Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '14

 
Kategori
Astroloji
 

06 - 12 Ocak 2014 astroloji : 08 Ocak Mars Terazi de haftanın en kötü konumunda !

06 - 12 Ocak 2014 astroloji : 08 Ocak Mars Terazi de haftanın en kötü konumunda !
 

Astroloji


Yeni yıla balıklama girdiğimiz şu günlerde bütün astroloji severleri saygı ve sevgiyle selamlarım ! 23 - 29 Aralık haftası için yaptığımız yorumlarda 26 Aralıkta yoğunluk olabileceğini ve 27 Aralıkta da sosyal, siyasi ve para konularını simgeleyen Venüsün -2 katsayısı ile haftanın en düşük konumunda olduğundan bu günde sosyal, siyasi ve para konularındaki sıkıntı ve sorunların daha çok hissedilebileceğini yazmıştık;

Gerçekten de;

26 Aralık günü Soruşturma dosyası elinden alınan savcıdan bomba açıklama geldi. Üzerinde baskı olduğunu ve suçluların delilleri karartabileceğini söyledi. (http://gundem.milliyet.com.tr/sorusturma-dosyasi-savcidan-alindi/gundem/detay/1813430/default.htm?ShowPageSkin=1)

27 Aralık günü dolar ve euro yükseldi, borsa ise çakıldı. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/dolar-aldi-basini-gidiyor-iste/ekonomi/detay/1813843/default.htm)

23, 24, 25 ve 26 Aralık günleri Plütonun kötü konumda olacağını ve depremlerde de bir artışın olabileceğini yazmıştık gerçekten de 26 Aralık'dan 2 gün sonra 28 Aralık günü Antalya'da 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya ve çevresinde hissedilen depremin merkez üssünün Antalya körfez olduğu belirtildi. (http://gundem.milliyet.com.tr/antalya-da-deprem/gundem/detay/1814407/default.htm)

23 – 29 Aralık haftası yaptığım yorumlarda 28 ve 29 Aralık günleri Oğlak burcunda bulunan Güneş, Merkür ve Plütonun süper bir konumda olduğunu söylemiştik ve bu yüzden de Güneş, Merkür ve Plütonu simgeleyen konularda olumlu anlamda ciddi çalışmalar ve yeni organizasyonlar yapılabileceğini yazmıştık gerçekten de Güneşi simgeleyen nüfuzlu ve tanınmış insanlardan olan Ergenekon ve Balyoz davalarında yargılanan generallerin yeniden yargılanmasıyla ilgili adımların atılacağına ilişkin haberler çıktı. (http://siyaset.milliyet.com.tr/hukumetten-2-flas-adim/siyaset/detay/1815868/default.htm). Bilindiği üzere Ergenekon davasında yargılanan generaller 5 Ağustos günü hapis cezasına çarptırılmışlardı. 05 – 11 Ağustos haftası için yaptığımız yorumlarda da Merkürün Aslan burcunda kötü konumda olmasından ötürü Aslan burcunun yöneticisi olan Güneşi sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişilerin kötü etkiler alabileceğini yazmıştık. (http://blog.milliyet.com.tr/12---18-agustos---hafta-sonu-cok-yogun---17-agustos-pluto-ve-mars-kotu--/Blog/?BlogNo=425129)

06 - 12 Ocak 2014 astroloji haftasına genel bakış;

Bu hafta boyunca genel olarak Koç (Asker, polis ve güvenlik birimleri), Terazi (para konuları, sosyal, siyasi ve diplomatik konular), Akrep (Değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları, gizli saklı işler) ve Oğlak (Başkan, patron ve otorite sahipleri) burçlarını simgeleyen konularda önemli ve kritik gelişmeler olabilir.

Başkan, patron ve otorite sahiplerini simgeleyen Oğlak burcunun yöneticisi Satürn 06 Ocak Pazartesi günü Güneş, Merkür, Venüs ve Plütonun olumlu desteğiyle süper bir konumda yer alıyor. Bu günde Başkan, patron ve otorite sahipleri son derece canlı, kendinden emin, iletişimci, mantıklı, sabırlı, uyumlu, keskin ve nüfuz edici olabilirler. Bu günde aynı zamanda Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, liderler, eğlence sektöründen kişiler, spekülatif konularla uğraşanlar (Borsa, vs.); iletişim (yazı, konuşma, fikir, belgeler, vs.), hizmet ve sağlık sektöründen kişiler, işçi ve çalışanlar, memurlar, ticaretle uğraşanlar ciddi, disiplinli ve sorumlu bir çalışma içine girebilirler. Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs), para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda, bankacılık konularında, yeraltı ve üstü kaynaklarda, değişim ve dönüşümleri ilgilendiren konularda ciddi, disiplinli organizasyonlar yapılabilinir. 06 Ocak Pazartesi günü haftanın tek olumlu günü olma özelliğini taşımakta. Bu olumlu durum Satürn Akrep burcunda iyi bir konumda olduğundan değişim ve dönüşümleri, bankacılık konularını, yeraltı ve üstündeki kaynakları olumlu yönde etkileyebilir.

Oğlak burcunun yöneticisi Satürn (Başkan, patron ve otorite konumundakiler) haftaiçi 07 Ocak'da Plüton.dan, 08 Ocak'da Güneş ve Venüs'den kötü etkiler alsa da pek etkilenmeyebilirler. 07 Ocak.da değişim ve dönüşümlerde, bankacılık konularında, gizli saklı işlerde bir takım aksilikler, engellemeler, kısıtlamalar, gecikmeler olabilir. Başkan, patron ve otorite konumundakiler de biraz katı bir tutum sergileyebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işler yapanlardan olumsuz etkiler alabilirler.

Ancak hafta içi (6 - 10 Ocak) Satürn Akrep burcunda başka gezegenlerden aldığı olumlu etkilerle iyi bir konumda olduğundan bu hafta Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler güçlü, keskin ve nüfuz edici olabilirler; özellikle değişim ve dönüşüm gerektiren işler, yenilikler, yer altı ve üstü kaynaklar, bankacılık konuları Başkan, patron ve otorite sahiplerinden olumlu etkiler almaktalar. Bu arada hafta içi değişim ve dönüşüm gerektiren işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstündeki kaynaklarda ciddi, disiplinli çalışmalar ve organizasyonlar olabilir. Hafta sonu ise Satürn Akrep burcunda kötü konumda olacağından Başkan, patron ve otorite sahipleri daha katı ve manipülatif olabilirler. Gizli saklı işler ve bu işleri yapanlar hafta sonu korku, kuşku ve karamsarlık içinde olabilirler ve bir takım aksilikler, engeller ve yasaklarla karşılaşabilirler. Bir takım değişim ve dönüşümler, bankacılık konuları ve yer altı ve üstündeki kaynaklarda da aksilikler ve engeller ortaya çıkabilir. Başkan, patron ve otorite sahipleri ile gizli saklı işler yapanlar karşılıklı olarak kötü bir etkileşim içinde olabilirler. Bu günlerde yine yer altında ve üstünde olumsuz bir hareketlilik olabilir. Depremlerde artışlar kaydedilebilinir.

08 Ocak'da ise Başkan, patron ve otorite sahipleri baskın çıkmaya çalışan, egoist, talepkar bir tutum sergileyebilirler. Bu günde nüfuzlu kişilerde, lider konumundaki kişilerde, gençler ve gençliği ilgilendiren konularda, spekülatif konularda (Borsa, vs.), para konularında, sosyal ve siyasi konularda bunalımlar, aksilikler, gecikmeler, engeller, korku ve kuşkular olabilir. Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günde nüfuzlu kişilerden, spekülatif konulardan, gençler ve gençliği ilgilendiren konulardan, para konularından, sosyal ve siyasi konulardan kötü etkiler alabilirler. 

Mars Pazartesi hariç haftanın bütün günü Terazi burcunda kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimlerinde kararsızlık, talepkarlık, ağırkanlılık olabilir. Bu günlerde ağırkanlı, talepkar, kendi isteklerine düşkün yada kararsız sıfatlarına sahip güvenlik birimleri yada bir takım konulara öncülük eden aktivistler sosyal, siyasi ve diplomatik konuları olumsuz yönde etkileyebilirler. Bir takım talepkar kişilerin, girişimcilerin yapacağı başlangıçlar da para konularını olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa 08 Ocak Çarşamba günü Mars, Ay ve Uranüs.den aldığı körükleyici etkilerle -4 katsayısına ulaştığından bu günde aşırı hassas vatansever kişiler, vatani konular, güvenlikle ilgili konular ile aykırı, asi grup ve organizasyonlar, bir takım teknolojik aletler yada silahlar, aykırı plan ve projeler zaten öfkeli olan asker, polis ve güvenlik birimlerini yada bir takım konulara öncülük yapan aktivistleri daha da öfkelendirebilirler. Bunun sonucunda bir takım sosyal ve siyasi konular olumsuz yönde etkilenebilir. Para konuları da bundan nasibini alabilir. 08 Ocak'daki olaylar 7 Ocak'dan itibaren hissedilmeye başlanabilir.

08 Ocak Çarşamba

 AY  -> Koç

 (vatani konular,

 güvenlikle ilgili konular)  Körüklüyor   Koç (Mars) ->  Kötü  Terazi (Venüs) kötü-> Oğlak

 Uranus -> Koç                                    (Polis ve güvenlik        (Sosyal ve siyasi       (Başkan,

 (Grup ve organizasyonlar,                  birimleri,                      konular, para              patron ve

 plan ve projeler,                                  aktivistler,                   konuları)                    otorite sahipleri)

 teknolojik aletler, silahlar)                   başlangıçlar)

 

Koç burcundaki Uranüs Pazartesi hariç hafta içi her gün (07, 08, 09, 10 Ocak) kötü konumda olduğundan grup ve organizasyonlar içinde öfke ve kavgalar, plan ve projelerde düşüncesizlikler, teknolojik konularda ise zorlanmalar olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde huzursuzluklar ve ani değişimler olmaya devam edebilir. Bu günlerde yapılacak yeni başlangıçlarda da aksilikler olabilir.

11 ve 12 Aralık günleri Güneş, Venüs ve Plüto Oğlak burcunu kötü yönde etkilediğinden bu günlerde nüfuzlu kişilerde, lider konumundakilerde, gençler ve gençliği ilgilendiren konularda, spekülatif konularda, para konularında, sosyal ve siyasi konularda, değişim ve dönüşümlerde, bankacılık konularında, gizli saklı işlerde aksilikler, kısıtlamalar, engellemeler ve bunalımlar olabilir. Bu günlerde Başkan, patron ve otorite sahipleri baskın ve egoist bir tutum sergileyebilirler; kararsız, talepkar ve manipülatif olabilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri aynı zaman da nüfuzlu kişilerden, lider konumundakilerden, gençler ve gençliği ilgilendiren konulardan, spekülatif konulardan, para konularından, sosyal ve siyasi konulardan, değişim ve dönüşümlerden, bankacılık konularından, gizli saklı işlerden olumsuz etkiler de alabilirler.

Özetlersek; Haftanın en yoğun günleri 07, 08, 11 ve 12 Ocak günleridir.

07 ve 08 Ocak'da Ay ve Uranüs Koç burcunda, Mars Terazi burcunda kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleri ve aktivistler ile para konuları, sosyal ve siyasi konular kötü etkiler alabilir.

11 ve 12 Ocak.da ise Güneş, Venüs ve Plüto Oğlak burcunda, Mars ise Terazi burcunda kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri ile para konuları, sosyal ve siyasi konular kötü etkiler alabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 06 – 12 Ocak haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yükselen Koç

AY 1.evde Salı, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda aşırı duyarlılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aşırı duyarlılık, tembellik, güvensizlik.)

Uranüs 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aykırılık, asilik, bencillik, aşırılık.)

AY 2.evde Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Mars 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda ani öfke, zorlama, kabalık, saldırganlık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.)

Satürn 8.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Mirasla ilgili vergiler, bankacılık işlemlerinde disiplin, ciddiyet, dakiklik, çaba. Vergilerle ilgili bankacılık işlemlerinde dakiklik, azim, ciddiyet, tedbir. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde güven, dakiklik, kesinlik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda bilinçli ve tutumlu olmak, tedbirli olmak. Ortak paralar, bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, kendi kaynaklarımızda yada başkalarının kaynaklarında çaba, disiplin, sağduyu.)

Satürn 8.evde Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla ilgili vergiler, bankacılık işlemlerinde gecikme, engelleme, karamsarlık, titizlik. Vergilerle ilgili bankacılık işlemlerinde bunalım, korku ve karamsarlık. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde yetersizlik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda gecikme, engellemeler, karamsarlık, cimrilik, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. Ortak paralar, bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, kendi kaynaklarımızda yada başkalarının kaynaklarında yetersizlik, cimrilik.)

Güneş 10.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle ilgili işveren yada anne/babada ego, gurur, gösteriş. Anne/babayla yada işverenle ilgili meslek ve kariyerde yıkıcılık, baskınlık, yetersizlik.)

Venüs 10.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle ilgili işveren, patron yada anne/babada talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık.)

Plüto 10.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı. Yaşlı anne/babanın ölmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın katılığı. Kariyerle ilgili ün ve itibarın yok olması.)

Ay 12.evde Pzt süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Yükselen Boğa  

AY 1.evde Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Mars 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili hizmette, günlük işlerde öfke, zorlama, kabalık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili iş arkadaşlarınızda, çalışanlarda saldırganlık, öfke ve kavgacılık.)

Satürn 7.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda güven, sorumluluk, disiplin, çaba. Bankacılık işlemleriyle ilgili ortaklık ve danışmanlıkda güven. Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili ortaklıkda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkda güven, tedbir, sorumluluk, çaba, disiplin.)

Satürn 7.evde Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda kısıtlamalar, gecikme, güvenilmezlik, bunalım, yetersizlik, kötü niyet. Bankacılık işlemleriyle ilgili ortaklık ve danışmanlıkda güvenilmezlik. Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili ortaklıkda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkda titizlik, kötü niyet, yetersizlik, bunalım, gecikme, kısıtlamalar.)

Güneş 9.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (İşverenle, anne/babayla ilgili hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde egoistlik, yıkıcılık, baskınlık. Meslek ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda yetersizlik, ürkeklik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki işverende, anne/babada egoistlik.)

Venüs 9.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde kararsızlık, ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük. İşverenle, anne/babayla ilgili hukuk ve yasalarda ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 9.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Ay 11.evde Pzt süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 12.evde Salı, Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısı, kişisel görünüm ve kişilikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda aşırı duyarlılık.)

Uranüs 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

Yükselen İkizler

Mars 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Evlilikle, birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkilerde öfke, saldırganlık ve kavgacılık. Birebir ilişkilerle ilgili kendini ifadede öfke, kavga ve zorlanma. Çocuklardaki evlilik ve ortaklıklarda öfke ve kavga. Hobi ve eğlencelerdeki birebir ilişkilerde saldırganlık.)

Satürn 6.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Yenilikle ilgili hizmette, verimlilikte tedbir, sorumluluk, güven. Mirasla ilgili verimlilikte tedbir, güven, disiplin. Vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında, günlük işlerde güven, sorumluluk, disiplin, çaba. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta tedbir, dayanıklılık. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, verimlilikte güven, çaba, azim, sorumluluk, disiplin.)

Satürn 6.evde Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili hizmette, verimlilikte kısıtlamalar, yasaklar. Mirasla ilgili verimlilikte yetersizlik. Vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında, günlük işlerde yetersizlik, kötü niyet, bunalım, kısıtlamalar, gecikme, titizlik. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta yetersizlik, bunalım, aksilik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, verimlilikte gecikme, yetersizlik.)

Güneş 8.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde egoistlik, yetersizlik, baskınlık. İşverenle ilgili bankacılık konularında, vergilerde, ortak paralarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda yetersizlik, egoistlik. Anne/babayla ilgili mirasda, bankacılık konularında, ortak paralarda egoistlik, baskınlık. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yetersizlik, ürkeklik.)

Venüs 8.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Anne/babayla ilgili mirasda, bankacılık işlemlerinde, ortak paralarda talepkarlık. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda kararsızlık, ağırkanlılık. İşverenle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık, ağırkanlılık.)

Plüto 8.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Ay 10.evde Pzt süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 11.evde Salı, Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişisel görünümle, kişilikle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda aşırı duyarlılık. Başlangıçlarla ilgili geleceğe yönelik projelerde güvensizlik. Kişisel görünümle ilgili teknolojik konularda, grup ve organizasyonlarda güvensizlik, aşırı duyarlılık.)

Uranüs 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıkların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

AY 12.evde Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Yükselen Yengeç

Mars 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle ilgili ev ve gayrimenkullerde öfke, kavga ve zorlanma. Birebir ilişkilerle ilgili ebeveynlerde, ailede öfke ve kavgalar. Adli davalarla ilgili ebeveynlerde kavgacılık, saldırganlık, zorlama.)

Satürn 5.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerimizde, eğlencelerimizde ciddilik, dakiklik, sorumluluk. Bankacılıkla ilgili spekülasyonlarda disiplin, ciddilik, güven, sorumluluk. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendini ifadede ağırbaşlılık, dakiklik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocuklarda güven, sorumluluk. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, kendi kaynaklarımızla ilgili romantik ilişkimizde ciddiyet, sağduyu.)

Satürn 5.evde Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerimizde, eğlencelerimizde aksilikler, yasaklar, bunalımlar, yetersizlikler. Bankacılıkla ilgili spekülasyonlarda aksilikler, kısıtlamalar, bunalımlar. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendini ifadede sinirlilik, kuşkuculuk, güvenilmezlik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocuklarda güvenilmezlik, kötü niyet. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, kendi kaynaklarımızla ilgili romantik ilişkimizde kötü niyet, sinirlilik.)

Güneş 7.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle, işverenle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkta yetersizlik, egoistlik, yıkıcılık. Anne/babayla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda egoistlik, baskınlık, kibir.)

Venüs 7.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili ortaklıklarda, ikili ilişkilerde, adli davalarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla, işverenle ilgili ikili ilişkilerde, adli davalarda kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 7.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

Ay 9.evde Pzt süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 10.evde Salı, Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısı, kişilik, kişisel görünümle ilgili işveren, patron ve anne/babada aşırı duyarlılık. Başlangıçlarla ilgili meslek ve kariyerde tembellik, güvensizlik. Vücut yapısıyla, kişisel görünümle, kişilikle ilgili meslek ve kariyerde aşırı duyarlılık.)

Uranüs 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

AY 11.evde Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili iletişimde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) öfke, zorlama, saldırganlık, kabalık.)

Satürn 4.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde güven, disiplin, çaba, sorumluluk. Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev ve gayrimenkul konularında çaba, disiplin, güven, tedbir. Yenilikle ilgili ev içi işlerde disiplin, çaba, tedbir, güven. Ameliyatlarla ilgili ebeveynlerde güven, sorumluluk, çaba.)

Satürn 4.evde Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde kuşkuculuk, titizlik, kötü niyet, bunalım. Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev ve gayrimenkul konularında kısıtlamalar, engellemeler, yasaklar, bunalım, kötü niyet. Yenilikle ilgili ev içi işlerde titizlik, cimrilik, inatçılık, bunalım. Ameliyatlarla ilgili ebeveynlerde korku, karamsarlık, bunalım.)

Güneş 6.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle, işverenle ilgili hizmetlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında, verimlilikte, günlük işlerde egoistlik, baskınlık, saldırganlık, yetersizlik. Anne/babayla ilgili günlük işlerde, hizmetlerde, çalışanlarda egoistlik, yetersizlik. Anne/babayla, işverenle ilgili fiziksel sağlıkta yetersizlik.)

Venüs 6.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili hizmette, fiziksel sağlıkta, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık. İşverenle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında rahatına düşkünlük, ağırkanlılık. Anne/babayla ilgili fiziksel sağlıkta, hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde, ağırkanlılık, kararsızlık.)

Plüto 6.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Ay 8.evde Pzt süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 9.evde Salı, Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Dünayaya yaklaşımla ilgili inançlarda aşırı duyarlılık. Başlangıçlarla ilgili yüksek öğrenimde, uzun yolculuklarda, hukuki konularda güvensizlik.)

Uranüs 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

AY 10.evde Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Yükselen Başak

Mars 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, mal ve mülkde, harcama-kazanma tarzında zorlama, öfke, kavgacılık, saldırganlık, düşüncesizlik.)

Satürn 3.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Yenilikle ilgili fikirlerde bir şeyi başarma tutkusu. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, ameliyatlarla, yeniliklerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) güven, çaba, disiplin. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili yakın çevrede, iletişimde güven, sorumluluk, çaba, dakiklik.)

Satürn 3.evde Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili fikirlerde korku, karamsarlık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, ameliyatlarla, yeniliklerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) kötü niyet, güvenilmezlik, titizlik, bunalım. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili yakın çevrede, iletişimde kısıtlamalar, yasaklar, engellemeler, bunalım.)

Güneş 5.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle ilgili kendini ifadede ego, gurur, kibir, yetersizlik. Çocuklardaki meslek ve kariyerde yetersizlik, ürkeklik.)

Venüs 5.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili kendini ifadede ağırkanlılık, rahatına düşkünlük. Çocuklardaki meslek ve kariyerde, işverende talepkarlık.)

Plüto 5.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Ay 7.evde Pzt süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 8.evde Salı, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla ilgili ameliyatlarda aşırı duyarlılık, güvensizlik. Başlangıçlarla ilgili başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde güvensizlik.)

Uranüs 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

AY 9.evde Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.) ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde öfke, saldırganlık, kavgacılık, sabırsızlık, kabalık. Adli davalarla ilgili başlangıçlarda zorlama, öfke ve kavgacılık.)

Satürn 2.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili para, mal-mülk konularında tedbir, güven, çaba, disiplin. Ameliyatlarla ilgili fiziksel duyularda dayanıklılık. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili para konularında sabır, disiplin, çaba, güven.)

Satürn 2.evde Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili para, mal-mülk konularında gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, bunalım. Ameliyatlarla ilgili fiziksel duyularda yeterszilik. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili para konularında kötü niyet, bunalım, aksilik, engelleme.)

Güneş 4.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (İşverenle ilgili güvenlikde yetersizlik. Anne/babayla ilgili evde, gayrimenkulde, aile ve ev içi işlerde egoistlik, baskınlık, yetersizlik. Evdeki anne/babada egoistlik. Aile ve ev içi işlerdeki meslekte yetersizlik. Ebeveynlerdeki meslek ve kariyerde gösteriş ve yetersizlik.)

Venüs 4.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Anne/babayla ilgili evde, gayrimenkulde talepkarlık. Aile ve ev içi işlerdeki meslekde, kariyerde ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık.)

Plüto 4.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Ay 6.evde Pzt süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 7.evde Salı, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Kişisel görünümle ilgili danışmanlıkda güvensizlik. Birebir ilişkilerdeki (Ortaklık, evlilik), adli davalardaki başlangıçlarda güvensizlik, aşırı duyarlılık.)

Uranüs 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

AY 8.evde Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Yükselen Akrep

Satürn 1.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda sağduyu, sorumluluk. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda sorumluluk, güven, disiplin. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda tedbir, güven, sorumluluk, disiplin. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda güven, sorumluluk, tedbir, dakiklik.)

Satürn 1.evde Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Ölümle ilgili dünyaya yaklaşımda korku. Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda katılık, soğukluk, korku, karamsarlık. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda titizlik, utangaçlık, kuşkuculuk, vesvese. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda karamsarlık, korku, kuşku. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda korku, kuşku, bunalım, cimrilik, titizlik, kötü niyet.)

Güneş 3.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili iletişimde, fikirlerde, yakın çevrede (kardeşler, akraba, komşu) egoistlik, yetersizlik, baskınlık.)

Venüs 3.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda ağırkanlılık. Meslekle, kariyerle ilgili fikirlerde kendi isteklerine düşkünlük. Anne/babayla ilgili kardeşlerde talepkarlık.)

Plüto 3.evde Salı, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

Ay 5.evde Pzt süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 6.evde Salı, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla ilgili fiziksel sağlıkta aşırı duyarlılık, güvensizlik. Kişisel görünümle ilgili günlük işlerde tembellik. Vücut yapısı, kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında aşırı duyarlılık. Günlük işlerdeki başlangıçlarda tembellik.)

Uranüs 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

AY 7.evde Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Mars 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Evlilik, Ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda kavgacılık, saldırganlık, kabalık, hoşgörüsüzlük. Büyük Kurumlardaki adli davalarda zorlama, kavgacılık, düşüncesizlik, kabalık.)

Yükselen Yay   

Güneş 2.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, harcama-kazanma tarzımızda, fiziksel duyularımızda yetersizlik. İşverenle, anne/babayla ilgili parada, mal-mülkde egoistlik, yetersizlik. Anne/babayla ilgili fiziksel duyularda yetersizlik.)

Venüs 2.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili parada, maddi yada manevi kaynaklarda, mal ve mülkde, harcama ve kazanma tarzında talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık, ağırkanlılık.)

Plüto 2.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

Ay 4.evde Pzt süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 5.evde Salı, Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişilikle, kişisel görünümle ilgili çocuklarda, romantik ilişkide aşırı duyarlılık, güvensizlik. Hobilerdeki, eğlencedeki, romantik ilişkilerdeki başlangıçlarda güvensizlik. Kişilikle, kişisel görünümle ilgili kendini ifadede aşırı duyarlılık.)

Uranüs 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

AY 6.evde Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Mars 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.) ilgili arkadaş ve tanıdıklarda zorlama, kavgacılık, saldırganlık, kabalık. Adli davalarla ilgili grup ve organizasyonlarda kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Geleceğe yönelik projelerdeki ortaklıklarda kavgacılık. Teknolojik konulardaki adli davalarda zorlama ve hoşgörüsüzlük.)

Satürn 12.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda çaba, disiplin, tedbir. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda güven, sorumluluk. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda azim, çaba.)

Satürn 12.evde Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım, korku, karamsarlık. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda kötü niyet, güvenilmezlik, gecikme, yasaklar, aksilik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda kötü niyet.)

 

Yükselen Oğlak  

Güneş 1.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle ilgili dünyaya yaklaşımımızda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde yetersizlik. İşverenle ilgili başlangıçlarda baskınlık, yetersizlik. Anne/babayla ilgili kişisel görünümde, başlangıçlarda yetersizlik.)

Venüs 1.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde ve başlangıçlarda ağırkanlılık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 1.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Ay 3.evde Pzt süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 4.evde Salı, Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili ebeveynlerde aşırı duyarlılık. Güvenlik ve gayrimenkuldeki başlangıçlarda güvensizlik. Kişisel görünümle ilgili ev içi işlerde tembellik.)

Uranüs 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

AY 5.evde Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Mars 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Meslek ve kariyerdeki birebir ilişkilerde, adli davalarda öfke, kavga ve saldırganlık. Birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili işverende, anne/babada öfke ve kavgacılık.)

Satürn 11.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili geleceğe yönelik projelerde sorumluluk, çaba, disiplin. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda güven, çaba, disiplin. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda güven.)

Satürn 11.evde Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili geleceğe yönelik projelerde kısıtlamalar, aksilikler, yetersizlik. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kötü niyet, bunalım. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda güvenilmezlik.)

 

Yükselen Kova

Ay 2.evde Pzt süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 3.evde Salı, Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Vücut yapısıyla, kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırı duyarlılık. Kişisel görünümle ilgili yakın çevredeki (kardeş, akraba, komşu) kişilerde aşırı duyarlılık, güvensizlik. İletişimdeki, fikirlerdeki, kısa yolculuklardaki başlangıçlarda tembellik, güvensizlik.)

Uranüs 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

AY 4.evde Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Mars 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda kavgacılık ve hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili hukuk ve yasalarda zorlama ve düşüncesizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki adli davalarda, birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs.) öfke, saldırganlık ve kavgacılık.)

Satürn 10.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Meslek ve kariyerdeki yeniliklerde, vergilerde tedbir, disiplin, dakiklik, çaba. Mirasla ilgili anne/babada güven, sorumluluk. Ameliyatlarla ilgili anne/babada güven, sorumluluk, disiplin, tedbir. Meslek ve kariyerdeki kendi kaynaklarımızda, başkalarının kaynaklarında, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda güven, sorumluluk, disiplin. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, otak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili işveren ve patronda güven, sorumluluk, çaba, tedbir, disiplin.)

Satürn 10.evde Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Meslek ve kariyerdeki yeniliklerde, vergilerde gecikme, kısıtlamalar, bunalım. Mirasla ilgili anne/babada güvenilmezlik, titizlik, kötü niyet. Ameliyatlarla ilgili anne/babada bunalım, korku, karamsarlık. Meslek ve kariyerdeki kendi kaynaklarımızda, başkalarının kaynaklarında, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda yetersizlik, bunalım, engelleme. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, otak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili işveren ve patronda güvenilmezlik, kötü niyet, engelleme.)

Güneş 12.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda egoistlik, yetersizlik.)

Venüs 12.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 12.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

 

Yükselen Balık

Ay 1.evde Pzt süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

AY 2.evde Salı, Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Kişisel görünümle ilgili harcama-kazanma tarzında aşırı duyarlılık. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda aşırı duyarlılık. Para konusundaki başlangıçlarda güvensizlik.)

Uranüs 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktfi, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

AY 3.evde Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Mars 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilikle, ortaklıkla, vs.) ilgili yeniliklerde, kaynaşmada zorlama, öfke ve kavgacılık. Mirasdaki, bankacılık işlemlerindeki adli davalarda öfke ve hoşgörüsüzlük. Ameliyatlardaki danışmanlıkta hoşgörüsüzlük, düşüncesizlik. Başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki birebir ilişkilerde zorlama, kabalık, kavgacılık.)

Satürn 9.ev Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sorumlu, güvenilir, organize, idareci, tedbirli, bir şeyi başarma tutkusu, çaba, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, derinlik, sağduyu, azimli, kesinlik, dakiklik, derin düşünmek, tasarlamak, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik, sadık olmak, bilinçli ve tutumlu olmak, dayanıklılık, metodik olmak, adım adım ilerlemek. (Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki yeniliklerde disiplin, çaba, güven, sorumluluk. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda güven, disiplin, çaba. Yabancı ülke ve şehirlerdeki ameliyatlarda, bankacılık işlemlerinde güven. Bankacılıkla ilgili yüksek öğrenimde dakiklik, çaba.)

Satürn 9.evde Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki yeniliklerde gecikme, engelleme, bunalım. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, yetersizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki ameliyatlarda, bankacılık işlemlerinde güvenilmezlik. Bankacılıkla ilgili yüksek öğrenimde gecikme, engelleme.)

Güneş 11.evde Çrş, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babyla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda, grup ve organizasyonlarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda yetersizlik, yıkıcılık, egoistlik.)

Venüs 11.evde Çrş, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda talepkarlık. İşverenle ilgili grup ve organizasyonlarda, plan ve projelerde ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklardaki meslek ve kariyerde, işverende ağırkanlılık. Grup ve organizasyonlardaki, plan ve projelerdeki, teknolojik konulardaki kariyerde kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 11.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli ya da yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..