Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '10

 
Kategori
Haber
 

10 seçme haber!...

10 seçme haber!...
 

Gazete sayfalarında, televizyon ekranlarında şunları, benzerlerini sıkça görürüz.

Haftanın En Çok Satanları

Haftanın En Güzel Golleri

Haftanın En Çok Kazanan Hisse Senetleri

İlk 10’a Girenler

Biz de bugün internetten “haber başlıkları”ndan bir derleme yaptık.

Sıralamaya bakmayın, bu, bizim, özellikle yaptığımız bir sıralama değil.

“Haber başlıkları"nı rastgele sıraladık. Okuyanlar, kuşkusuz, “haber başlıkları”na, içeriklerine/ paşa gönüllerine göre bunları sıraya koyacaklardır.

Bu “haber başlıkları”ndan hangileri, ilk üç dereceyi paylaşır acaba?

*****

Dursun Çiçek'e tutuklama

(İrtica ile Mücadele Eylem Planı'' iddialarına ilişkin davada hakkında yakalama emri çıkarılan Kurmay Albay Dursun Çiçek, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi. İfadesi alınan Çiçek tutuklandı)

AKP'li Çelik, Çiçek'e dava açacak

("Erkan Tan İle Başkent'ten" programına katılan AKP’li Hüseyin Çelik, Albay Dursun Çiçek’e dava açacağını söyledi.)

Karabulut cinayetinde tahliye

(Münevver Karabulut'un öldürülmesine ilişkin davada tahliye kararı çıktı. Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu yargılanan Mehmet Nida Garipoğlu, Habib Kurt, Mehmet Karakayalı ve Ahmet Batur'un tahliyesine karar verildi. Davanın tek tutuklu sanığı olarak kaldı: Cem Garipoğlu.)

Cihaner'i uyaran hakime terfi

(Erzincan’da cemaat soruşturma yürüten ve daha sonra tutuklanan Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner’i arayarak, ‘’Böyle soruşturmalar insanın başını derde sokar’’ dediği belirtilen hakim Çetin Şen, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü görevine atandı.)

1 Mayıs katliamı aydınlatılsın

(Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mümtaz Soysal, İnsan Hakları Derneği ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Ankara İl Koordinasyon Kurulu 1 Mayıs’ın İstanbul’da Taksim’de kutlanmasını olumlu bulurken, 1 Mayıs 1977’de yaşanan katliamın sorumlularının ortaya çıkarılması ortak talebini ifade ettiler. )

Beşiktaş 5 Mayıs'ta F.Bahçeli

( Beşiktaş, Fenerbahçe’nin Süper Lig’i 1 veya 2. sırada bitirip, 5 Mayıs’ta Şanlıurfa’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası’nda da zafere ulaşması durumunda önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’nde sadece 1 ön eleme oynayacaklar.)

YGS’de Batman İstanbul'u geçti

(YGS'de 6 puan türünün ortalamasına göre yapılan il sıralamasında Batman ve Erzurum 43. sırada bulunan İstanbul'un önünde yer aldı; yani yaya kaldı.)

YGS birincisi sırrını açıkladı

(İstanbul Özel Üsküdar Fen Lisesinden Günay Yolcu ile birinciliği paylaşan Ayşenur Şam, ''Başarımın sırrı çalışmak, inanmak ve güvenmek'' dedi.)

Habur'da bayrak indirildi mi?

(MHP, Kandil Dağı ve Mahmur’dan gelen PKK’lılar için Habur’da kurulan geçici mahkeme salonundaki Türk bayrağı ve Atatürk portresinin indirildiğini öne sürdü. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Muhakkik görevlendirdik, konuyu araştırıyoruz" dedi.)

Yılmaz Özdil'in istediği oldu

(Hüriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısında anlattığı "Gay - Lezbiyen Derneği" hakkındaki mahkeme kararı belli oldu. Özdil, "Bu dernek kapatılmasın. Eğer bu yargıyı etkilemekse evet ben yargıyı etkiliyorum. Ama kapatılmasın" demişti. Mahkeme derneği kapatmadı.)

 
Toplam blog
: 2458
: 2418
Kayıt tarihi
: 10.11.08
 
 

24 Kasım 1944'te İspir'de doğdum. Ankara Kurtuluş Lisesi'ni, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tü..