Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '15

 
Kategori
Astroloji
 

07 - 13 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji: 08 Aralık Merküre dikkat, Neptün ve Balıklar ise süper

07 - 13 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji: 08 Aralık Merküre dikkat, Neptün ve Balıklar ise süper
 

haftalık burç


Hafta boyunca Mars, Jüpiter, Uranüs ve PLüto düşük katsayılarda seyredecek. Özellikle 08 Aralık Salı günü Merkür -2 katsayısında olup Yay burcunu ve Yay.ın 180 derecesinde yer alan İkizler burcunu, 60 derecesindeki Kova burcunu, 120 derecesindeki Aslan burcunu olumsuz olarak etkileyecektir. Çünkü Merkür rahatsız olduğu Yay burcunda ve düşük katsayıdadır. Merkür Oğlak burcuna (27.20 derece Yay) çok yakınlaşması yüzünden Oğlak burcunu ve 90 derecelerindeki Terazi ve KOç burcunu 180 Derecesindeki Yengeç burcunu da olumsuz olarak etkileyecektir. (Aralık 2015 burç) (haftalık burç)

08 Aralık Salı günü Merkür Yay burcunu sembolize eden bize göre Yabancı ülke ve kültürleri ve bunlarla ilgili konuları, uzun yolculukları (uçak, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları; İkizler burcunu sembolize eden kısa yolları ve yolculukları (otobüs, araba, vs), bize göre komşu ülkeleri (Rusya, Suriye, vs), her türlü iletişimle ilgili konuları (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, vs), ticari konuları; Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişileri, geleceğe dair plan ve projeleri, bilimsel ve teknolojik konuları; Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (borsa, altın, döviz, vs); Oğlak burcunu sembolize eden ülkedeki Başkan konumundaki kişileri, şirket patronlarını, emir veren otorite sahiplerini; Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri; Koç burcunu sembolize eden ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimlerini, yapılacak yeni başlangıçları; Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları, ülkelerin güvenliğini, üretimle ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir. (haftalık burç)

Kısaca Merkürün olumsuz yönünü sembolize eden iletişimsiz, hilekar ve kurnaz kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak ve Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin yurt dışıyla ilgili konularda, uzun ve kısa yolculuklarda iletişim problemleri olabilir. Komşu ülkelerle iletişim problemleri yaşanabilir. Kişiler olarak da başta Yay burcu hangi evinize düşüyorsa o konularda ve buna bağlı olarak Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak ve Kova burçları hangi evlerinize düşüyorsa o konularda Merkürü sembolize eden iletişim problemleriyle, hile ve kurnazlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. (haftalık astroloji) (Aralık astroloji)

 

Haftanın en olumlu gezegeni ise Balık burcunun yöneticisi Neptündür. Hemen Hemen bütün bir hafta boyunca Neptün bütün burçları olumlu etkileyecektir. Natal gezegenleri Balık burcunda olan kişiler Natal gezegenlerinin sembolize ettiği konularda çok olumlu etkiler alabilirler. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlunun da Natal Güneş ve Merkürleri Balık burcunda olduğundan her ikisi de kendilerini daha iyi ifade edebilir ve iletişimleri Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlardan, diğer devletlerden, yardımsever, merhametli kişilerden olumlu etkiler alabilir. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğanın Güneş ve Merkürüne ek olarak Venüsü de Balık burcunda olduğundan Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konuları, para konuları da Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlardan, vakıflardan olumlu etkiler alabilir. Kişisel olarak sizin de Natal gezegenlerinizden biri Balık burcundaysa o gezegeni sembolize eden konularda Büyük kurumlardan, yardımsever ve merhametli, özverili kişilerden olumlu etkiler alabilirsiniz. Balık burcundaki Natal gezegeninizin bulunduğu ev de çok önemli tabiki. Yazımızın sonunda Yükselen burçlara göre yorumlardan kendi burcunuzu okuyabilirsiniz.


08 Aralık Salı

Merkürden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda olanlar)

Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Mısır, Lübnan, Libya, Kuveyt, Nijerya / HDP, AKP / IMF, FED, NATO / PKK / Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov


08 Aralık Salı
Merkürden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Marsı Boğa, Akrep burcunda olanlar)

Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan / MHP / AB (Avrupa Birliği) / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

08 Aralık günü Merkürden olumlu etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler Merkürden olumsuz etkiler alan ülke, grup ve kişileri Merkür bazında (her türlü iletişim, bilgi, belge, ticari konular) olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin Suriye Başkanı Esad bir takım yanlış bilgi ve belgelerle Amerika, Rusya gibi ülkeleri yanıltabilir. (Aralık astroloji) (2015 haftalık burç)


Bütün bir hafta
Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda olanlar)
Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO


Bütün bir hafta
Plütondan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Belçika, Işid, İran, Yemen / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad / MHP / AB (Avrupa Birliği) / PYD, DHKP-C

Bütün bir hafta Plütondan olumlu etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler Plütondan olumsuz etkiler alan ülke, grup ve kişileri Plüton bazında (olumsuz değişimler, ölüm, yıkım, vs) olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin Işid Natoya karşı yada Suriye Başkanı Esadın kendi ülkesi olan Suriyeye karşı yıkıcı olması olasılığı mevcut. Yunanistan Başbakanı Çipras da para kuruluşları olan IMF ve FED'e karşı olumsuz değişimlere sebep olabilir. Çok enteresandır ki ABD Başkanı Obama'nın da Suriyeye karşı yıkıcı değişimlere neden olma olasığı gözükmektedir. Bu tablodan anlaşılan Suriye ve Irak gibi ülkelerin yıkıcı değişimlerle karşı karşıya kalması ve bu durumdan NATO ile IMF ve FED gibi para kuruluşlarının da olumsuz etkilenmesi olasılığı mevcut. Ayrıca IŞidin güçlenmesi de söz konusu olabilir. (2015 Aralık burç) (2015 Aralık burç)


Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Mısır, Lübnan, Libya, Kuveyt, Nijerya / HDP, AKP / IMF, FED, NATO / PKK / Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Marsdan olumsuz etki alan bu ülkeler, gruplar ve kişiler öfkeli ve saldırgan kişilerden başka ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimlerinden olumsuz etkiler alabilirler. (2015 haftalık burç)


Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)

Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Belçika, Filistin, Türkiye, KKTC, Işid, Suriye, İran, Irak, Türkmenistan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / IMF, FED, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler), NATO / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, PYD Başkanı Salih Müslim

Jüpiterden olumsuz etki alan bu ülkeler, gruplar ve kişiler sorumsuz, fanatik kişilerden, kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilirler. Belçika, Filistin, Türkiye, Suriye gibi ülkelerin Jüpiteri sembolize eden kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, sorumsuz ve fanatik kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu arada Işidin de Jüpiteri sembolize eden kendisine göre yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etki alma olasılığı mevcut. (Aralık 2015)


Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden de olumsuz etki aldığı görülmektedir. Yani Suriyede hem ölümcül yıkıcı değişimler olurken hem de Uranüsden olumlu etkiler alan ülke, grup ve kişilerden (Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, vs) huzursuzluk verici etkiler alabilir.


Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)

Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya / PKK / CHP, HDP, AKP / Başbakan Davutoğlu, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Abdullah Öcalan, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Selahattin Demirtaş, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Julian Assange

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/11/07-13-aralk-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

Natal gezegenleri İkizler / Başak olanlar Merkürün bulunduğu evlerden olumsuz etki gelebilir. (Aralık 2015 burç)

Natal gezegenleri Balık olanlar Neptünün bulunduğu evlerden olumlu etki gelebilir. (haftalık astroloji)

 

Yükselen Koç (9, 1, 3, 4, 5, 7, 10, 11.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Boğa (8, 12, 2, 3, 4, 6, 9, 10.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen İkizler (7, 11, 1, 2, 3, 5, 8, 9.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Yengeç (6, 10, 12, 1, 2, 4, 7, 8.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Aslan (5, 9, 11, 12, 1, 3, 6, 7.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Başak (4, 8, 10, 11, 12, 2, 5, 6.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Terazi (3, 7, 9, 10, 11, 1, 4, 5.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Akrep (2, 6, 8, 9, 10, 12, 3, 4.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Yay (1, 5, 7, 8, 9, 11, 2, 3.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Oğlak (12, 4, 6, 7, 8, 10, 1, 2.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Kova (11, 3, 5, 6, 7, 9, 12, 1.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Balık (10, 2, 4, 5, 6, 8, 11, 12.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)

  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..