Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '13

 
Kategori
Astroloji
 

15 - 21 Temmuz : 21 Temmuz Pazar günü Ani değişimler!

15 - 21 Temmuz : 21 Temmuz Pazar günü Ani değişimler!
 

Astroloji


Haftanın genel özeti;
Bu hafta boyunca Merkür Yengeç.de, Venüs Aslan.da, Uranüs ise Koç burcunda kötü konumda olacak. Bilhassa Uranüs 17 - 18 Temmuz günleri -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumda olduğundan Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri negatif etki almakta. 18 - 19 Temmuz günleri ise Merkür Yengeç burcunda -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda olduğundan Yengeç burcunu sembolize eden ülke, vatan ve vatanseverler, üretim konuları ile üreticiler, güvenlikle ilgilinkonular kötü yönde etkiler almakta. Venüs ise yine geçen hafta olduğu gibi Aslan burcunda bütün bir hafta boyunca kötü konumda olduğundan Aslan burcunu sembolize eden konular yani nüfuzlu, tanınmış, medyatik insanlar ile spekülatif konular (Borsa, para, vs.) negatif etkiler almakta. Bütün bu negatif etkilere rağmen Satürn Akrep burcunda +5 katsayısı ile 21 Temmuz Pazar günü haftanın en iyi konumunda olduğundan Akrep burcunu sembolize eden konular (Bankacılık işlemleri, vergiler, borç paralar, kredi vs. ile eskimiş değerlerin yenilenmesi) Satürn.den iyi etkiler almakta. Ancak 21 Temmuz Pazar günü aynı zaman da haftanın en yoğun günü çünkü bu günde Güneş, Merkür, Mars ve Jüpiter Yengeç burcunda, Ay ile Plüto Oğlak burcunda, Venüs Aslan.da, Uranüs ise Koç burcunda kötü konumda olacak. 21 Temmuz Pazar günü astrolojik açıdan çok ilginç ve kritik bir gün diyebiliriz. Bu günde Marsın Yengeç.de Plütonun da Oğlak da aynı anda kötü konumda olması yüzünden ani ve istenmeyen değişimler (Ölüm, yıkım, vs.) gündeme gelebilir. Bu ani ve istenmeyen değişimler ev, ülke, vatani konular, üretimle, güvenlikle ilgili konularla Başkan, patron ve otorite sahiplerinde baş gösterebilir. Bu arada bu günde yeraltı faaliyetlerinde de bir artış olabilir.

Gezegenlerin Etkisini Detaylı olarak incelersek;
Merkür bütün bir hafta Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan Yengeç burcunu sembolize eden vatan, ülke, vatanseverler, vatani konular, güvenlikle ilgili konular, üretim ve üreticiler Merkürden kötü etkiler almakta. Her türlü iletişim, fikir, yazı, konuşma vatani konuları kötü yönde etkilemeye devam edebilir. Ticarette ve verilen hizmette yapılan bir takım kurnazlıklar ve hilekarlıklar üretimle ilgili konuları negatif yönde etkileyebilir. İşçi ve çalışanlarla ilgili iletişim eksikliği Üretimde verimi de düşürebilir. Güvenlikle ilgili konularda hile ve kurnazlıklar, vatani konularda bilgi sızmaları, yalan yanlış haberler olabilir. Bilhassa 18 - 19 Temmuz günleri vatani konularda iletişime, hile ve kurnazlıklara, yalan yanlış haberlere, bilgi sızmalarına dikkat !

Güneş de Salı, Cumartesi ve Pazar günleri Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatan, ülke, vatanseverler, vatani konular, güvenlikle ilgili konular, üretim ve üreticiler Güneş.den negatif etkiler almakta. Bu günlerde vatani konularda nüfuzlu kişiler egoistlik yapabilirler; baskın çıkmaya çalışabilirler. Güvenlikle ilgili konularda yetersizlik görülebilinir. Üretimle ilgili konularda yine egoistlik yüzünden anlaşmazlıklar olabilir. Ayrıca spekülatif konular da (Borsa, altın, döviz vs.) üretimi kötü yönde etkileyebilir, verimini düşürebilir.

Mars da Pazar günü Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan bu günde Yengeç burcuyla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman değil. 21 Temmuz Pazar günü Mars Yengeç.de kötü konumda Yengeç burcunun yöneticisi Ay da Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri vatani konular üzerinden başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkileyebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri Mars.ın etkisiyle vatani konularda, üretimle ilgili konularda ve güvenlikle ilgili konularda zorlanma yaşayabilirler. Bu arada Satürn (Başkan, patron ve otorite sahipleri) Akrep burcunda +5 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda ancak Akrep burcunun yöneticisi Plüto Oğlak burcunda kötü konumda yani Başkan, patron ve otorite sahipleri 21 Temmuz günü gizli saklı konularda çaba sarfedebilirler; ani değişimler tasarlayabilirler. Ancak tasarlanan ani değişimler, gizli saklı konular, gizli saklı işlerle uğraşanlar Başkan, patron ve otorite sahiplerini negatif yönde etkileyebilir.

Jüpiter de Yengeç burcunda 21 Temmuz Pazar günü kötü konumda olduğundan vatan, ülke, vatanseverler, vatani konular, güvenlikle ilgili konular, üretim ve üreticiler hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, vs.) olumsuz etkiler almakta. Bilhassa bu günde vatani konularda fanatiklik, üretimle ilgili konularda savurganlık, güvenlikle ilgili konularda sorumsuzluk oluşabilir. Vatanseverlerin başı hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle derde de girebilir.

Uranüs Koç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan bu hafta yapılacak olası yeni başlangıçlarda ani değişimler, aykırılıklar, huzursuzluklar, sorumsuzluklar olabilir. Geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, grup ve organizasyonlar içinde aykırılıklar, huzursuzluklar, ani değişimler olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri bu hafta boyunca asi gruplar yüzünden huzursuz olabilirler; bir takım teknolojik gelişmeler de polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir.

Plüto Oğlak burcunda Perşembe, Cuma, Pazar günleri kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Bankacılık işlemlerinden, vergi ve borç paralarla ilgili konulardan ayrıca olası yenilik ve değişimlerden olumsuz etkiler almaktalar.

Venüs Aslan burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan Aslan burcunu sembolize eden her şey yani nüfuzlu, tanınmış, medyatik insanlar, spekülatif konular (Para, borsa, vs.) geçen haftadan beri Venüsden kötü etkiler almaktaydı. Bu hafta da Nüfuzlu, tanınmış, medyatik insanlar kendi isteklerine düşkün, açgözlü, maddeci kişilere karşı dikkatli olmalılar. Nüfuzlu kişilerin diplomatik ilişkileri de kötüye gidebilir. Spekülatif konularda (Para, borsa, vs.) da manipülasyonlar olmaya devam edebilir.

Ay Pazartesi günü Terazi burcunda kötü konumda olduğundan diplomatik konular ve ikili ilişkilerde dengesizlik ve uyumsuzluk olabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 15 - 21 Temmuz haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 4.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 8.evde Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 10.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Yükselen Boğa

Güneş 3.evde Salı, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 7.evde Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 9.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Güneş 2.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 6.evde Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 8.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Güneş 1.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 5.evde Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 7.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Kilo problemi oluşabilir)

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 4.evde Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 6.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 12.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Gizli düşmanlarınızın egoistliği, baskınlığı, hilekarlığı ile karşılaşabilirsiniz; Nüfuzlu insanlarla, iletişimle ilgili
problemleriniz olabilir.)

Mars 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Başak

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 3.evde Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 5.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 11.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, uzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Maddeci, para göz, açgözlü gizli düşmanlara dikkat !) 

Yükselen Terazi

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 2.evde Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 4.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 10.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 3.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 9.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında nüfuzlu insanlardan baskı görebilirsiniz)

Merkür 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında iletişim problemleri olabilir)

Mars 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Yay 

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 2.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 8.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 12.evde Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Oğlak

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 1.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 7.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 11.evde Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 6.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci,niradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 10.evde Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik

Plüto 12.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 5.evde Salı, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Venüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Satürn 9.evde Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 11.evde Prş, Cuma, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, korku, karamsarlık, yasaklar, bunalım.


 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..