Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '21

 
Kategori
Astroloji
 

05 - 11 Temmuz 2021 Astroloji

05 - 11 Temmuz 2021 Haftalık Burç Astroloji: 06 Temmuz 2021 Yılının En Olumsuz Günlerinden! Venüs, Mars, Satürn Dikkat!
 
06 Temmuz -20 katsayısı ile 03 Temmuzdan sonra gelen 2021 yılının en olumsuz günlerindendir. Hafta boyu ve özellikle 06 Temmuzda Venüs, Mars ve Satürn -4 katsayısında olup sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilşkilerde, her türlü ikili ilişkilerde kavga, tartışma, saldırılara ve hatta savaşa işaret etmektedir. Satürn de -4 katsayısında olup her türlü engel, yasak, bunalım ve ambargoları sembolize etmektedir. (Temmuz 2021 burç) (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar Tr Venüs ve Marsdan hangi evlerindeyse o konularda olumsuz etkiler alabilir. Bu olumsuz etkiler öfke, talepkarlık, kavga, tartışma ve hatta saldırılar şeklinde olabilir. Kişilerin katsayılarına göre durumlar değişiklik arz edebilir. (haftalık burç)
 
Natal gezegenleri Mars ve Venüs yönetiminde olanların sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa/Terazi/Koç olanların kalp problemlerine, Natal Marsı Boğa/Terazi/Koç olanların öfke ve şiddet problemlerine, Natal Venüsü Boğa/Terazi/Koç olanların şeker hastalığı, böbrek ve damar problemlerine, Natal Merkürü Boğa/Terazi/Koç olanların akciğer, solunum yolları ve sinir sistemi problemlerine, Natal Ayı Boğa/Terazi/Koç olanların mide ve göğüs problemlerine çok dikkat etmeleri gerekebilir. Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda ABD Başkanı Biden'ın sağlık problemleri patlak verebilir. (Temmuz astroloji)
 
Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda İkizler - Yay burçlarını sembolize eden şeyler Tr Venüs ve Marsdan son derece olumsuz etkiler alacağından Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel, dolu, su baskını, vs) ve kazaları olabilir. Bilhassa 06 Temmuzda uçak kazalarına dikkat etmekte fayda vardır. Bozuk elektronik aletlerin kontrol edilmesinde fayda vardır. (2021 Temmuz burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet, vs) kazalar olasıdır. Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda Tr Uranüs -3 katsayısında olacağından her türlü elektronik alet ve cihazlarda, internet iletişiminde bozulmalar yaşanabilir. Hafta boyu Tr Uranüs Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda elektrik kontaklarından kaynaklı yangınlar çıkabilir. (2021 haftalık burç)
 
Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda -3 katsayısındaki Tr Uranüs Boğa - Akrep, Aslan - Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkilediğinden bir takım ölümcül deneyler ve aykırı bilimsel çalışmalar olabilir ve bunlar doğaya ve tabiata zarar verebilir. Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda ölümcül silahların denenmesi olasıdır. 06 Temmuzda laboratuvar ortamında üretilen bazı ölümcül virüsler de ortaya çıkabilir. Ama bunların duyulması zaman alabilir. (Temmuz 2021)
 
06 Temmuzda zayıf fay hatlarında Tr Ay, Venüs, Mars, Satürn ve Uranüs yüzünden çok şiddetli Depremler olabilir. 06 Temmuzda hem yerin altı hem de yerin üstü son derece olumsuz etkiler almaktadır. Hafta boyu ama bilhassa 06 Temmuzda asi ve aykırı kişilerin neden olacağı olaylar ve protestolar olasıdır. 
 
06 Temmuzda Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerin Tr Venüs, Mars, Satürn ve Uranüsden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu ülkeler bazı ülkelerden Satürn bazında engel, yasak ve ambargolarla da karşı karşıya kalabilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 06 Temmuzda Satürnün -4 katsayısında olmasından ötürü bazı yasaklar Dünya genelinde yine gelebilir. 
 
Hafta boyu Tr Satürnden Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar ise Satürnden fırsatlar elde edebilirler. 
 
08 Temmuzda Tr Ay ve Merkür İkizler burcunda +2 katsayısında olup bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık burçlarını son derece olumlu etkileyebilir. 
 
09 Temmuzda Tr Güneş Natal Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. 
 
06 Temmuz Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde  zayıf fay hatlarında çok şiddetli Depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik patlamalar, şiddet ve terör olayları, protestolar, aykırı ve asi kişilerin neden olacağı olaylar, suikastler, olumsuz hava koşulları ve kazaları, her türlü iletişimde (hava, kara, deniz, internet) arızalar, kazalar, uçak kazaları, toprak paylaşımları konularında kavgalar, savaşlar olabilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç ------------------------------------
(06 Temmuz 5.ev Venüs, Mars, 11.ev Satürn, 2.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Boğa ------------------------------------
(06 Temmuz 4.ev Venüs, Mars, 10.ev Satürn, 1.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen İkizler ------------------------------------
(06 Temmuz 3.ev Venüs, Mars, 9.ev Satürn, 12.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yengeç ------------------------------------
(06 Temmuz 2.ev Venüs, Mars, 8.ev Satürn, 11.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Aslan ------------------------------------
(06 Temmuz 1.ev Venüs, Mars, 7.ev Satürn, 10.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Başak ------------------------------------
(06 Temmuz 12.ev Venüs, Mars, 6.ev Satürn, 9.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Terazi ------------------------------------
(06 Temmuz 11.ev Venüs, Mars, 5.ev Satürn, 8.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Akrep ------------------------------------
(06 Temmuz 10.ev Venüs, Mars, 4.ev Satürn, 7.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yay ------------------------------------
(06 Temmuz 9.ev Venüs, Mars, 3.ev Satürn, 6.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Oğlak ------------------------------------
(06 Temmuz 8.ev Venüs, Mars, 2.ev Satürn, 5.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Kova ------------------------------------
(06 Temmuz 7.ev Venüs, Mars, 1.ev Satürn, 4.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Balık ------------------------------------
(06 Temmuz 6.ev Venüs, Mars, 12.ev Satürn, 3.ev Uranüs Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..