Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '13

 
Kategori
Astroloji
 

07 - 14 Temmuz: 14 Temmuz Pazar çok yoğun bir gün!

07 - 14 Temmuz: 14 Temmuz Pazar çok yoğun bir gün!
 

Astroloji


24 - 30 Haziran haftası için yaptığımız yorumlarda 26 - 27 Haziran'da Venüsün Yengeç burcunda -3 katsayısına kadar düşeceğini bu yüzden kendi isteklerine düşkün kişilerin vatani konuları olumsuz etkileyebileceğini belirtmiştik; gerçekten de 27 Haziran'dan 1 gün sonra yani 28 Haziran'da temelinin maddi çıkarlara dayandığı Lice olayları patlak verdi. Lice'deki gerginliğin Karakol yapımına karşı geliştiği, uyuşturucu tacirlerinin para kaynaklarına darbe vurulması nedeniyle ortaya çıktığı ifade edilmişti. Zaten Venüs de genelde para, mal - mülk, toprak, arazi, diplomatik ve sosyal ilişkileri temsil etmektedir. Bu arada bir kaç haftadır Merkürün Yengeç burcunda kötü konumda olmasından ötürü vatani konuları tehdit eden iletişimle ilgili skandallar üstüne skandallar patlak verdi. Örneğin ABD'nin AB ofislerini gizlice dinlediği iddiaları patlak verdi. Venüsün kötü konumda oluşu da ülke bazında diplomatik ilişkilerde gerginliği simgeliyor gerçekten de 2 Temmuz Salı günü İsrail Hükümeti Başbakan Erdoğan'ın Gazze ziyareti öncesi vize işlemlerini durdurduğunu açıklamıştır. Bu durum Venüsün Aslan burcunda kötü konumda olmasına denk gelmiştir (referans: 1 - 7 Temmuz haftası için yaptığımız yorum.) . Venüsün Aslan burcundaki kötü konumundan Borsa da nasibini aldı. Geçen hafta yaptığımız yorumlarda spekülatif konulara (Borsa, vs.) dikkat çekmiştik. Gerçekten de 2 ve 3 Temmuz'da borsa düşmeye başladı; piyasalarda dalgalanmalar arttı.

Bu hafta 18 Temmuz arifesinde sıcak gelişmeler Yengeç burcunda yoğun olmak üzere devam ediyor. Haftanın tek belirgin olumlu gelişmesi ise 11 - 12 Temmuz günleri Marsın İkizler burcunda +5 katsayısı ile diğer günlere göre süper bir konumda oluşudur. 14 Temmuz Pazar günü ise çok yoğun ve yorucu bir gün olacağa benziyor çünkü Güneş, Merkür ve Jüpiter Yengeç burcunda, Ay Terazi burcunda, Venüs Aslan burcunda ve Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olacak. 14 Temmuzun etkisi 1 gün önceden hissedilebilir yada 1 gün sonraya sarkabilir.

Detaylı inceleyecek olursak;

Venüs Aslan burcunda Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan Aslan burcunu sembolize eden her şey yani nüfuzlu, tanınmış, medyatik insanlar, spekülatif konular (Para, borsa, vs.) geçen haftadan beri Venüsden kötü etkiler almakta. Nüfuzlu, tanınmış, medyatik insanlar kendi isteklerine düşkün, açgözlü, maddeci kişilere karşı dikkatli olmalılar. Nüfuzlu kişilerin diplomatik ilişkileri de kötüye gidebilir. Spekülatif konularda (Para, borsa, vs.) da manipülasyonlar olmaya devam edebilir. 

Aslan burcunun yöneticisi Güneşin de Yengeç burcunda Salı ve Pazar günleri kötü konumda oluşu yüzünden Venüsden gelen kötü etkiler vatani konuları, üretim ve güvenlikle ilgili konuları da etkileyebilir. Örneğin üreticiler için para kayıpları olabilir. Güvenlikle ilgili konulara çok para gidebilir. Temelinde para, arazi, toprak paylaşımı olan konulardaki anlaşmazlıklar vatani konuları ve vatanseverleri kötü etkileyebilir. Spekülatif konular (Para, Borsa, vs.) yüzünden üreticiler güç duruma düşebilir. Diplomatik ilişkilerdeki gerginlik vatani konuları olumsuz etkileyebilir. Nüfuzlu, tanınmış yada medyatik kişiler vatani konularda egoistçe davranabilirler. Nüfuzlu kişiler vatani konularda baskın olmaya çalışabilirler. Egoistlik yüzünden üretimle ilgili konular olumsuz etkilenebilir.

Merkür de Yengeç burcunda Perşembe, Cuma ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan Yengeç burcunu temsil eden her şey yani vatanseverler, vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular Merkürden olumsuz etki almakta. Bu günlerde vatani konularda olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar olmaya, yalan yanlış haberler çıkmaya, dedikodular olmaya devam edebilir. Vatani konuların iletişimin her dalından kötü etkilendiği günlerdir bu günler. Vatani konularda, üretim ve güvenlikle ilgili konularda kurnaz ve hilekar insanlara, bilgi sızmalarına da dikkat edilmelidir. Üreticiler de ticarette meydana gelebilecek aksaklılardan kötü yönde etkilenebilirler.

Jüpiter Salı günü Yengeç burcunda +4 katsayısı ile dikkate değer iyi bir konumda ancak aynı gün Güneş ve Ay'ın Yengeçde kötü konumda oluşları yüzünden Jüpiterin pozitif etkisi hissedilmeyebilinir. Salı günü Jüpiter vatani konularda iyimserlik, üretimde bolluk, bereket, güvenlikle ilgili konularda başarı verebilir.

Jüpiter Pazar günü ise Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatani konularda patavatsızlık, fanatiklik, üretimle ilgili konularda savurganlık, güvenlikle ilgili konularda da savurganlık, sorumsuzluk olabilir. Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.) vatanseverleri, vatani konuları olumsuz yönde etkileyebilirler. 

Ay Salı günü Yengeç burcunda yani kendi öz burcunda kötü konumda olduğundan vatanseverlerin ve vatani konuların aşırı duyarlı olabilecekleri bir gün. Üretimde verimlilik düşebilir. Güvenlikle ilgili konuylarda da aşırı duyarlılık oluşabilir.

Ay Çarşamba günü Aslan burcunda kötü konumda olduğundan bu sefer nüfüzlu, tanınmış, medyatik kişiler aşırı hasas olabilirler; kendilerini güvensiz hissedebilirler. Nüfuzlu kişiler vatanseverlerden tepki de görebilirler. Spekülatif konularda (Para, borsa, vs.) dengesizlikler, güvensizlikler oluşabilir.

Ay Pazar günü Terazi burcunda kötü konumda olduğundan diplomatik ve sosyal konularda dengesizlik ve uyumsuzluk olabilir.

Gökyüzünün bütün bu olumsuzluklarına karşın Mars İkizler burcunda Perşembe, Cuma ve Cumartesi +5 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olacak. Yani İkizler burcunu sembolize eden her şey Mars.dan iyi etkiler almakta. İletişimin her dalında (Fikir, yazı, internet vs.) yeni olumlu başlangıçlar yapılabilinir. Ama İkizlerin yöneticisi Merkür Perşembe ve Cuma günleri Yengeçde kötü konumda olduğundan yapılan bu başlangıçlar vatani konuları yada güvenlikle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri iletişime (internet vs.) olumlu katkılarda bulunabilirler. Ama tabiki Perşembe ve Cuma günleri iletişimle ilgili yapılacak bu olumlu yaklaşımlar vatanseverleri yada vatani konuları olumsuz etkileyebilirler. Ticari hayatta da girişimcilik artabilir.

Uranüs Koç burcunda Cumartesi ve Pazar kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleri asi, devrimci gruplar tarafından huzursuz olabilirler. Gruplar içinde ani değişimler olabilir. Özellikle Cumartesi günü yapılacak yeni başlangıçlarda sorumsuzluklar olabilir. Bu günde Koç burcunun yöneticisi Marsın İkizler burcunda olmasından ötürü de iletişim sektöründe atılacak yeni adımlara da bu sorumsuzluklar yansıyabilir. Geleceğe yönelik projeler ve teknolojik konularda da ani değişimler meydana gelebilir. Bu değişimler özellikle asker, polis ve güvenlik birimlerini yakından ilgilendirebilir.  

Satürn Akrep burcunda +4 katsayısı ile oldukça iyi bir konumda olduğundan başkan, patron ve otorite konumundakiler eskimiş değerleri olumlu anlamda değiştirip yenileyebilirler. Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bankacılık işlemlerini, vergi, borç paralar konularını olumlu anlamda etkileyecek kararlar alabilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 08 - 14 Temmuz haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 3.evde Prş, Cuma, Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 4.evde Salı, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 4.evde Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 4.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 4.evde Salı süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 4.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 8.evde Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Boğa

Mars 2.evde Prş, Cuma, Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 3.evde Salı, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 3.evde Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 3.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 3.evde Salı süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 3.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

AY 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 7.evde Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Mars 1.evde Prş, Cuma, Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 2.evde Salı, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 2.evde Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 2.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 2.evde Salı süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 2.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık,
güvensizlik.

Satürn 6.evde Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Güneş 1.evde Salı, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 1.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 1.evde Salı süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 1.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden
hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 5.evde Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 12.evde Prş, Cuma, Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Yükselen Aslan

Ay 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Kilo problemi oluşabilir)

Ay 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 11.evde Prş, Cuma, Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 12.evde Salı, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 12.evde Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 12.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Gizli düşmanlarınızın egoistliği, baskınlığı, hilekarlığı ile karşılaşabilirsiniz; Nüfuzlu insanlarla, iletişimle ilgili
problemleriniz olabilir.)

Jüpiter 12.evde Salı süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 12.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Başak

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 3.evde Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 10.evde Prş, Cuma, Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 11.evde Salı, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 11.evde Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 11.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 11.evde Salı süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 11.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Maddeci, para göz, açgözlü gizli düşmanlara dikkat !)

Yükselen Terazi

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 2.evde Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 9.evde Prş, Cuma, Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 10.evde Salı, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 10.evde Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 10.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 10.evde Salı süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 10.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Uranüs 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 8.evde Prş, Cuma, Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 9.evde Salı, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında nüfuzlu insanlardan baskı görebilirsiniz)

Ay 9.evde Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 9.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında iletişim problemleri olabilir)

Jüpiter 9.evde Salı süper :  Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 9.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Yay 

Uranüs 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 7.evde Prş, Cuma, Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 8.evde Salı, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 8.evde Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 8.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 8.evde Salı süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 8.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif
etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 12.evde Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Oğlak

Uranüs 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 6.evde Prş, Cuma, Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 7.evde Salı, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 7.evde Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 7.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 7.evde Salı süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 7.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 11.evde Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 5.evde Prş, Cuma, Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 6.evde Salı, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 6.evde Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 6.evde Prş, Cuma, Pazars kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 6.evde Salı süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 6.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazarr kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 10.evde Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Mars 4.evde Prş, Cuma, Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, enerjik, hevesli, cesaret, öncülük, rekabetçilik, girişimcilik.

Güneş 5.evde Salı, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Ay 5.evde Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 5.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Jüpiter 5.evde Salı süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, başarı, refah, cömert, zenginlik, idealizm. (Salı günü Jüpiterin 5.evdeki pozitif etkisi Güneş ve Ayın negatif etkisiyle +4'den +2'ye indiğinden hissedilmeyebilir.)

Jüpiter 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Ay 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 9.evde Çrş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.


 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..