Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '13

 
Kategori
Astroloji
 

22 - 28 Temmuz : 21 Temmuzun uzantısı 22 Temmuz Yoğunluk devam ediyor!

22 - 28 Temmuz : 21 Temmuzun uzantısı 22 Temmuz Yoğunluk devam ediyor!
 

astroloji


07 - 14 Temmuz haftası için yaptığımız yorumlarda 11 Temmuz Perşembe, 12 Temmuz Cuma ve 13 Temmuz Cumartesi günleri için Marsın İkizler burcunda +5 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olacağını İletişimin her dalında (Fikir, yazı, internet vs.) yeni olumlu başlangıçlar yapılabileceğini ama İkizlerin yöneticisi Merkürün Perşembe ve Cuma günleri Yengeçde kötü konumda olduğundan yapılan bu başlangıçların vatani konuları yada güvenlikle ilgili konuları olumsuz yönde etkiliyebileceğini yazmıştık gerçekten de 12 Temmuz Cuma günü TSK'da bir dönemin sona erdiği medyaya yansımış Türk Silahlı Kuvvetleri İç hizmetler kanunun 35.maddesi değiştirilip askerlik tanımı yeniden düzenlenmiştir. Ayrıca 14 Temmuz Pazar günü için yoğun bir gün olabilir demiştik 1 gün öncesinden TMMOB'un Taksim'de gösteri düzenlemesi, Esnafın sopalarla gösterici ve gazetecilere müdahale etmesi de tam da bu günde gündeme geldi. Venüs 28 Haziran.dan beri Aslan burcunda kötü konumda olduğundan spekülatif konulara (Para, borsa, altın, döviz, vs.) dikkat demiştik gerçekten de Altın, Döviz ve Borsa fiyatlarında büyük iniş çıkışlar yaşandı. 8 Temmuz'da Darphanedeki grevin de tam da Venüsün Aslan burcunda kötü konumda olduğu döneme denk gelmesi çok ilginç. Çünkü Aslan burcunun yöneticisi Güneşin simgesi de altındır.


Bu haftaya genel bakış;
Geçen hafta ani ve istenmeyen değişimlerin olabileceğini belirttiğimiz 21 Temmuzun bir uzantısı olan 22 Temmuz Pazartesi günü de haftanın en yoğun günü olmaya aday. 22 Temmuz Pazartesi günü Güneş, Merkür, Mars ve Jüpiter Yengeç.de, AY Oğlak.da, VEnüs Aslan.da, Uranüs ise Koç.da kötü konumda olacak. Bu durumdan en çok vatan, vatani konular, üretim  ve güvenlikle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri, nüfuzlu, medyatik kişiler, spekülatif konular, asker, polis ve güvenlik birimleri kötü etkilenebilir. Ayrıca bütün bir hafta boyu Merkür Yengeç.de Uranüs ise Koç burcunda kötü konumda olacağından vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular ile asker, polis ve güvenlik birimlerini ilgilendiren konular bu hafta boyunca negatif etkiler almakta. Bilhassa Merkürün Yengeç burcunda 28 Temmuz Pazar günü -3 katsayısı ile haftanın en kötü konumunda oluşu yüzünden vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular bu günde çok zarar görebilir. 23 Temmuz Salı günü ise Satürn Akrep burcunda +6 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olan gezegen ünvanını alıyor. Satürnün bu pozitif konumundan Akrep burcunu sembolize eden şeyler (Bankacılık konuları, vergiler, krediler, eskimiş değerlerin dönüştürülmesi, vs.) olumlu etkiler almakta.

Yaklaşık 12 Haziran.dan beri Yengeç burcunda kötü konumda olan Merkür bu hafta da kötü konumda olmaya devam edeceğinden vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular iletişimin her türünden (fikir, yazı, konuşma, internet, vs.) kötü etkiler almaya devam edecek. Yengeç burcunu sembolize eden konularda hilekarlık, kurnazlık, iletişimde aksaklık, yalan yanlış haberler, dedikodular, bilgi sızmaları, negatif fikirler, yazılar, konuşmalar olmaya devam edebilir.

Uranüs ise Koç burcunda 13 Temmuzdan beri kötü konumda ve bu hafta da kötü konumda olmaya devam edeceğinden asker, polis ve güvenlik birimleri negatif etkiler almaya devam edebilir. Yine bu hafta da yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir hafta değil. Yani yeni bir işe başlıyorsanız yada bir kontrata imza atıyorsanız bilin ki, başladığınız iş ilerde ani değişimlere uğrayabilir, yeni  başlangıçlarınızla ilgili aykırılıklar, huzursuzluklar, sorumsuzluklar oluşabilir. Asker, polis ve güvenlik
birimleri bir takım asi, devrimci gruplar yüzünden huzursuz olabilir. Grup ve organizasyonlar içinde huzursuzluklar, sorumsuzluklar, ani değişimler olabilir. Teknolojik konularda, ileriye dönük projelerde de sorumsuzluklar, ani değişimler olabilir. Bazı Bilimsel yada teknolojik gelişmeler asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir.

Güneş Pazartesi günü Yengeç burcunda, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri ise Aslan burcunda kötü konumda olduğundan önce vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ise nüfuzlu, medyatik kişiler ile spekülatif konular (Borsa, para, vs.) Güneş.den kötü etkiler almakta. Pazartesi vatani konularda egoistlikler olabilir; üretimle ilgili konular spekülatif konulardan (Borsa, para, vs.) olumsuz etkilenebilir ve yetersizlikler olabilir; güvenlikle ilgili konularda yetersizlikler oluşabilir. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri ise Güneş kendi öz burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu, medyatik kişilerin egoistlikleri, baskın olmaya çalışmaları ön plana çıkabilir; Spekülatif konularda (Borsa, Para, altın, döviz, vs.) yapılacak spekülasyonlar da negatif etkiler oluşturabilir.

AY Pazartesi günü Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan başkan, patron ve otorite sahipleri üretimle, vatani konularla ve güvenlikle ilgili konulardan negatif yönde etki almaktalar. Pazartesi günü başkan, patron ve otorite sahibi kişiler aşırı duyarlı ve güvensiz bir hale gelebilirler. Özellikle Pazartesi günü Güneşin de Yengeç burcunda kötü konumda oluşu yüzünden başkan, patron ve otorite sahibi kişiler vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular üzerinden nüfuzlu kişilerin egoistliğinden, baskın tutumlarından nasiplerini alabilirler.

Cumartesi ve Pazar günleri ise Ay Koç burcunda kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleri vatani konularda ve vatanseverlerden negatif etkiler almaktalar. Yani hafta sonu asker, polis ve güvenlik birimleri aşırı duyarlı bir hale gelebilirler.

Mars da Pazartesi günü Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan vatani konularda saldırı, şiddet ve zorlanmalar olabilir. Üretim ve güvenlikle ilgili konularda da düşüncesizlikler, zorlanmalar olabilir. Üretimle ilgili konularda yeni başlangıçlar sonuçsuz kalabilir.

Jüpiter de Pazartesi ve Cumartesi Yengeç burcunda kötü konumda olduğundan yabancı ülke ve kültürler (Kürt, alevi,vs.), hukuk ve yasalar vatani konuları negatif yönde etkileyebilirler. Vatani konularda fanatiklik olabilir; üretimle ilgili konularda sorumsuzluk, ziyankarlık, savurganlık yapılabilinir; güvenlikle ilgili konularda da sorumsuzluk ön plana çıkabilir.  

Venüs bir süredir Aslan burcunda kötü konumdaydı ve bu süre zarfında spekülatif konularda (Borsa, para, altın, döviz, vs.) inip çıkmalar yaşandı. Bu hafta ise Venüs sadece Pazartesi günü Aslan burcunda kötü konumda bulunuyor 23 Temmuzda ise Başak burcuna iyi bir konuma geçiyor. Ancak spekülatif konular (Borsa, para, altın vs.) yine de rahatlamış değil Çünkü bu sefer de spekülatif konuları simgeleyen Güneş kendi öz burcunda yani Aslan burcunda Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri kötü konuma geçiyor.

Bütün bu olumsuzluklara karşın Satürn Akrep burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri çok iyi bir konumda olacağından Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler eskimiş değerlerin olumlu anlamda yenilenmesi için çaba sarf edebilirler. Ayrıca Bankacılık konuları, vergi, krediler konularında da yeni düzenlemeler, çaba ve çalışmalar olabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 22 - 28 Temmuz haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

AY 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 4.evde Pzt, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 5.evde Çrş, Prş, Cuma kötü :  Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık

Venüs 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Boğa

Güneş 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 3.evde Pzt, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 4.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Güneş 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 2.evde Pzt, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 3.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Güneş 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 1.evde Pzt, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 2.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Güneş 1.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Kilo problemi oluşabilir)

Satürn 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında  ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 12.evde Pzt, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Yükselen Başak

Satürn 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 11.evde Pzt, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 12.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Terazi

Satürn 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 10.evde Pzt, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 11.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında iletişim problemleri olabilir)

Mars 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 9.evde Pzt, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 10.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Yay 

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 8.evde Pzt, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 9.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Oğlak

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 7.evde Pzt, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 8.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Yükselen Kova

Ay 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 6.evde Pzt, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 7.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik

Yükselen Balık

Ay 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ani değişim, isyan, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Merkür 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 5.evde Pzt, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, sorumsuzluk, fanatizm.

Güneş 6.evde Çrş, Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, baskınlık.

Venüs 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Satürn 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında güvenilir, idareci, tedbirli, disiplin, sabır, kendine güven, ciddiyet, azimli, ağırbaşlılık, çalışkanlık, dikkatlilik.

Ay 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..