hafta boyu bilhassa 03, 06, 07 Nisanda Tr Merkür +4 katsayısında olup Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlakları olumlu Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yayları olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devletle ilgili işlerinde kurnaz kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu günlerde yapılacak her türlü sözleşme ve anlaşmalarda kurnazlık ve sahtekarlıklar oluşabilir. 03, 06, 07 Nisanda her türlü iletişim kazalarına, hacker ve casusluk faaliyetlerine dikkat etmek gerekebilir. 03, 06, 07 Nisanda hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalara ve olumsuz hava koşullarına dikkat etmek gerekebilir. Bu tarihlerde yapılacak yolculuklarda ihmalkar ve aceleci olmamalıyız.
 
03, 06, 07 Nisanda Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Merkürü sembolize eden Mansur Yavaştan, ABD Başkanı Trump'dan gelebilecek bir takım olumsuz etkilere hazırlıklı olması gerekebilir. 
 
04 Nisanda -1 katsayısındaki Tr Ay Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Boğa, Akrep burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. 04 Nisanda Bilhassa Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar Tr Ay.dan çift yönde olumsuz etki alabilirler. 04 Nisanda İkizler burcu Mansur Yavaş'ın Tr Ay hangi evindeyse o konularda verimini düşürücü etki alması beklenebilir. 04 Nisanda Mansur Yavaş'ın Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan ya da Natal Marsı Boğa, Akrep burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. 
 
04 Nisan
Tr Ay.dan çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE / PKK / Can Dündar, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu,Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Mansur Yavaş
 
04 Nisan
Tr Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Yukardaki tablodan İkizler burcu Mansur Yavaş'In 04 Nisan günü MHP'den Tr Ay bazında olumsuz etki alma olasılığı var. 04 Nisanda İkizler burcu ABD Başkanı Trump ise Kuzey Kore, Japonya gibi ülkelere, Suriye Başkanı Esad'a Tr Ay bazında dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir.
 
04 Nisanda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz yollarında güvenlik ihlalleri olacağından kazalara dikkat etmek gerekebilir. 04 Nisanda olumsuz hava koşulları da oluşabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç 
(Hafta boyu 10.ev Satürn, 01 Nisan 11.ev Ay Süper, 06 Nisan 2.ev Uranüs, 04 Nisan 1.ev Ay Dikkat )
Yükselen Boğa
(Hafta boyu 9.ev Satürn, 01 Nisan 10.ev Ay Süper, 06 Nisan 1.ev Uranüs, 04 Nisan 12.ev Ay Dikkat )
Yükselen İkizler
(Hafta boyu 8.ev Satürn, 01 Nisan 9.ev Ay Süper, 06 Nisan 12.ev Uranüs, 04 Nisan 11.ev Ay Dikkat )
Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 7.ev Satürn, 01 Nisan 8.ev Ay Süper, 06 Nisan 11.ev Uranüs, 04 Nisan 10.ev Ay Dikkat )
Yükselen Aslan
(Hafta boyu 6.ev Satürn, 01 Nisan 7.ev Ay Süper, 06 Nisan 10.ev Uranüs, 04 Nisan 9.ev Ay Dikkat )
Yükselen Başak
(Hafta boyu 5.ev Satürn, 01 Nisan 6.ev Ay Süper, 06 Nisan 9.ev Uranüs, 04 Nisan 8.ev Ay Dikkat )
Yükselen Terazi
(Hafta boyu 4.ev Satürn, 01 Nisan 5.ev Ay Süper, 06 Nisan 8.ev Uranüs, 04 Nisan 7.ev Ay Dikkat )
Yükselen Akrep
(Hafta boyu 3.ev Satürn, 01 Nisan 4.ev Ay Süper, 06 Nisan 7.ev Uranüs, 04 Nisan 6.ev Ay Dikkat )
Yükselen Yay
(Hafta boyu 2.ev Satürn, 01 Nisan 3.ev Ay Süper, 06 Nisan 6.ev Uranüs, 04 Nisan 5.ev Ay Dikkat )
Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 1.ev Satürn, 01 Nisan 2.ev Ay Süper, 06 Nisan 5.ev Uranüs, 04 Nisan 4.ev Ay Dikkat )
Yükselen Kova
(Hafta boyu 12.ev Satürn, 01 Nisan 1.ev Ay Süper, 06 Nisan 4.ev Uranüs, 04 Nisan 3.ev Ay Dikkat )
Yükselen Balık
(Hafta boyu 11.ev Satürn, 01 Nisan 12.ev Ay Süper, 06 Nisan 3.ev Uranüs, 04 Nisan 2.ev Ay Dikkat )
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..