Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '21

 
Kategori
Astroloji
 

24 Haziran Oğlak Dolunayı

24 Haziran Perşembe akşam saatlerinde Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar tamamlanma enerjisi içerirler. Bu dolunayda öncü nitelik fazla. Mevcut süreçlerle ilgili sonuca ulaşma, netleşme isteğimiz baskın olacak. Bunu yaparken de çok göz önünde olmamayı, biraz daha geri planda kalmayı tercih edebiliriz.
Gizli kalmış konuların ve belirsizliklerin üzerine azimle gitmek isteyeceğiz. Kısıtlanılmış hissedilen durumlarla ilgili yüzleşmeler de yaşayabiliriz. Özellikle kendimizi ortaya koymaktan kaçındığımız alanlar gündeme gelebilir. Ortaya çıkan olayları ilerleme fırsatı olarak değerlendirmek önemli.
Duygusal bağımlılıklarımızdan kopmamız gerekiyorsa ve biz bu duruma gözlerimizi kapıyorsak yüzleşmeler daha sancılı olabilir. Ama görmeye niyetliysek Jüpiter’in desteği ile gelişme fırsatımız olacaktır.
İkili ilişkilerde gurur ve kibir hayal kırıklıklarına yol açabilir. Kıskançlık ve dayatmalar sebebiyle de tartışmalar olabileceğinden mantığı ön planda tutmaya gayret edilmeli.
Oğlak burcu sorumlulukları ifade eder. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ile Uranüs’ün sert açısının etkisi devam ediyor. Bireysel sorumluluğumuzu almamaya direndiğimiz konularla ilgili sıkıntı yaşayabiliriz.
Temmuz ayının ilk günleri yer hareketlerinde artış olabilir. Aynı zamanda sularla, denizlerle ilgili kazalara da dikkat etmekte fayda var.
Bu dolunaydan 21-27 Haziran, 23-29 Eylül, 22-28 Aralık, 21-27 Mart doğumlular ve doğum haritalarında 3 derece Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi’de önemli vurguları olanlar daha fazla etki alacaklar.
Dolunayın yükselen burçlara göre etkileri şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Kariyer hayatında kendini ifade etmekte zorlanılan konularda daha istekli olunacak. Bu dönemde sıkışmışlık hissettiren düşüncelerin üstesinden gelmek mümkün. Ailevi konularda çok duygusal davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BOĞA
İnançlar, hukuki konular ve yurt dışı bağlantılı işler gündemde olacak. Yol alınamadığı düşünülen fikirlerle ilgili ilerleme şansı bulunabilir. Ailevi konularda olaylar planlandığı gibi gitmeyebilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Finansal konular, gelir gider dengeleri gündemde olacak. Bu dönemde bazı korkuları ya da göze alınamayan riskleri aşma fırsatı bulunacak. İş ortamında iletişim sorunları yaşanabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
İş birliği yapılan alanlar ve ikili ilişkiler gündemde olacak. Daha esnek ve merhametli bir bakış açısı geliştirmenin ilişkilere olumlu destek vereceği bir dönem. Maddi konularla ilgili gerginlikler yaşanabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Sağlık, gündelik rutinler ve evcil hayvanlar gündemde olacak. Bağımlılıklardan kurtulabilmek için destekli bu dolunayda görülemeyen görülebilir. Riskli kararlardan uzak durmak önemli.
YÜKSELEN BAŞAK
Aşk hayatı, yaşamdan keyif alınan alanlar gündemde olacak. İkili ilişkilere ve çocuklarla ilgili konulara adil yaklaşılırsa güzel gelişmeler yaşanabilir. Gizli işler sorunlara sebep olabilir, dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Ebeveynlerle ve yaşanılan alanla ilgili konular gündemde olacak. Uzun süredir emek verilmiş işlerden olumlu geri dönüşler olabilir. Arkadaş çevresinde yaşanacak gerginliklere karşı sakin kalmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN AKREP
Kardeşler, yakın çevre ilişkileri ve eğitim konuları gündemde olacak. Aşk hayatında iletişimin daha yapıcı olması olumlu gelişmeler getirebilir. İş hayatındaki rekabet bazı gerginliklere yol açabilir.
YÜKSELEN YAY
Kazançlar ve değer verilen alanlar gündemde olacak. Evle ya da ebeveynlerle ilgili maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşılabilir. Seyahatlerde yaşanabilecek aksaklıklara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Hayatın pek çok alanında önemli netleşmelerin yaşanabileceği bir dolunay olacak. İkili ilişkilerde bırakılmak istenilen duygusal bağımlılıklardan kurtulmak mümkün. Finansal konularda risk almamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Bastırılmış duygular, saklı kalmış durumlar gündemde olacak. Bu yüzleşme daha değerli hissetmeye yardım edecek. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir.
YÜKSELEN BALIK
Gruplarla olan ilişkiler ve arkadaşlar gündemde olacak. Yeni belirlenecek hedeflerle daha keyifli vakit geçirme fırsatı yakalanabilir. Sağlıkla ilgili daha hassas olmakta fayda var.
 
Hepimize kararlı ve verimli bir dönem olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..