Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '20

 
Kategori
Astroloji
 

05-11 Ekim 2020 Astroloji

05 - 11 Ekim 2020 Haftalık Burç Astroloji: 07 Ekim Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Mars ve Plütona Dikkat ! 
 
07 Ekim -5 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaların Mars (+2) ve Plütona (+4) dikkat etmeleri gerekebilir. Bu günde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler de olabilir. 07 Ekimde Ay ve Venüsden ötürü olumsuz hava koşulları da olabilir. 07 Ekimde her türlü iletişimde problemler yaşanabilir. (Ekim 2020 burç)
 
Hafta boyu aslında Mars ve Plüton Transitleri yüksek katsayıda olacak ama Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarını olumsuz etkilerken diğer burçları son derece olumlu etkileyebilir. Boğa burcu yer üstünü, toprak mahsüllerini, çiftçileri, mal-mülk ve toprak paylaşımlarını, ülkelerin topraklarını sembolize ederken, Akrep burcu yer altını, fay hatlarını, volkanik aktiviteleri, madenleri, gizli saklı iş yapanları (casuslar, hackerlar, vs), bankacılık işlemlerini, vergi, sigorta, kredi, hisse senedi gibi başkalarıyla ortaklaşa sahip olunan kaynakları sembolize eder. Aslan burcu eğlence dünyasını, çocukları, gençleri, nüfuzlu tanınmış kişileri sembolize ederken Kova burcu bilimsel buluşları, kurumları, grup ve organizasyonları, elektronik aletleri, plan ve projeleri sembolize eder. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu özellikle 07 Ekimde Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarını sembolize eden şeyler Tr Mars ve Plütondan olumsuz anlamda dönüştürücü ve değiştirici etkiler alabilir. 07 Ekimde başlayan bu olumsuz durum 10 Ekime kadar görünür hale gelebilir. Hafta boyu bilhassa 07 Ekimde Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcu ülkelerin değişim ve dönüşüm içinde olması olasıdır. Örneğin Akrep burcu Türkiye yada Boğa burcu İsrail veya Kova burcu Libya ve Aslan burcu Kıbrıs Rum Cumhuriyeti bir değişim ve dönüşüm içine girebilirler. 
 
Akrep burcu Türkiye Plütonu sembolize etmektedir ve Tr Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri bir değişime zorlayabilir. Örneğin İsrail ve/veya Libya'nın Akrep burcu Türkiye'den yada Filistin'den alacağı olumsuz etkilerle bir değişime zorlanması olasıdır. (Ekim astroloji) (2020 Ekim burç)
 
Natal Marsı Koç, Terazi olanlar hafta boyu Tr Satürn ve Plütondan güçlendirici ve disipline edici etkiler alabilriler. Örneğin Natal Marsı Koç olan D** artması gibi Natal Marsı Terazi olan A** B**'ın yada Natal Marsı Koç olan M** İ**'nin hafta boyu Tr Satürn ve Plütondan alacağı olumlu etkilerle bir atılım yapabilirler. (2020 haftalık burç)
 
Hafta boyu D** birlikte Natal Güneş ve Marsı Oğlak olan B** de artışlar olabilir. B** özellikle 09 Ekim civarı artabilir. (Ekim 2020)
 
07 Ekim Astro Carto Grafide Tr Mars, Plütodan olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Sinop, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Mersin, Adana, Artvin, Erzurum, Muş, Bitlis, Siirt, Batman, Mardin, Şırnak), Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, İsrail, Filistin, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Umman, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Miyanmar, Singapur, Filipinler, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Yeni Zelanda, Tayvan, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya (Osaka), Kanada, Amerika (Nebraska, Kansas, Oklahoma, Dallas, Teksas), Meksika, Küba, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin, İspanya, İngiltere, Fransa, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Avusturya, Almanya, Brüksel, Hollanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Ege Açıkları
 
Yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde 07 Ekim ve civarı zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, maden göçükleri, toprak paylaşımları, şiddet, cinayet ve terör olayları, patlama ve yangınlar, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar, sınır savaşları ve saldırılar olasıdır. 
 
07 Ekim Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüsden olumsuz etki alan Merkür, Jüpiter, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Sakarya, İzmit, Bilecik, Kocaeli, Bursa, Kütahya, Uşak, Manisa, Aydın, Muğla, Ordu, Giresun, Sivas, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Urfa, Gaziantep), Ege ve Akdeniz Açıkları, Suriye, Ürdün, Suudi Arabistan, Katar, Yemen, İran, Türkmenistan, Pakistan, Hindistan, Miyanmar, Tayland, Malezya, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Tayvan, Japonya, Kanada, Amerika (Florida), Panama, Ekvador, Peru, Brezilya, İspanya, Portekiz, İngiltere, İrlanda, Fransa, Cezayir, Tunus, Libya, İtalya, Almanya, Norveç, İsveç, Rusya
 
Yukarda Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde 07 Ekim ve civarı olumsuz hava koşulları (hava, kara, deniz) ve kazaları, uçak kazaları, internet arızaları, her türlü iletişim problemleri, iletişimde güvenlik ihlalleri (casusluk, hackerlık, vs), dolandırıcılık, sahtekarlıklar oluşabilir. 
 
Hafta boyu Jüpiter Transiti yüksek katsayıda olup Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Ayrıca Satürn Transiti de hafta boyu özellikle Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Ülkemiz Türkiye'nin her ne kadar Natal Güneşi Akrep olsa da Natal Marsı Terazi olduğundan Tr Plütondan, Satürnden ve Jüpiterden alacağı olumlu etkilerle bilhassa 10 Ekimde Türkiye'Nin disiplinli çalışmalar içine girip güçlenmesi, Jüpiterin etkisiyle de genişlemeye çalışması olasıdır. Bu durum bilhassa Boğa burcu İsrail'i rahatsız edebilir. Aynı şekilde Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan da Türkiye gibi 10 Ekimde son derece olumlu etkiler alabilir. 09, 10 Ekimde Natal Güneş ve Marsı Terazi olan Suriye de Tr Mars, Jüpiter, Satürn ve Plütondan son derece olumlu etkiler alabilir. Suriye'de yeni reformlar ve olumlu değişimler söz konusu olabilir. Buna Akrep burcu Türkiye'nin çabaları neden olabilir. 
 
09 Ekimde Natal Marsları Yay olan Rusya Başkanı Putin ile C** E**'ın Venüsyen konularda (Suriye, Azerbaycan, vs) anlaşma yapma olasılıkları olabilir.
 
05, 07, 08 Ekimde bilhassa İkizler, Yay burçlarının Tr Venüse (sosyal ve siyasi konular, vs) son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin İkizler burcu Trump'ın bir takım sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alması olasıdır. 
 
Hafta boyu D** Tr Satürn ve Plütondan ötürü güçlenme ve yükseliş devam edebilir. Altın ise hafta boyu genelde yatay seyrederken hafta ortası yani 07, 08 Ekimde bir miktar düşüş yaşanabilir. 
 
05 Ekim haftası Altının Katsayıları:
         Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın     5     5     1    0     2      5     7 
 
 
Yükselen Koç 
(07 Ekim 1.ev Mars, 10.ev Plüto Süper, 10 Ekim 10.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Boğa ---------------------------------------------------
(07 Ekim 12.ev Mars, 9.ev Plüto Süper, 10 Ekim 9.ev Jüpiter Süper)
Yükselen İkizler ---------------------------------------------------
(07 Ekim 11.ev Mars, 8.ev Plüto Süper, 10 Ekim 8.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Yengeç ---------------------------------------------------
(07 Ekim 10.ev Mars, 7.ev Plüto Süper, 10 Ekim 7.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Aslan ---------------------------------------------------
(07 Ekim 9.ev Mars, 6.ev Plüto Süper, 10 Ekim 6.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Başak ---------------------------------------------------
(07 Ekim 8.ev Mars, 5.ev Plüto Süper, 10 Ekim 5.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Terazi ---------------------------------------------------
(07 Ekim 7.ev Mars, 4.ev Plüto Süper, 10 Ekim 4.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Akrep ---------------------------------------------------
(07 Ekim 6.ev Mars, 3.ev Plüto Süper, 10 Ekim 3.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Yay ---------------------------------------------------
(07 Ekim 5.ev Mars, 2.ev Plüto Süper, 10 Ekim 2.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Oğlak ---------------------------------------------------
(07 Ekim 4.ev Mars, 1.ev Plüto Süper, 10 Ekim 1.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Kova ---------------------------------------------------
(07 Ekim 3.ev Mars, 12.ev Plüto Süper, 10 Ekim 12.ev Jüpiter Süper)
Yükselen Balık ---------------------------------------------------
(07 Ekim 2.ev Mars, 11.ev Plüto Süper, 10 Ekim 11.ev Jüpiter Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..