Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '12

 
Kategori
Astroloji
 

06 - 12 Şubat astroloji: Başak burçlarının, işçi ve çalışanların sorunları devam ediyor!

06 - 12 Şubat astroloji: Başak burçlarının, işçi ve çalışanların sorunları devam ediyor!
 

Astroloji


Mars 2 hafatadır Başak burcunda kötü konumdaydı bu hafta da yani 06 - 12 Şubat arası Pazartesi hariç bütün bir hafta boyunca Başak burcunda kötü konumda olduğundan yine işçi ve çalışanlar, hizmet ve sağlık sektörüyle uğraşanlar, eleştrimenler, analistler Marsın kötü etkisini hissedecekler. Bu kişilerin gerginlik ve sinirlilikleri devam edecek. Bu hafta da kavga ve tartışmalara girmekten kaçınsınlar. Aynı şeyler Güneşi Başak burcunda olanlar için de geçerli. Başak burçları bilhassa Koç buçları ile tartışmaya girmesinler. Polis ve güvenlik birimleriyle de karşı karşıya gelmekten kaçınsınlar. Güneşi Başakta olmayanlar ise kendi astrolojik haritalarında Başak burcu hangi evlerine düşüyorsa o evle ilgili konularda dikkatli olsunlar. Örneğin Başak burcu 8.evinize denk düşüyorsa ölümcül saldırılara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Venüs Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri Koç burcunda kötü konumda olduğundan polis ve askeri birliklerle ilgili adli davalar gündeme gelebilir. Bazı para konuları polis ve güvenlik birimlerini kötü yönde etkileyebilir. Ekonomiyle, adalet ve diplomasiyle uğraşan kişiler polis ve güvenlik birimleriyle karşı karşıya gelebilirler, birbirlerine zıt düşebilirler. Bireysel olarak Koç burçları Boğa ve Terazi burçlarından olumsuz yönde etkilenebilirler. Koçlar özellikle Boğalarla para konularında, Terazilerle de birebir ilişkilerde ve adli konularda zorluk yaşayabilirler.

Güneş Kova burcunda Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, bilim ve teknolojiyle uğraşanlar göz önündeki medyatik insanlar ve idareciler tarafından yanlış anlaşılabilirler. Kova burçları ise kendilerini ifade ederken özellikle Aslan burçları tarafından yanlış anlaşılabilirler. Kovaların başı göz önündeki medyatik insanlarla da derde girebilir.

Merkür de Pazartesi ve Perşembe Kova burcunda kötü konumda olduğundan bazı fikirler, gazeteciler, işçi ve çalışanlar, hizmet yada sağlık sektörüyle uğraşanlar insanlık ve demokrasi adına uğraşanları kötü yönde etkileyebilir. Aynı şekilde Kova burçlarının başı İkizler ve Başak burçlarıyla derde girebilir; Bu kişilerle aralarında iletişim sorunu olabilir; Bu kişilerin kurnazlıklarıyla karşı karşıya kalabilirler; Gazetecilerle, işçi ve çalışanlarıyla da başları derde girebilir. Kova burcu aynı zamanda teknolojik aletleri de simgelediğinden bilgisayarlar iletişim kopmalarından yada internetten yayılabilen virüslerden de etkilenebilir.

Ay ise Cuma günü Başak Cumartesi ve Pazar günleri ise Terazi burcunda kötü konumda olduğundan yurt genelinde önce işçi ve çalışanlar daha sonra da adalet ve diplomasiyle uğraşanlar aşırı duyarlı olabilirler. Kişisel anlamda Cuma günü Başaklar, Cumartesi ve Pazar günleri de Teraziler Yengeç burçlarından duygusal anlamda kötü etkilenebilirler.

Cumartesi ise  Uranüs Koç burcunda kötü konumda olduğundan bazı grup ve organizasyonlar arasında kavga ve çatışmalar çıkabilir. Polis ve güvenlik güçleri insanlık ve demokrasiyle uğraşanlarla karşı karşıya gelebilir. Bireysel açıdan Koç burçları Kova burçlarıyla tartışmaktan kaçınsınlar. Koçların beklenti ve projeleri de yolunda gitmeyebilir. Arkadaş ve tanıdıkları tarafından huzursuz edilebilirler.

Bu hafta, Koç burcunun dolayısıyla da polis ve güvenlik güçlerinin etkisiyle de bir hayli karışık geçeceğe benziyor.

Özellikle Başaklar ile işçi ve çalışanlar daha sonra da Kovalar ile insanlık ve demokrasiyle uğraşanlar dikkatli olsunlar!

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..