Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '17

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Aralık 2017 Haftalık Burç Astroloji: 13 Aralık Satürn Süper Ama Merküre Dikkat!

11 - 17 Aralık 2017 Haftalık Burç Astroloji: 13 Aralık Satürn Süper Ama Merküre Dikkat!
 

haftalık astroloji


Satürn 13, 14, 15, 16, 17 Aralık tarihlerinde ve bilhassa 13 Aralık tarihlerinde katsayısını yükseltecektir. Bu durumdan bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık burçları Tr Satürn hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler. (Aralık 2017 burç)
 

13, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Tr Satürnden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika /NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / DHKP-C, PYD / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Sansasyonel açıklamaları ile ünlenen Rıza Zarrab'ın Natal Marsı Terazi olduğundan 13, 14, 15, 16, 17 Aralık günlerinde Satürnü sembolize eden otorite sahibi kişilerden örneğin yargıç, hakim ve savcılardan olumlu etkiler alması olasıdır. (haftalık burç)


12 Aralıktan itibaren Dolarda Artışa Dikkat !

Futbol klübü Beşiktaşın daha güçlenmesi ve disiplinli çalışmalara imza atması olasıdır. ABD Doları 13, 14, 15, 16, 17 Aralık tarihlerinde biraz daha güçlenebilir. Irak, İran, Suriye, Türkiye gibi ülkelerin otorite sahibi kişilerden olumlu etkiler almaları ve disiplinli çalışmalara imza atmaları beklenebilir. Meral Akşener'in partisi İYİ Parti de disiplinli çalışmalara yapabilir ve güçlenebilir. TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) da güçlenmesi ve disiplinli çalışmalar yapması beklenebilir. İlker Başbuğ yada Figen Yüksekdağ gibi isimlerin otorite sahibi kişilerden örneğin hakim ve savcılardan olumlu etkiler almaları olasıdır. Bu arada Işid, PYD, DHKP-C gibi terör örgütleri de disiplinli çalışmalar içine maalesef girebilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (haftalık astroloji)
 

11, 12 Aralıkda Cumhurbaşkanı Erdoğan Merküre daha çok Dikkat Etmeli !

Hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık burçları Tr Merkür hangi evlerindeyse o konulara son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Merkür katsayısını yükseltse de bu buçlar Tr Merkürü sembolize eden her türlü iletişim ve hizmetlerden olumsuz etki almaya devam edebilirler. Bilhassa 13 Aralık Çarşamba ve 15 Aralık Cuma günleri Tr Merkür +3 katsayısında olup Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarını son derece olumsuz etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşi Balık Marsı Yay burcu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 9.evi yani hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler konularında Tr Merkürü sembolize eden bilgi, belge ve konuşmalar yüzünden olumsuz etkiler almaya devam edebilir. Natal Güneşi İkizler olan ABD Başkanı Trump da Tr Merkür bazında keyfi kaçabilir. Ama Trump'ın Natal Marsı Aslan olduğundan Tr Merkürün üstesinden gelebilir. (Aralık astroloji)

Hafta boyu Yay burcunu sembolize eden hukuki konularda, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili, yüksek eğtitimle ilgili, uzun yolculuklarla ilgili, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimle, ticeri konularla ilgili, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerle ilgili, işçi ve çalışanlarla ilgili, Balık burcunu sembolize eden kamu yada özel şirketlerle, vakıflarla, devlet kurumlarıyla ilgili bazı bilgi, belge, yazışma, sözleşmeler can sıkabilir. Hava, kara, deniz yolculuklarında iletişim kazaları olabilir. (2017 Aralık burç)
 

Hafta boyu Tr Merkürden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

Hafta boyu Tr Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarına, buna ek olarak 11, 12 Aralıkda Natal Marsı Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Oğlak, Kova olanlara bilhassa Natal Marsı Koç ve Terazi olanlara, 13, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlara dikkat etmeleri gerekebilir.

11, 12 Aralıkda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Terazi olan Zarrab'dan 9.evindeki Tr Merkür bazında olumsuz ve zorlayıcı etkiler alması beklenebilir. 11, 12 Aralıkda Natal Marsı bilhassa Koç, Terazi olanlar çift yönde olumlu etki alacaklarından Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler. (2017 haftalık burç)
 

11, 12 Aralıkda Tr Merkürden çift yönde olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Koç, Terazi olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim

11, 12 Aralıkda Meral Akşener'İn partisi İYİ Partinin Tr Merkür bazında (bilgi, belge, konuşma, yazışma, vs) son derece olumlu etkiler alması olasıdır. 11, 12 Aralıkda Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim gibi isimler de Tr Merkür bazında son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (Aralık 2017)

Mars Transiti bu hafta Akrep burcunda katsayısını arttıracak özellikle 14, 17 Aralıkda Mars +3 katsayısına yükselecek olup Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olanlar son derece olumlu etki alırken Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Marsdan olumsuz etki almaya devam edebilirler.
 

Trump ve Kim Jong çatışması NATO, Amerika ve Çin'i olumsuz etkileyebilir !

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Tr Marsdan olumsuz etki alan Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere ve Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Tr Marsdan olumsuz etki alanlar bilhassa Natal Marsı Aslan ve Kova burçlarına son derece dikkat etmeliler çünkü Natal Marsı Aslan ve Kova olanlar Tr Marsdan çift yönde olumlu etkiler alıp Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilirler.
 

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Tr Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Tr Marsdan çift yönde olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Aslan, Kova olanlar

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Irak, Suriye gibi ülkelerin İsrail, Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden Tr Mars bazında olumsuz etki alması olasıdır. Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'ın Tr Mars hangi evindeyse o konularda Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları olumsuz etkilemesi mümkündür. Örneğin ABD Başkanı Trump Oğlak burcu olan Kuzey Kore Lideri Kim Jong'u yada Terazi burcu olan Rusya Başkanı Putin'i Tr Mars bazında olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak Kuzey Kore Lideri Kim Jong'un Natal Marsı Kova olduğundan o da Koç burcu olan NATO'yu, Yengeç burcu Amerika'yı yada Terazi burcu Çin'i olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.
 

16, 17 Aralık Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Tr Uranüse Dikkat !

Uranüs Transiti katsayısını hafta sonu 16 ve 17 Aralık günleri +3 seviyesine yükseltecek olduğundan Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler ama Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Tr Uranüs hangi evlerindeyse son derece olumsuz etkiler alabilirler. 16, 17 Aralık günleri Tr Uranüsden olumsuz etki alanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlara, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlara son derece dikkat etmeliler.
 

16, 17 Aralıkda Tr Uranüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 

16, 17 Aralıkda Tr Uranüsden çift yönde olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar

İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Fenerbahçe / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ

Yukardaki tablodan Boğa burcu Fetullah Gülen'İn Tr Uranüs bazında CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etki alması olasıdır. Bu arada Tr Uranüs bazında FBI (Federal Soruşturma) ile CIA (Amerikan Haber Alma) arasında bir çatışma yaşanabilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etkiler alabilir. Parti bazında MHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ve Ümit Özdağ'dan olumsuz etki alması olasıdır.

16, 17 Aralıkda Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar Tr Uranüsden Natal Güneş bazında olumsuz etki alırken Natal Mars bazında olumlu etki alabilirler. Örneğin Boğa burcu olan Fetullah Gülen Tr Uranüsden keyfini kaçırıcı etkiler alsa da Natal Marsı Kova olduğundan Tr Uranüsü kullanıp başka kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Ülkemiz Türkiye de Natal Güneşi Akrep olduğundan Tr Uranüsden yani asi ve aykırı kişilerden olumsuz etki alırken Natal Marsı Terazi olduğundan ülkemiz Türkiye asi ve aykırı kişilerin üstesinden gelebilir.

16, 17 Aralık günleri yer altını sembolize eden Akrep burcu Tr Uranüsden olumsuz etki alacağından dünya genelinde zayıf fay hatlarında depremler olmaya devam edebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için:Satürn 13, 14, 15, 16, 17 Aralık tarihlerinde ve bilhassa 13 Aralık tarihlerinde katsayısını yükseltecektir. Bu durumdan bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık burçları Tr Satürn hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler. (Aralık 2017 burç)
 

13, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Tr Satürnden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika /NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / DHKP-C, PYD / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Sansasyonel açıklamaları ile ünlenen Rıza Zarrab'ın Natal Marsı Terazi olduğundan 13, 14, 15, 16, 17 Aralık günlerinde Satürnü sembolize eden otorite sahibi kişilerden örneğin yargıç, hakim ve savcılardan olumlu etkiler alması olasıdır. (haftalık burç)
 

12 Aralıktan itibaren Dolarda Artışa Dikkat !

Futbol klübü Beşiktaşın daha güçlenmesi ve disiplinli çalışmalara imza atması olasıdır. ABD Doları 13, 14, 15, 16, 17 Aralık tarihlerinde biraz daha güçlenebilir. Irak, İran, Suriye, Türkiye gibi ülkelerin otorite sahibi kişilerden olumlu etkiler almaları ve disiplinli çalışmalara imza atmaları beklenebilir. Meral Akşener'in partisi İYİ Parti de disiplinli çalışmalara yapabilir ve güçlenebilir. TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) da güçlenmesi ve disiplinli çalışmalar yapması beklenebilir. İlker Başbuğ yada Figen Yüksekdağ gibi isimlerin otorite sahibi kişilerden örneğin hakim ve savcılardan olumlu etkiler almaları olasıdır. Bu arada Işid, PYD, DHKP-C gibi terör örgütleri de disiplinli çalışmalar içine maalesef girebilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (haftalık astroloji)
 

11, 12 Aralıkda Cumhurbaşkanı Erdoğan Merküre daha çok Dikkat Etmeli !

Hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık burçları Tr Merkür hangi evlerindeyse o konulara son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Merkür katsayısını yükseltse de bu buçlar Tr Merkürü sembolize eden her türlü iletişim ve hizmetlerden olumsuz etki almaya devam edebilirler. Bilhassa 13 Aralık Çarşamba ve 15 Aralık Cuma günleri Tr Merkür +3 katsayısında olup Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarını son derece olumsuz etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşi Balık Marsı Yay burcu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 9.evi yani hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler konularında Tr Merkürü sembolize eden bilgi, belge ve konuşmalar yüzünden olumsuz etkiler almaya devam edebilir. Natal Güneşi İkizler olan ABD Başkanı Trump da Tr Merkür bazında keyfi kaçabilir. Ama Trump'ın Natal Marsı Aslan olduğundan Tr Merkürün üstesinden gelebilir. (Aralık astroloji)

Hafta boyu Yay burcunu sembolize eden hukuki konularda, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili, yüksek eğtitimle ilgili, uzun yolculuklarla ilgili, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimle, ticeri konularla ilgili, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerle ilgili, işçi ve çalışanlarla ilgili, Balık burcunu sembolize eden kamu yada özel şirketlerle, vakıflarla, devlet kurumlarıyla ilgili bazı bilgi, belge, yazışma, sözleşmeler can sıkabilir. Hava, kara, deniz yolculuklarında iletişim kazaları olabilir. (2017 Aralık burç)
 

Hafta boyu Tr Merkürden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

Hafta boyu Tr Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarına, buna ek olarak 11, 12 Aralıkda Natal Marsı Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Oğlak, Kova olanlara bilhassa Natal Marsı Koç ve Terazi olanlara, 13, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlara dikkat etmeleri gerekebilir.

11, 12 Aralıkda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Terazi olan Zarrab'dan 9.evindeki Tr Merkür bazında olumsuz ve zorlayıcı etkiler alması beklenebilir. 11, 12 Aralıkda Natal Marsı bilhassa Koç, Terazi olanlar çift yönde olumlu etki alacaklarından Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler. (2017 haftalık burç)
 

11, 12 Aralıkda Tr Merkürden çift yönde olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Koç, Terazi olanlar

Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim

11, 12 Aralıkda Meral Akşener'İn partisi İYİ Partinin Tr Merkür bazında (bilgi, belge, konuşma, yazışma, vs) son derece olumlu etkiler alması olasıdır. 11, 12 Aralıkda Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim gibi isimler de Tr Merkür bazında son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (Aralık 2017)

Mars Transiti bu hafta Akrep burcunda katsayısını arttıracak özellikle 14, 17 Aralıkda Mars +3 katsayısına yükselecek olup Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olanlar son derece olumlu etki alırken Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Marsdan olumsuz etki almaya devam edebilirler.
 

Trump ve Kim Jong çatışması NATO, Amerika ve Çin'i olumsuz etkileyebilir !

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkda Tr Marsdan olumsuz etki alan Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere ve Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Tr Marsdan olumsuz etki alanlar bilhassa Natal Marsı Aslan ve Kova burçlarına son derece dikkat etmeliler çünkü Natal Marsı Aslan ve Kova olanlar Tr Marsdan çift yönde olumlu etkiler alıp Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilirler.
 

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkta Tr Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkta Tr Marsdan çift yönde olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Aslan, Kova olanlar

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong

12, 14, 15, 16, 17 Aralıkta Irak, Suriye gibi ülkelerin İsrail, Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden Tr Mars bazında olumsuz etki alması olasıdır. Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'ın Tr Mars hangi evindeyse o konularda Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları olumsuz etkilemesi mümkündür. Örneğin ABD Başkanı Trump Oğlak burcu olan Kuzey Kore Lideri Kim Jong'u yada Terazi burcu olan Rusya Başkanı Putin'i Tr Mars bazında olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak Kuzey Kore Lideri Kim Jong'un Natal Marsı Kova olduğundan o da Koç burcu olan NATO'yu, Yengeç burcu Amerika'yı yada Terazi burcu Çin'i olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.
 

16, 17 Aralık Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Tr Uranüse Dikkat!

Uranüs Transiti katsayısını hafta sonu 16 ve 17 Aralık günleri +3 seviyesine yükseltecek olduğundan Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler ama Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Tr Uranüs hangi evlerindeyse son derece olumsuz etkiler alabilirler. 16, 17 Aralık günleri Tr Uranüsden olumsuz etki alanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlara, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlara son derece dikkat etmeliler.

 

16, 17 Aralıkda Tr Uranüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 

16, 17 Aralıkda Tr Uranüsden çift yönde olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar

İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Fenerbahçe / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ

Yukardaki tablodan Boğa burcu Fetullah Gülen'İn Tr Uranüs bazında CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etki alması olasıdır. Bu arada Tr Uranüs bazında FBI (Federal Soruşturma) ile CIA (Amerikan Haber Alma) arasında bir çatışma yaşanabilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etkiler alabilir. Parti bazında MHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ve Ümit Özdağ'dan olumsuz etki alması olasıdır.

16, 17 Aralıkda Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar Tr Uranüsden Natal Güneş bazında olumsuz etki alırken Natal Mars bazında olumlu etki alabilirler. Örneğin Boğa burcu olan Fetullah Gülen Tr Uranüsden keyfini kaçırıcı etkiler alsa da Natal Marsı Kova olduğundan Tr Uranüsü kullanıp başka kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Ülkemiz Türkiye de Natal Güneşi Akrep olduğundan Tr Uranüsden yani asi ve aykırı kişilerden olumsuz etki alırken Natal Marsı Terazi olduğundan ülkemiz Türkiye asi ve aykırı kişilerin üstesinden gelebilir.

16, 17 Aralık günleri yer altını sembolize eden Akrep burcu Tr Uranüsden olumsuz etki alacağından dünya genelinde zayıf fay hatlarında depremler olmaya devam edebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(13 Aralık 9.ev Satürn Süper, 15 Aralık 9.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(13 Aralık 8.ev Satürn Süper, 15 Aralık 8.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_3.html


Yükselen İkizler
(13 Aralık 7.ev Satürn Süper, 15 Aralık 7.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_63.html


Yükselen Yengeç
(13 Aralık 6.ev Satürn Süper, 15 Aralık 6.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_20.html


Yükselen Aslan
(13 Aralık 5.ev Satürn Süper, 15 Aralık 5.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_74.html


Yükselen Başak
(13 Aralık 4.ev Satürn Süper, 15 Aralık 4.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_4.html


Yükselen Terazi
(13 Aralık 3.ev Satürn Süper, 15 Aralık 3.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_49.html


Yükselen Akrep
(13 Aralık 2.ev Satürn Süper, 15 Aralık 2.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_22.html


Yükselen Yay
(13 Aralık 1.ev Satürn Süper, 15 Aralık 1.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_5.html


Yükselen Oğlak
(13 Aralık 12.ev Satürn Süper, 15 Aralık 12.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_8.html


Yükselen Kova
(13 Aralık 11.ev Satürn Süper, 15 Aralık 11.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_21.html


Yükselen Balık
(13 Aralık 10.ev Satürn Süper, 15 Aralık 10.ev Merkür Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/11-17-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_57.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..