Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

10 Kasım'da onlar da atalarını heyecanla andılar

10 Kasım'da onlar da atalarını heyecanla andılar
 

TDP, 10 Kasım’da “Özel” çocukları unutmadı

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Beykoz’un “ Özel” çocuklarını unutmadı ve onlar için bir sergi açtı

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ( TDP) Büro Amirliği, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Beykoz’un “ Özel” çocuklarını unutmadı ve onların duygu dünyalarını yansıtan “ 10 Kasım” konulu bir resim sergisi açtı.

Ahmet Mithat Efendi İlkokulu- Ortaokulu’nun Salonu’nda, Celal Aras Anadolu Lisesi ile Atatürk İlkokulu- Ortaokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Boğaz Komutanı Tuğamiral Tayyar Ertem, Beykoz İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tülay Çik, Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan ile sivil ve idari erkânın hazır bulundukları 10 Kasım Anma Programı’nda, Beykoz’un özel eğitim kurumlarında eğitim almakta olan özel çocuklar da heyecan ile programı izleyerek, program sonunda resimlerinden oluşan sergilerinin büyükleri tarafından gezilmesini beklediler.

Bir “ Sessiz Dünyanın Özel Çocukları Projesi”

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin “ Sessiz Dünyanın Özel Çocukları Projesi” kapsamında düzenlenen etkinliğe, Beykoz’da faaliyet gösteren Alize Özel Eğitim Merkezi, Özel Gökçem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Mavi Defne Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri katıldılar.

Öğretmenleri Deniz Eliçalışkan, Halil Dündar ve Necla Kahriman’ın gözetiminde Ahmet Mithat Efendi İlkokulu- Ortaokulu’na konuk olan öğrenciler,  sergilerinin en azından basın mensupları tarafından ilgi görmesinden dolayı mutlu oldular!

Levent Yeşilyurt: Atatürk’ü diğer arkadaşlarıyla birlikte ansınlar istedik

Beykoz Güncel Haber’in sorularını yanıtlayan TDP memuru Levent Yeşilyurt, özel eğitime ihtiyacı olan bu özel çocukların Mustafa Kemal Atatürk’ü diğer arkadaşları ile birlikte anmalarını sağlamak için söz konusu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “ Bu çocuklarımıza 10 Kasım ile ilgili resimler yaptırdık. Anma Programı’nda kendi arkadaşlarıyla aynı ortam içinde bulunmalarını istedik. Bu şekilde onlara, kendilerinin de aynı aktiviteleri yapabileceklerini göstermek istedik. Özel çocuklarımızın varlıklarını herkes görsün istedik” dedi.

Haber: Arzu Başlantı

arzubaslanti@yahoo.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..