Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '13

 
Kategori
Astroloji
 

16 - 22 Aralık : 16 Aralık yoğun ve yorucu bir gün olabilir !

16 - 22 Aralık : 16 Aralık yoğun ve yorucu bir gün olabilir !
 

Astroloji


02 - 08 Aralık haftası için yaptığımız yorumlarda 5 aralık günü için yoğun bir gün olabilir demiştik gerçekten de bu günde ve bu günden 1 gün öncesi ve sonrasında yoğun olaylar meydana geldi.

04 Aralık günü;

- Yazar Adalet Ağaoğlu'nun eşi de dolandırıldı. Bu olay Neptünün Balık burcunda kötü konumda oluşuna bir örnek sayılabilir. (http://gundem.milliyet.com.tr/yazar-adalet-agaoglu-nun-esi-de/gundem/detay/1802397/default.htm)

- Bir Şirket hayali depolara ilaç satışı yapmış gibi gösterip şirketten aylardır prim aldığı iddiasıyla 300 kişinin işine son verdi. Çalışanlar ise 'Tazminatımızı vermemek için böyle bir iddia icat ettiler' diyor (http://www.f5haber.com/ekonomi/sirket-hayali-depolara-haberi-10156/) Bu da Neptünün Balık burcunda kötü konumda oluşuna bir örnektir. Çünkü söz konusu olay Neptünün simgelediği Büyük Kurum ve Kuruluşlar içindeki aldanma ve aldatılma olayına giriyor.

- Hizbullah yöneticisi Hasan el-Lakkis'e suikast yapıldı ve öldü. Bu da Plüto ve Satürnün kötü konumda oluşuna bir örnek sayılır. Çünkü söz konusu kişi Plüto yani gizli saklı işler yapan bir örgütün yöneticisidir. (http://dunya.bugun.com.tr/bas-supheli-israil-haberi/884260)

- Hüseyin Çelik, Taraf gazetesinde yayınlanan belgelerle ilgili, "MİT'in veri tabanında bir araya getirilen bilgiler gazeteye servis edildi." dedi. Ve hem sosyal anlamda hem de siyasi anlamda yeni bir polemik oluştu. Bu durum da Plüto, Satürn, Venüs ve Neptünün kötü konumda oluşuna örnek sayılabilir. Zaten bir süredir zaman zaman Oğlak burcunda kötü konumda olan Venüs sosyal ve siyasi konularda skandallara yol açmıştı. Bu olay MiT'in veri tabanıyla ilgili olduğu için Plütonun etkisi, Olayın içeriğinin Başkan, patron ve otorite sahibi insanları ilgilendirdiği için de Satürnün etkisi, olay Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde cereyan ettiğinden de Neptünün kötü konumdaki etkisine örnek sayılır. (http://www.haberler.com/celik-mgk-bildirisini-mit-servis-etti-5387207-haberi/)

05 Aralık günü;

- Başbakanlık, MİT ve MGK, 2004 MGK kararlarını açıklayan Taraf gazetesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Yine Venüs, Satürn, Neptün ve Plütonun kötü konumdaki etkisinin devam ettiğini görmekteyiz. (http://t24.com.tr/haber/basbakanlik-milli-guvenlik-kurulu-ve-mitten-taraf-gazetesine-suc-duyurusu/245416)

- II. Varlık Barışı bitti vergi borcu patladı haberi de Plütonun ve Satürnün kötü konumdaki etkisine örnek sayılabilir. Çünkü Plüton bankacılık olaylarını ve vergi konularını da içermektedir. Bu olayların patronları ilgilendirdiği düşünülürse Satürnün de kötü konumdaki etkisi dahil olmaktadır. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/ii-varlik-barisi-bitti-vergi/ekonomi/detay/1802682/default.htm

- TBMM Çankaya Kapısına gelerek borcu olduğunu söyleyen silahlı bir kişi, polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Bu olayda da Neptün, Plüto ve Satürnün kötü konumdaki etkisini görmekteyiz. (http://gundem.milliyet.com.tr/flas-meclis-te-silahli-eylem-soku/gundem/detay/1802988/default.htm)

- Altın, Fed'in varlık alımlarını azaltmaya başlayabileceği endişesiyle düşüyor. Altının onsu son bir yılın en düşük değeri olan 1200 dolara yaklaştı. Bu haberde de her ne kadar spekülatif konuları sembolize eden Güneşin Yay burcunda iyi konumda olduğunu söylemiş olsak da Yay burcunun yöneticisi Jüpiterin Yengeç burcunda erdeyse bütün bir hafta  kötü konumda oluşu spekülatif konuların yabancı ülke kaynaklı olarak (FED - ABD Merkez Bankası) dalgalanabileceği ihtimalini ortaya koyuyordu. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/altin-fiyatlari-tepetaklak/ekonomi/detay/1802997/default.htm)

Sadece Türkiye'de değil tüm Dünyada bir yoğunluk vardı.

- Kuzey Irak’ın Kerkük kentinde Bağdat yolundaki İstihbarat Müdürlüğü’ne El Kaide bağlantılı olduğu ileri sürülen silahlı bir grup tarafından 5 Aralık sabah saatlerinde saldırı düzenlendi. (http://gundem.milliyet.com.tr/kerkuk-istihbaratina-el-kaide/gundem/detay/1802781/default.htm). Bu olayda da Plüto etkisi var çünkü Plüto toplu ölümleri, deprem ve savaşları sembolize etmektedir. Ayrıca saldırının istihbarat müdürlüğüne yapılması da Büyük Kurum ve Kuruluş olması yönünden Neptün etkisini de göstermekte.

- Bu yoğun gün olan 5 Aralık günü Dünayanın Efsanevi Barış Elçisi Nelson Mandela 95 yaşında yaşamını yitirdi. Artık dünya Barış Elçisiz. Gerçekten çok üzüldüm. Nelson Mandela'ya Allah'dan rahmet diliyorum. Zaten nur içinde bir insandı inşallah gittiği yerde de nurlar içinde olur. Bu olayda da Plütonun Oğlak burcundaki kötü etkisini görmekteyiz. Plüto ölüm, yıkım ve kayıpları simgelemektedir. (http://dunya.milliyet.com.tr/nelson-mandela-oldu/dunya/detay/1803253/default.htm)

- Pakistan’da karşıt gruplar arasındaki çatışmada 6 kişi öldü. Yine toplu ölümler olduğundan Plütonun kötü konumdaki etkisine bir örnek diyebiliriz. (http://dunya.bugun.com.tr/pakistanda-silahli-catisma-6-olu-haberi/886724

- Suriye'de zehirli gaz kullanıldığı iddia edildi. Bu olayda da hem Neptün hem Plüto etkisi mevcut. Neptün zehirlenmeleri Plüto ise ölümleri simgelemekte. (http://dunya.bugun.com.tr/suriyede-zehirli-gaz-saldirisi-haberi/886726)

- Yine 5 Aralık'da Orta Afrika Cumhuriyeti'nde Hristiyan ve Müslüman gruplar arasında çıkan çatışmalarda ölü sayısı 105'e çıktı. Bu olayda da Plüto ve Jüpiter etkisi görülmektedir. Çünkü Jüpiterin Yengeç burcunda kötü konumda olması yabancı kültürden insanların (Hristiyan ve Müslüman gruplar) güvensizlik ve huzursuzluğuna işaret ediyor. Plüton etkisiyle de çatışmalar çıkıyor. (http://dunya.bugun.com.tr/orta-afrika-cumhuriyetinde-catisma-105-olu-haberi/886706)

06 Aralık günü;

- Fransa, Orta Afrika Cumhuriyeti'nde askeri operasyonlara başladı. Bu olayda Plütonun ve Jüpiterin kötü konumdaki etkisi mevcut. (http://dunya.bugun.com.tr/fransa-operasyonlara-basladi-haberi/886987)

- Uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu yapıldı. Bu olay da Neptünün kötü konumdaki etkisine bir örnektir. Çünkü Neptün uyuşturucu maddeleri de simgelemöektedir.  (http://www.bugun.com.tr/son-dakika/uyusturucu-tacirlerine-safak--haberi/886826)

- Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'den sınıra doğru yaklaşan kaçakçıların dur ihtarına uymayarak askerin üzerine ateş açtığını açıkladı. Kaçakçılar, hudut birliklerinin karşılık vermesi üzerine bölgeden uzaklaştı. Bu olayda da Neptünün kötü konumdaki etkisi mevcut. (http://www.haberturk.com/gundem/haber/901066-genelkurmaydan-iki-flas-aciklama)

- Zonguldak'ta Türkiye Taş Kömürü Kurumu Karadon Müessessi Gelik Maden Ocağında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralandı. Aynı saatlerde ruhsatsız bir kömür ocağında meydana gelen metan gazı zehirlenmesinde ise ilk bilgilere göre 3 işçi yaşamını yitirdi. Bu olayda yerin altındaki aniden oluşan göçükten ötürü Plüton etkisi ve Maden Ocağının Büyük Kurum ve Kuruluşlar arasında olmasından ve zehirlenme konusu mevzu bahis olduğundan ötürü Neptünün kötü konumdaki etkisine örnek diyebiliriz. (http://gundem.milliyet.com.tr/zonguldak-tan-kotu-haber-/gundem/detay/1803347/default.htm)

- Yüksekova'da gergin gün... Çatışmalarda iki kişi öldü. Bu olayda da hem Plütonun hem de Uranüsün etkisi görülmekte. Aslında yaptığımız yorumlarda Uranüs için 4 ve 5 Aralık günleri kötü konumda demiştik. Bu olayın 1 gün sonra cereyan etmesi Uranüsün olumsuz etkisinin 1 gün sonraya sarkabileceğini gösteriyor. Bu olayda Uranüsün yani bir takım özgürlükçü ama asi ve saldırgan kişilerin asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebileceğini söylemiştik gerçekten de bu tür kişiler asker ve güvenlik birimlerini huzursuz etmiştir. (http://gundem.milliyet.com.tr/yuksekova-da-gergin-gun-/gundem/detay/1803638/default.htm)

- Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem (http://gundem.bugun.com.tr/44-buyuklugunde-deprem-haberi/887209). Bu olada da Plütonun etkisi görülmektedir.

- İsrail askerleri, Cuma namazı sonrası Mescid-i Aksa'da gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti. Bu olayda da Uranüs ve Plütonun etkisi görülmekte. (http://dunya.bugun.com.tr/israil-askerlerinden-mescid-i-aksaya-baskin-haberi/887281)

- Yunanistan’da 5 yıl önce polis kurşunu ile hayatını kaybeden 15 yaşındaki öğrenci Aleksis Grigoropulos’u anma gösterilerinde polis ile eylemciler arasında arbede yaşandı.(http://www.bugun.com.tr/son-dakika/atinada-polis-ile-eylemciler--haberi/888003). Yine bu olayda da Uranüs ve Plütonun etkisi görülmekte.

- Göstericiler Taksim'de olay çıkardı! (http://www.haber7.com/guncel/haber/1102982-gostericiler-taksimde-olay-cikardi). Aynı şekilde Uranüs ve Plüto etkisi görülmekte.

07 Aralık günü;

- Yüksekova'da gergin bekleyiş haberi. 1 gün öncesi Yüksekova'da çıkan çatışmaların ardından göstericiler ile polisler arasında kovalamaca başlayınca, esnaf kepenk kapattı. Yaptığımız yorumlarda 7 Aralık için Ay'ın Kova burcunda kötü konumda olmasından ötürü vatani konularda, güvenliklel ilgili konularda huzursuzlukların olabileceğini söylemiştik. Bu olay da Ay'ın Kova burcundaki kötü etkisine örnek gösterilebilinir. (http://gundem.milliyet.com.tr/hakkari-de-gergin-bekleyis/gundem/detay/1803912/default.htm) Ayrıca bazı haber kaynaklarına göre Yüksekova’daki gerilimin provokasyon olduğu da ileri sürülüyor. Ne gariptir ki Yüksekova gerginliği, gizli saklı işleri temsil eden Plüto ve Büyük Kuruluşlar içindeki bulanık olayları temsil eden Neptünün de kötü konumda olduğu bir döneme denk gelmiştir.

08 Aralık günü;

Bu gün için de Ay Balık burcunda kötü konumda olduğu için Büyük Kurum ve Kuruluşlar vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilir demiştik gerçekten de bu günde;

- Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yol kesen PKK'lı teröristler 4 askeri kaçırdı. (http://gundem.milliyet.com.tr/flas-pkk-4-askeri-kacirdi/gundem/detay/1804418/default.htm)

- Diyarbakır’da olaylı gösteri: 5’i polis 8 yaralı. (http://gundem.milliyet.com.tr/diyarbakir-da-ses-bombali-saldiri-/gundem/detay/1804362/default.htm?ShowPageSkin=1)

- Akdeniz'de korkutan deprem! Saat 19.31'de merkez üssü Antalya Körfezi (AKDENİZ) olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu olayda da Plüton etkisi görülmekte. (http://gundem.milliyet.com.tr/akdeniz-de-korkutan-deprem-/gundem/detay/1804447/default.htm)

09 Aralık günü;

Ay Balık brucunda iyi bir konumda olduğundan ayrıca Yengeç burcundaki Jüpiterin de Güneş ve Merkürden olumlu destek alarak süper bir konumda olmasından ötürü bu günde vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda olumlu etkiler alınabilir demiştik gerçekten de;

- 1 gün önce AY Balık burcunda kötü konumdayken kaçırılan 4 asker 09 aralık günü serbest bırakıldı. (http://gundem.milliyet.com.tr/diyarbakir-da-kacirilan-askerler/gundem/detay/1804610/default.htm)

- ABD, bölge ülkelerine teknoloji transfer etmeye başlayan Aselsan'ın büyümesinden rahatsız oldu haberi de Ay ve Jüpiterin iyi konumda olduğu 9 Aralık gününde ortaya çıktı. Büyük Kurum ve Kuruluşlardan olan Aselsanın ülke güvenliği ve üretimiyle ilgili üretken çalışmalar yapması Ay ve Jüpiterin iyi konumda oluşuna bir örnektir.  (http://yenisafak.com.tr/ekonomi-haber/aselsan-korkusu-10.12.2013-591464?ref=manset-1)

- Üniversite sınavına ABD modeli geliyor!. Bu olayda da Jüpiterin etkisini görmekteyiz. (http://www.ogretmenlersitesi.com/haber/23739)

- Seçilme hakkının engellendiği ve Makul tutukluluk süresinin aşıldığı şeklindeki kararla Mustafa Balbay'a tahliye kararı geldi. Bu karar da hukuk ve yasaları simgeleyen Jüpiterin iyi konumda olduğu bir zamanda geldi. (http://www.zaman.com.tr/gundem_mustafa-balbaya-tahliye_2180223.html)

- Meclis'te 'Kürdistan' kavgası oldu. MHP'li Özcan Yeniçeri ile BDP'li İdris Baluken kavga etti. Bu olayda da Venüsün Oğlak burcunda 9, 11, 12, 13, 14 Aralık günleri kötü konumda olacağını ayrıca Satürnün Akrep burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağını söylemiştik. Bu yüzden de Başkan, patron ve otorite sahiplerinin kendi isteklerine düşkün, katı, manipülatif ve yıkıcı olabileceklerini belirtmiştik. Venüsden ötürü de sosyal ve siyasi konularda kısıtlamaların, aksiliklerin ve bunalımların da olabileceğini söylemiştik gerçekten de bu olayda Venüs ve Satürnün kötü konumuna bir örnek teşkil etmektedir. (http://siyaset.milliyet.com.tr/meclis-te-vekiller-yumruk-yumruga/siyaset/detay/1804828/default.htm)

- Fetullah Gülen'den ise şoke eden açıklamalar yer aldı. Fethullah Gülen'in telefon açarak kadın tuzağından kurtardığı üst düzey bir kişiden bahsedildi. Bu olayda da yine kötü konumdaki Venüs ve Satürnün etkisini görebiliriz. Ayrıca Neptün için de 9, 10 ve 11 Aralık günleri kötü konumda olacağını bu yüzden Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olayların olabileceğini belirtmiştik. Aslında 9 Aralık günü için Ay Balık burcunda iyi bir konumdaydı ama Balık burcunun yöneticisi Neptün Balık burcunda kötü konumda olduğundan her ne kadar Büyük Kurum ve Kuruluşlar vatani konulardan olumlu etki alsa da kötü konumdaki Neptünden ötürü bulanık ve karışık olayların da olabileceğini sembolize etmekteydi. (http://gundem.milliyet.com.tr/gulen-den-soke-eden-aciklamalar/gundem/detay/1804791/default.htm)

- Öcalan'dan kritik iddia. Yüksekova'da 2 sivilin ölümünün ardından yaşanan olaylara dikkati çeken terör hükümlüsü Abdullah Öcalan, paralel devlet iddiasında bulundu. Bu olayda da Neptünün kötü konumdaki etkisini görmekteyiz. (http://siyaset.milliyet.com.tr/ocalan-dan-kritik-iddia/siyaset/detay/1804935/default.htm)

- 10 Aralık gününde Bütçe görüşmelerine Sayıştay krizi damga vurdu. Bu olay da kötü konumdaki Venüs (para konuları) ve Neptünün (Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde karışıklıklar) kötü konumda oluşuna bir örnektir.  (http://gundem.bugun.com.tr/denetim-yok-tartismasi-haberi/892713)

- 11 Aralık günü Kanser hastalarına sahte ilaç satan şebekeye baskın yapıldı haberi yer aldı. 9, 10 ve 11 Aralık günleri Neptünün kötü konumda olacağını söylemiştik. Bu olay da aldanma ve aldatılma, Büyük Kuruluşlar, el altından yapılan işler olduğundan hem Plüto hem de Neptünün kötü konumdaki etkisi mevcuttur.  (http://yasam.bugun.com.tr/sahte-ilac-soku-haberi/892693)

- Ayrıca Plütonun kötü konumda oluşu yeraltını (depremleri) olduğu gibi yerüstündeki mevsimsel koşulları da zorluyor. Örneğin, Plütonun bütün bir hafta kötü olduğu şu günlerde hava koşulları yüzünden hava ve deniz seferleri iptal edilebiliyor. (http://gundem.milliyet.com.tr/hava-ve-denizde-bazi-seferler-iptal/gundem/detay/1805684/default.htm)

<  1="" 6="" –="" 2="" 2=""  a="" r="" a="" l="" ı="" k=""  h="" a="" f="" t="" a="" s="" ı="" n="" a=""  g="" e="" n="" e="" l=""  b="" a="" k="" ı="" ş ="">

Haftaya genel olarak bakacak olursak haftanın en yoğun gününün 16 Aralık olduğunu görüyoruz. Aslında bu günde Başbakan Erdoğan her ne kadar müjdeli bir haber verecek olsa da 16 Aralık'da Güneş Yay.da, Ay İkizler.de, Venüs ve Plüto Oğlak.da, Mars Terazi.de, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de ve Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olacak. Bütün gezegenler bu günde hemen hemen kötü konumda yalnızca Merkür ve Neptün iyi konumda bulunmakta.

16 Aralıkda 2 olay görülebilir.

1.Olayda Güneşi sembolize eden kişi ve olaylar Merkürü sembolize eden kişi ve olayları kötü yönde etkilemeyeçalışıyor. Ancak Merkür iyi bir konumda olduğundan Merkürü simgeleyen kişi ve olaylar bu kötü etkilerden pek fazla etkilenmeyebilirler. Örneğin bu günde nüfuzlu kişiler, liderler yapamayacakları sözleri verebilirler. Bu durum da sonuç olarak eğitim ve öğretimi, hizmet ve sağlık sektörünü, işçi ve çalışanları, ticari konuları olumsuz yönde etkileyebilirler. Spekülatif konularda savurganlıklar ve ziyankarlıklar olabilir. Bu durum da ticari konuları yada işçi ve çalışanları olumsuz yönde etkileyebilir. Gençlik ve gençliği ilgilendiren konularda da sorumsuzluklar olabilir. Bu durum da eğitim ve öğretimi olumsuz olarak etkileyebilir. 

2.Olayda Uranüsü sembolize eden kişi ve olaylar Plütonu sembolize eden kişi ve olayları kötü yönde etkiliyor. Örneğin özgürlükçü, hümanist kişiler bu günde öfkeli ve kavgacı olabilirler. Bu durum da reform niteliğindeki değişim ve dönüşümleri kötü yönde etkileyebilir. Yada geleceğe yönelik plan ve projeler yeraltı ve üstündeki kaynakları olumsuz anlamda etkileyebilir. Bir takım teknolojik konular yada silahlar ile plan ve projeler de gizli saklı işleri ve bu işlerle uğraşanları olumsuz yönde etkileyebilirler.

1. Olay

Güneş -> Yay (Jüpiter) -> Yengeç (Ay) -> İkizler (Merkür)

Nüfuzlu kişiler,                                       İletişim, fikir, yazı ve

liderler, spekülatif          Kötü etki          konuşmalar, eğitim - öğretim,

konular (Borsa,vs),  ------------------->     hizmet ve sağlık sektörü, işçi

Gençliği ilgilendiren                               ve çalışanlar, ticari konular

Konular

 

2.Olay

Uranüs -> Koç (Mars) -> Terazi (Venüs) ->

                                                                          Oğlak (Satürn) -> Akrep (Plüto)

                                                     Plüto   ->

Özgürlükçü,                                                                                   Reform niteliğindeki

Hümanist kişiler,                      Kötü etki                                        değişimler, bankacılık                

plan ve projeler,   ---------------------------------------------------------->  konuları, yer altı ve üstündeki

Teknolojik konular                                                                         kaynaklar, gizli saklı işler

 

Satürn ise 16 Aralık ve 20 Aralık günleri haftanın en kötü konumundaolan gezegen ünvanını elde ediyor. Bilindiği üzere Satürn Başkan, patron ve otorite sahiplerini temsil ettiğinden ve Akrep burcunda kötü konumda olduğundan bu günlerde Başkan ve patronlar her zamankinden daha katı, yıkıcı ve manipülatif olabilirler; olumsuz yeniliklere imza atabilirler yada yıkıcı ve olumsuz kararlar alabilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işler yapanları olumsuz anlamda etkileyebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri aynı zaman da değişim ve dönüşümleri, bankacılık konularını, yer altı ve üstü kaynakları da olumsuz yönde etkileyebilirler.

Geçen hafta da Plüto ve Satürn kötü konumdaydı. Plütonun Oğlak burcunda ve Oğlak burcunun yöneticisi Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Başkan ve patronların gizli saklı işler yapanlarla karşılıklı olarak negatif etkileşim içinde olduğunu söylemiştik gerçekten de bu olaya örnek olarak 2 Aralıkda Taraf gazetesi tarafından MİT'in elindeki 2004 yılına ait gizli MGK kararlarını açıklamaları bu konuyla ilgili Başkan ve patronları olumsuz etkilemiş ve Başkan ve patronlar da bu işi yapanları olumsuz olarak etkilemişlerdir.

Bu hafta da Venüs ve Plüto Oğlak burcunda, Satürn de Akrep burcunda bütün bir hafta boyunca kötü konumdaolmaya devam edecek olduğundan gizli saklı işler yapanlar ile Başkan ve patronlar karşılıklı olarak birbirlerini negatif yönde etkilemeye devam edecekler. Bu arada Başkan ve patronlar bankacılık işlemleri, vergiler, reform niteliğindeki yenilikler, yeraltı ve üstündeki kaynaklar ile de karşılıklı olarak negatif etkileşim içindeler. Yani bir takım yenilikler Başkan ve patronları, Başkan ve patronlar da bir takım yenilikleri olumsuz anlamda etkileyebilirler. Bu olaya dershane örneğini verebiliriz.

Bu arada Satürn yani Başkan ve patronlar Venüsü sembolize eden para konularından, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardan da olumsuz etkiler almaktalar. Para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bu hafta da bunalımlar, yasaklar, engeller, kısıtlamalar ve aksilikler olabilir. Bu arada Başkan ve patronlar da bu hafta da kendi isteklerine düşkün, talepkar, katı, manipülatik ve yıkıcı olabilirler; olumsuz değişimlere ve yıkıcı olaylara imza atabilirler.

Bu kadar olumsuzluğa karşı 17 ve 18 Aralık günleri Neptün Balık burcunda haftanın en iyi konumundaolacağından;

Neptünün sembolize ettiği Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastaneler, Hapishaneler, Hayır Kurumları), Hayırsever insanlar, artistik işlerle uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) bu günde daha yaratıcı, duyarlı, özverili ve idealist olabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde insani konular önem kazanabilir ve idealist çalışmalar yapılabilinir. Artistik işlerle uğraşanların da daha yaratıcı olacakları bir gün.Hayır işleriyle uğraşanların da daha özverili ve merhametli olacakları bir gün olabilir. Bağımlılık yaratan maddelerle ilgili (Alkol, uyuşturucu, sigara, vs.) de insanlık yararına idealist çalışmalar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar başka Kurum ve Kuruluşlardan olumlu etkiler alabilirler.

Mars ise 20 ve 21 Aralık günleri Koç burcunda haftanın en iyi konumundaolacağından;

Uranüsün sembolize ettiği özgürlükçü, hümanist grup ve insanlarda, geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda girişimcilik ve öncülük artabilir. Hümanist, özgürlükçü grup ve insanlarda bir takım konularda yeni başlangıçlar olabilir, kendilerini ortaya koyabilecek bir takım girişimlerde bulunabilirler. Bu günler Hümanist grup ve kişilerin aktif ve enerjik olacakları günler olabilir. Geleceğe dair plan ve projelerde ve teknolojik konularda da bir takım yeni başlangıçlar, öncülük ve girişimler de olabilir. Uranüsü simgeleyen (Özgürlükçü, hümanist grup ve kişiler, geleceğe yönelik plan ve projeler, teknolojik konular ve silahlar) konular ve insanlar Marsı simgeleyen (Asker, polis ve güvenlik birimleri, öncü kişiler, yeni başlangıçlar, girişimler) konu ve kişileri olumlu yönde etkileyebilirler. Örneğin bir takım teknolojik konular, plan ve projeler asker, polis ve güvenlik birimlerini olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde bu günlerde daha insancıl, özgün ve özgürlükçü hareketler ortaya çıkabilir.

16 Aralık Pazartesi

Güneş Yay burcunda kötü konumda:  Güneşin simgelediği nüfuzlu insanlar, çevrelerince tanınmış kişiler ve liderler abartılı davranışlar sergileyebilirler. Sorumsuz yada savurgan davranabilirler; yapamayacakları şeylerin sözlerini verebilirler; kibirli ve fanatik de davranabilirler. Güneşin simgelediği bir diğer konu da gençler ve gençliği ilgilendiren konular olduğundan bu konularda da fanatiklik ve abartılı davranışlar, sorumsuzluklar olabilir; tutulamayan sözler verilebilir. Ayrıca spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) da sorumsuzluklar, savurganlıklar, ziyankarlıklar söz konusu olabilir. YAy burcunu sembolize eden konular (Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenim) bu günde Güneşi sembolize eden konulardan (Nüfuzlu insanlar, gençler ve gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.)) kötü etkiler almakta. Örneğin Yüksek öğrenim yada hukuk ve yasalar gençliği ilgilendiren konulardan yada nüfuzlu kişilerden ve liderlerden kötü etkiler alabilir. Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler konularıyla uğraşan kişiler baskın ve egoist olma eğilimi gösterebilirler ve liderlerden, nüfuzlu kişilerden, gençlerden kötü etkiler alabilirler.

Venüs ve Plüto Oğlak burcunda kötü konumda: Venüsün simgelediği para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularla Plütonun simgelediği reform niteliğindeki yeniliklerde, bankacılık konularında, vergilerde, yeraltı ve üstü kaynaklarda, gizli saklı işler yapanlarda kısıtlamalar, aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden konular ve kişiler (Başkan, patron, otorite sahipleri) bu günde Venüsü ve Plütonu sembolize eden konulardan kötü etkiler almakta. Örneğin Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde sosyal, siyasi ve para konularından, bir takım yeniliklerden, bankacılık konularından yada yeraltı ve üstü kaynaklarla ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün, talepkar, katı ve manipülatif olabilirler yada yıkıcı kararlar alabilirler.  

Mars Terazi burcunda kötü konumda: Marsın simgelediği girişimcilikle ilgili konularda, başlangıçlarda kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık, kararsızlık ve ağırkanlılık söz konusu olabilir. Ayrıca asker, polis ve güvenlik birimlerinde de ağırkanlılık, talepkarlık, kendi isteklerini ön plana çıkarma söz konusu olabilir. Sosyal, siyasi ve diplomatik konular ile kişiler yeni başlangıçlardan, bir takım öncü kişilerden kötü etkiler alabilirler. Sosyal, siyasi ve diplomatik konularla uğraşan kişiler bu günde öfkeli, saldırgan ve kavgacı bir tutum izleyebilirler. Ayrıca bu günde sosyal, siyasi ve diplomatik konularda yeni kavgalar ve tartışmalar da yaşanabilir.

Uranüs Koç burcunda kötü konumda: Uranüsün simgelediği grup ve organizasyonlar içinde kavgalar ve tartışmalar olabilir; özgürlüğüne düşkün, hümanist kişiler de bu günde daha öfkeli ve kavgacı olabilirler. Geleceğe yönelik plan ve projelerde, bir takım teknolojik konularda da zorlanmalar, tartışmalar yaşanabilir. Özgürlüğüne düşkün hümanist kişiler, bir takım teknolojik konular, geleceğe yönelik plan ve projeler asker, polis ve güvenlik birimlerini ve bir takım yeni başlangıçları zorlayabilirler. Bu günde asker, polis ve güvenlik birimleri Venüsden gelen ağırkanlı ve talepkarlığın yanı sıra huzursuz da olabilirler. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde ani değişimlerde olabilir.  

Jüpiter Yengeç burcunda kötü konumda : Jüpiteri sembolize eden Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenim konularında güvensizlik ve aşırı duyarlılık olabilir. Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, güvenlikle ilgili konular, üretimle ilgili konular hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenimle ilgili konulardan kötü etkiler alabilir. Vatani konularda fanatiklik, ülke güvenliğiyle ilgili konularda sorumsuzluk ve üretimle ilgili konularda savurganlık, ziyankarlık olabilir.

Satürn Akrep burcunda kötü konumda : Satürnün sembolize ettiği Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün, talepkar, katı ve manipülatif olabilirler yada yıkıcı kararlar alabilirler. Akrep burcunun sembolize ettiği Gizli saklı işler yapanlar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkiler alabilirler. Ayrıca reform niteliğindeki bir çok yenilikler, bankacılık konuları, vergiler, yer altı ve üstü kaynaklar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkilenebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri ile gizli saklı işler yapanlar arasında karşılıklı negatif bir etkileşim söz konusu. Bu arada gizli saklı iş yapanlar, bankacılık ve vergi konularıyla uğraşanlar, yer altı ve üstü kaynaklarla uğraşanlar, reform niteliğindeki yeniliklerle uğraşanlar bu günde daha katı, titiz ve kuşkucu olabilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık ve vergilerde, yer altı ve üstü kaynaklarda, reform niteliğindeki yeniliklerde engeller, aksilikler, yasaklar ve bunalımlar gündeme gelebilir. Bu günde yer üstünde ve altında yıkıcı bir hareketlilik de olabilir. Depremlerde de artışlar kaydedilebilinir.

17 Aralık Salı

Venüs Oğlak burcunda kötü konumda: Venüsün simgelediği para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda kısıtlamalar, aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden konular ve kişiler (Başkan, patron, otorite sahipleri) bu günde Venüsü sembolize eden konulardan kötü etkiler almakta. Örneğin Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde sosyal, siyasi ve para konularından kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün ve daha talepkar olabilirler.

Jüpiter Yengeç burcunda kötü konumda: Jüpiteri sembolize eden Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenim konularında güvensizlik ve aşırı duyarlılık olabilir. Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, güvenlikle ilgili konular, üretimle ilgili konular hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenimle ilgili konulardan kötü etkiler alabilir. Ancak Yengeç burcunun yöneticisi Ay iyi konumda olduğundan aldığı bu kötü etkileri nötürleyebilecek konumda olduğundan vatani konularda, güvenlikle ilgili konularda ve üretimle ilgili konularda başarı ve refah söz konusu olabilir.

Satürn Akrep burcunda kötü konumda: Satürnün sembolize ettiği Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün ve talepkar olmanın yanı sıra katı ve manipülatif de olabilirler, olumsuz yeniliklere imza da atabilirler yada yıkıcı kararlar da alabilirler. Akrep burcunun sembolize ettiği Gizli saklı işler yapanlar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkiler alabilirler. Ayrıca reform niteliğindeki bir çok yenilikler, bankacılık konuları, vergiler, yer altı ve üstü kaynaklar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkilenebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri ile gizli saklı işler yapanlar arasında karşılıklı negatif bir etkileşim söz konusu. Bu arada gizli saklı iş yapanlar, bankacılık ve vergi konularıyla uğraşanlar, yer altı ve üstü kaynaklarla uğraşanlar, reform niteliğindeki yeniliklerle uğraşanlar bu günde daha katı, titiz ve kuşkucu olabilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık ve vergilerde, yer altı ve üstü kaynaklarda, reform niteliğindeki yeniliklerde engeller, aksilikler, yasaklar ve bunalımlar gündeme gelebilir. Bu günde yer üstünde ve altında yıkıcı bir hareketlilik de olabilir. Depremlerde de artışlar kaydedilebilinir. 

Neptün Balık burcunda süper bir konumda: Neptünün sembolize ettiği Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastaneler, Hapishaneler, Hayır Kurumları), Hayırsever insanlar, artistik işlerle uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) bu günde daha yaratıcı, duyarlı, özverili ve idealist olabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde insani konular önem kazanabilir ve idealist çalışmalar yapılabilinir. Artistik işlerle uğraşanların da daha yaratıcı olacakları bir gün. Hayır işleriyle uğraşanların da daha özverili ve merhametli olacakları bir gün olabilir. Bağımlılık yaratan maddelerle ilgili (Alkol, uyuşturucu, sigara, vs.) de insanlık yararına idealist çalışmalar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar başka Kurum ve Kuruluşlardan olumlu etkiler alabilirler. 

18 Aralık Çarşamba

Merkür Yay burcunda kötü konumda:  Merkürün simgelediği her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalarda, eleştrilerde, eğitim ve öğretim konularında, ticari konularda, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili konularda, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda sorumsuzluk, savurganlık, abartı, tutulamayan sözler verilmesi ve fanatiklik olabilir. Bu günde Merkürü simgeleyen konu ve kişiler (Her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalar, eleştriler, eğitim ve öğretim konuları, ticari konular, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar) Yay burcunu simgeleyen (Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenim) konu ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin bir takım fikir, yazı ve konuşmalar hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları yada yabancı ülke ve kültürleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Yada bir takım ticari konular yabancı ülke ve kültürleri olumsuz olarak etkileyebilir. Yada eğitim ve öğretimle ilgili konular yüksek öğrenimle ilgili konulara negatif etki edebilir. Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenimle ilgili konularda dik kafalılık, iletişimsizlik, kurnazlık ve hilekarlık olabilir.

Venüs Oğlak burcunda kötü konumda: Venüsün simgelediği para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda kısıtlamalar, aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden konular ve kişiler (Başkan, patron, otorite sahipleri) bu günde Venüsü sembolize eden konulardan kötü etkiler almakta. Örneğin Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde sosyal, siyasi ve para konularından kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün ve daha talepkar olabilirler.

Satürn Akrep burcunda kötü konumda: Satürnün sembolize ettiği Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün ve talepkar olmanın yanı sıra katı ve manipülatif de olabilirler, olumsuz yeniliklere imza da atabilirler yada yıkıcı kararlar da alabilirler. Akrep burcunun sembolize ettiği Gizli saklı işler yapanlar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkiler alabilirler. Ayrıca reform niteliğindeki bir çok yenilikler, bankacılık konuları, vergiler, yer altı ve üstü kaynaklar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkilenebilirler. ANcak Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı yüksek olduğundan ve Plüton Satürnden gelen olumsuz etkileri nötürleyebilecek durumda olduğundan reform niteliğindeki yeniliklerde, bankacılık konularında, vergilerde, yer üstü ve altındaki kaynaklarda disiplin, çaba, sabır, ciddiyet ve tedbirlilik devam edebilir. Gizli saklı işler yapanlar da bu günde her şeye rağmen disiplinli ve tedbirli olabilecekleri bir gündeler. 

Neptün Balık burcunda süper bir konumda: Neptünün sembolize ettiği Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hastaneler, Hapishaneler, Hayır Kurumları), Hayırsever insanlar, artistik işlerle uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) bu günde daha yaratıcı, duyarlı, özverili ve idealist olabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde insani konular önem kazanabilir ve idealist çalışmalar yapılabilinir. Artistik işlerle uğraşanların da daha yaratıcı olacakları bir gün. Hayır işleriyle uğraşanların da daha özverili ve merhametli olacakları bir gün olabilir. Bağımlılık yaratan maddelerle ilgili (Alkol, uyuşturucu, sigara, vs.) de insanlık yararına idealist çalışmalar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar başka Kurum ve Kuruluşlardan olumlu etkiler alabilirler.

19 Aralık Perşembe

Merkür Yay burcunda kötü konumda:  Merkürün simgelediği her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalarda, eleştrilerde, eğitim ve öğretim konularında, ticari konularda, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili konularda, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda sorumsuzluk, savurganlık, abartı, tutulamayan sözler verilmesi ve fanatiklik olabilir. Bu günde Merkürü simgeleyen konu ve kişiler (Her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalar, eleştriler, eğitim ve öğretim konuları, ticari konular, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar) Yay burcunu simgeleyen (Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenim) konu ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin bir takım fikir, yazı ve konuşmalar hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları yada yabancı ülke ve kültürleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Yada bir takım ticari konular yabancı ülke ve kültürleri olumsuz olarak etkileyebilir. Yada eğitim ve öğretimle ilgili konular yüksek öğrenimle ilgili konulara negatif etki edebilir. Ancak Yay burcunun yöneticisi Jüpiterin katsayısı yüksek olduğundan ve Merkürden gelen olumsuz etkileri nötürleyebilecek durumda olduğundan Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenimle ilgili konularda aklıcı, iletişimci ve mantıklı olunabilecek bir gün olabilir.

Venüs ve Plüto Oğlak burcunda kötü konumda: Venüsün simgelediği para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularla Plütonun simgelediği reform niteliğindeki yeniliklerde, bankacılık konularında, vergilerde, yeraltı ve üstü kaynaklarda, gizli saklı işler yapanlarda kısıtlamalar, aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden konular ve kişiler (Başkan, patron, otorite sahipleri) bu günde Venüsü ve Plütonu sembolize eden konulardan kötü etkiler almakta. Örneğin Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde sosyal, siyasi ve para konularından, bir takım yeniliklerden, bankacılık konularından yada yeraltı ve üstü kaynaklarla ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün, talepkar, katı ve manipülatif olabilirler yada yıkıcı kararlar alabilirler. Bu günde yer üstünde ve altında yıkıcı bir hareketlilik de olabilir. Depremlerde de artışlar kaydedilebilinir.

20 Aralık Cuma

Güneş ve Merkür Yay burcunda kötü konumda:  Merkürün simgelediği her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalarda, eleştrilerde, eğitim ve öğretim konularında, ticari konularda, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili konularda, işçi ve çalışanlarla ilgili konularla Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişilerde, liderlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.), gençlik ve gençlikle ilgili konularda  sorumsuzluk, savurganlık, abartı, tutulamayan sözler verilmesi ve fanatiklik olabilir. Bu günde Merkürü simgeleyen konu ve kişilerle (Her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalar, eleştriler, eğitim ve öğretim konuları, ticari konular, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar) Güneşi simgeleyen (Nüfuzlu kişiler, liderler, gençlik ve gençlikle ilgili konular, spekülatif konular) konu ve kişiler Yay burcunu simgeleyen (Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenim) konu ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin bir takım fikir, yazı ve konuşmalar hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları yada yabancı ülke ve kültürleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Yada bir takım ticari konular yabancı ülke ve kültürleri olumsuz olarak etkileyebilir. Ya da eğitim ve öğretimle ilgili konular yüksek öğrenimle ilgili konulara negatif etki edebilir. Bir takım nüfuzlu kişiler yada liderler de hukuk ve yasalara olumsuz etki verebilir. Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenimle ilgili konularda ve bu işlerle uğraşanlarda egoistlik, baskınlık, iletişimsizlik, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık da olabilir.

Venüs ve Plüto Oğlak burcunda kötü konumda: Venüsün simgelediği para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularla Plütonun simgelediği reform niteliğindeki yeniliklerde, bankacılık konularında, vergilerde, yeraltı ve üstü kaynaklarda, gizli saklı işler yapanlarda kısıtlamalar, aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden konular ve kişiler (Başkan, patron, otorite sahipleri) bu günde Venüsü ve Plütonu sembolize eden konulardan kötü etkiler almakta. Örneğin Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde sosyal, siyasi ve para konularından, bir takım yeniliklerden, bankacılık konularından yada yeraltı ve üstü kaynaklarla ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün, talepkar, katı ve manipülatif olabilirler, olumsuz yeniliklere imza atabilirler yada yıkıcı kararlar alabilirler.

Satürn Akrep burcunda kötü konumda : Satürnün sembolize ettiği Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün ve talepkar olmanın yanı sıra katı ve manipülatif de olabilirler, olumsuz yeniliklere imza da atabilirler yada yıkıcı kararlar da alabilirler. Akrep burcunun sembolize ettiği Gizli saklı işler yapanlar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkiler alabilirler. Ayrıca reform niteliğindeki bir çok yenilikler, bankacılık konuları, vergiler, yer altı ve üstü kaynaklar Başkan, patron ve otorite sahiplerinden kötü etkilenebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri ile gizli saklı işler yapanlar arasında karşılıklı negatif bir etkileşim söz konusu. Bu arada gizli saklı iş yapanlar, bankacılık ve vergi konularıyla uğraşanlar, yer altı ve üstü kaynaklarla uğraşanlar, reform niteliğindeki yeniliklerle uğraşanlar bu günde daha katı, titiz ve kuşkucu olabilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık ve vergilerde, yer altı ve üstü kaynaklarda, reform niteliğindeki yeniliklerde engeller, aksilikler, yasaklar ve bunalımlar gündeme gelebilir. Bu günde yer üstünde ve altında yıkıcı bir hareketlilik de olabilir. Depremlerde de artışlar kaydedilebilinir. 

Uranüs Koç burcunda süper bir konumda: Uranüsün sembolize ettiği özgürlükçü, hümanist grup ve insanlarda, geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda girişimcilik ve öncülük artabilir. Hümanist, özgürlükçü grup ve insanlarda bir takım konularda yeni başlangıçlar olabilir, kendilerini ortaya koyabilecek bir takım girişimlerde bulunabilirler. Bu gün Hümanist grup ve kişilerin aktif ve enerjik olacakları bir gün olabilir. Geleceğe dair plan ve projelerde ve teknolojik konularda da bir takım yeni başlangıçlar, öncülük ve girişimler de olabilir. Uranüsü simgeleyen (Özgürlükçü, hümanist grup ve kişiler, geleceğe yönelik plan ve projeler, teknolojik konular ve silahlar) konular ve insanlar Marsı simgeleyen (Asker, polis ve güvenlik birimleri, öncü kişiler, yeni başlangıçlar, girişimler) konu ve kişileri olumlu yönde etkileyebilirler. Örneğin bir takım teknolojik konular, plan ve projeler asker, polis ve güvenlik birimlerini olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde bu günde daha insancıl, özgün ve özgürlükçü hareketler ortaya çıkabilir.

21 Aralık Cumartesi

Güneş ve Merkür Yay burcunda kötü konumda:  Merkürün simgelediği her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalarda, eleştrilerde, eğitim ve öğretim konularında, ticari konularda, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili konularda, işçi ve çalışanlarla ilgili konularla Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişilerde, liderlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.), gençlik ve gençlikle ilgili konularda  sorumsuzluk, savurganlık, abartı, tutulamayan sözler verilmesi ve fanatiklik olabilir. Bu günde Merkürü simgeleyen konu ve kişilerle (Her türlü iletişim, fikir, yazı ve konuşmalar, eleştriler, eğitim ve öğretim konuları, ticari konular, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar) Güneşi simgeleyen (Nüfuzlu kişiler, liderler, gençlik ve gençlikle ilgili konular, spekülatif konular) konu ve kişiler Yay burcunu simgeleyen (Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenim) konu ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin bir takım fikir, yazı ve konuşmalar hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları yada yabancı ülke ve kültürleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Yada bir takım ticari konular yabancı ülke ve kültürleri olumsuz olarak etkileyebilir. Yada eğitim ve öğretimle ilgili konular yüksek öğrenimle ilgili konulara negatif etki edebilir. Bir takım nüfuzlu kişiler yada liderler de hukuk ve yasalara olumsuz etki verebilir. Hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), yüksek öğrenimle ilgili konularda ve bu işlerle uğraşanlarda egoistlik, baskınlık, iletişimsizlik, dik kafalılık, kurnazlık ve hilekarlık da olabilir.

Venüs ve Plüto Oğlak burcunda kötü konumda: Venüsün simgelediği para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularla Plütonun simgelediği reform niteliğindeki yeniliklerde, bankacılık konularında, vergilerde, yeraltı ve üstü kaynaklarda, gizli saklı işler yapanlarda kısıtlamalar, aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden konular ve kişiler (Başkan, patron, otorite sahipleri) bu günde Venüsü ve Plütonu sembolize eden konulardan kötü etkiler almakta. Örneğin Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde sosyal, siyasi ve para konularından, bir takım yeniliklerden, bankacılık konularından yada yeraltı ve üstü kaynaklarla ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün, talepkar, katı ve manipülatif olabilirler, olumsuz yeniliklere imza atabilirler yada yıkıcı kararlar alabilirler. Bu günde yer üstünde ve altında yıkıcı bir hareketlilik de olabilir. Depremlerde de artışlar kaydedilebilinir.

Uranüs Koç burcunda süper bir konumda: Uranüsün sembolize ettiği özgürlükçü, hümanist grup ve insanlarda, geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda girişimcilik ve öncülük artabilir. Hümanist, özgürlükçü grup ve insanlarda bir takım konularda yeni başlangıçlar olabilir, kendilerini ortaya koyabilecek bir takım girişimlerde bulunabilirler. Bu gün Hümanist grup ve kişilerin aktif ve enerjik olacakları bir gün olabilir. Geleceğe dair plan ve projelerde ve teknolojik konularda da bir takım yeni başlangıçlar, öncülük ve girişimler de olabilir. Uranüsü simgeleyen (Özgürlükçü, hümanist grup ve kişiler, geleceğe yönelik plan ve projeler, teknolojik konular ve silahlar) konular ve insanlar Marsı simgeleyen (Asker, polis ve güvenlik birimleri, öncü kişiler, yeni başlangıçlar, girişimler) konu ve kişileri olumlu yönde etkileyebilirler. Örneğin bir takım teknolojik konular, plan ve projeler asker, polis ve güvenlik birimlerini olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde bu günde daha insancıl, özgün ve özgürlükçü hareketler ortaya çıkabilir.

22 Aralık Pazar

Venüs ve Plüto Oğlak burcunda kötü konumda: Venüsün simgelediği para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularla Plütonun simgelediği reform niteliğindeki yeniliklerde, bankacılık konularında, vergilerde, yeraltı ve üstü kaynaklarda, gizli saklı işler yapanlarda kısıtlamalar, aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Oğlak burcunu sembolize eden konular ve kişiler (Başkan, patron, otorite sahipleri) bu günde Venüsü ve Plütonu sembolize eden konulardan kötü etkiler almakta. Örneğin Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde sosyal, siyasi ve para konularından, bir takım yeniliklerden, bankacılık konularından yada yeraltı ve üstü kaynaklarla ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Başkan, patron, otorite sahipleri bu günde kendi isteklerine düşkün, talepkar, katı ve manipülatif olabilirler, olumsuz yeniliklere imza atabilirler yada yıkıcı kararlar alabilirler. Bu günde yer üstünde ve altında yıkıcı bir hareketlilik de olabilir. Depremlerde de artışlar kaydedilebilinir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 16 – 22 Aralık haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili başkaları üzerinde bırakılan etkide aykırılık, asilik, bencillik, aşırılık.)

Ay 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk. Evle ilgili aile ve ev içi işlerde sorumsuzluk, tembellik, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili ebeveynlerde savurganlık, patavatsızlık, ukalalık. Ebeveynlerle ilgili güvenlik konularında sorumsuzluk.)

Mars 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda ani öfke, zorlama, kabalık, saldırganlık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük.)

Mars 7.evde Cuma, Cts süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Ortaklıkla, evlilikle, rakiplerle ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda aktif, cesur, ihtiraslı, girişimci ve ikna edici olmak.)

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla ilgili vergiler, bankacılık işlemlerinde gecikme, engelleme, karamsarlık, titizlik. Vergilerle ilgili bankacılık işlemlerinde bunalım, korku ve karamsarlık. Ameliyatlarla ilgili yeniliklerde, bankacılık işlemlerinde yetersizlik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili yeniliklerde, mirasda, vergilerde, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda gecikme, engellemeler, karamsarlık, cimrilik, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. Ortak paralar, bankacılık işlemleriyle ilgili vergilerde, kendi kaynaklarımızda yada başkalarının kaynaklarında yetersizlik, cimrilik.)

Güneş 9.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız,   dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle ilgili işveren, patron yada anne/babada talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık.)

Plüto 10.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı. Yaşlı anne/babanın ölmesi. Kariyerle ilgili anne/babanın katılığı. Kariyerle ilgili ün ve itibarın yok olması.)

Neptün 12.evde Salı, Çrş süper :Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Yükselen Boğa                                                                                                                                                                         

Ay 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ebeveynlerle ilgili iletişimde kabalık. Evle, ev içi işlerle, gayrimenkul konularıyla ilgili yakın çevrede (kardeşler, akrabalar, komşular) sorumsuzluk, tembellik. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili fikirlerde ukalalık. Evle, ebeveynlerle ilgili kısa yolculuklarda sorumsuzluk.)

Mars 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili hizmette, günlük işlerde öfke, zorlama, kabalık, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili iş arkadaşlarınızda, çalışanlarda saldırganlık, öfke ve kavgacılık.)

Mars 6.evde Cuma, Cts süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili hizmette, günlük işlerde aktif, cesur, ihtiraslı, kararlı, ikna edici olmak. Adli davalarla ilgili iş arkadaşlarınızda, çalışanlarda aktiflik, öncülük, kararlılık, ikna edicilik.)

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla ilgili birebir ilişkilerde, adli davalarda kısıtlamalar, gecikme, güvenilmezlik, bunalım, yetersizlik, kötü niyet. Bankacılık işlemleriyle ilgili ortaklık ve danışmanlıkda güvenilmezlik. Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili ortaklıkda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkda titizlik, kötü niyet, yetersizlik, bunalım, gecikme, kısıtlamalar.)

Güneş 8.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız,   dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve şehirlerde kararsızlık, ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük. İşverenle, anne/babayla ilgili hukuk ve yasalarda ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 9.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Neptün 11.evde Salı, Çrş süper :Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözüpek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

 

Yükselen İkizler

Ay 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle ilgili para ve mal-mülk konularında savurganlık, sorumsuzluk. Evle, ev içi işlerle ilgili harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık. Ebeveynlerle ilgili para, mal-mülk, harcama ve kazanma tarzında ziyankarlık, sorumsuzluk.)

Mars 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Evlilikle, birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkilerde öfke, saldırganlık ve kavgacılık. Birebir ilişkilerle ilgili kendini ifadede öfke, kavga ve zorlanma. Çocuklardaki evlilik ve ortaklıklarda öfke ve kavga. Hobi ve eğlencelerdeki birebir ilişkilerde saldırganlık.)

Mars 5.evde Cuma, Cts süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Evlilikle, birebir ilişkilerle ilgili romantik ilişkilerde aktiflik, cesaret, ihtiras. Birebir ilişkilerle ilgili kendini ifadede cesaret, kendini ortaya koymak, ikna edicilik. Çocuklardaki evlilik ve ortaklıklarda kararlılık, enerjik olma, cesaret. Hobi ve eğlencelerdeki birebir ilişkilerde aktiflik, cesaret, kararlılık, girişimcilik.)

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili hizmette, verimlilikte kısıtlamalar, yasaklar. Mirasla ilgili verimlilikte yetersizlik. Vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili çalışanlarda, iş arkadaşlarında, günlük işlerde yetersizlik, kötü niyet, bunalım, kısıtlamalar, gecikme, titizlik. Ameliyatlarla ilgili fiziksel sağlıkta yetersizlik, bunalım, aksilik. Başkalarının kaynakları yada kendi kaynaklarımızla ilgili hizmette, verimlilikte gecikme, yetersizlik.)

Güneş 7.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili yeniliklerde, vergilerde, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık. Anne/babayla ilgili mirasda, bankacılık işlemlerinde, ortak paralarda talepkarlık. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda kararsızlık, ağırkanlılık. İşverenle ilgili ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde kendi isteklerine düşkünlük, talepkarlık, ağırkanlılık.)

Plüto 8.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Neptün 10.evde Salı, Çrş süper :Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıkların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, ziyankarlık. Aile ve ev içi işlerle ilgili dünyaya yaklaşımda tembellik, sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili dünyaya yaklaşımda kabalık, ukalalık.)

Mars 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ortaklıkla, evlilikle ilgili ev ve gayrimenkullerde öfke, kavga ve zorlanma. Birebir ilişkilerle ilgili ebeveynlerde, ailede öfke ve kavgalar. Adli davalarla ilgili ebeveynlerde kavgacılık, saldırganlık, zorlama.)

Mars 4.evde Cuma, Cts süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Ortaklıkla, evlilikle ilgili ev ve gayrimenkullerde aktiflik, cesaret, ikna edicilik. Birebir ilişkilerle ilgili ebeveynlerde, ailede aktiflik. Adli davalarla ilgili ebeveynlerde aktiflik, cesaret, ikna edicilik)

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Başkalarının kaynakları ve kendi kaynaklarımızla ilgili hobilerimizde, eğlencelerimizde aksilikler, yasaklar, bunalımlar, yetersizlikler. Bankacılıkla ilgili spekülasyonlarda aksilikler, kısıtlamalar, bunalımlar. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili kendini ifadede sinirlilik, kuşkuculuk, güvenilmezlik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle ilgili çocuklarda güvenilmezlik, kötü niyet. Ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, kendi kaynaklarımızla ilgili romantik ilişkimizde kötü niyet, sinirlilik.)

Güneş 6.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili ortaklıklarda, ikili ilişkilerde, adli davalarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla, işverenle ilgili ikili ilişkilerde, adli davalarda kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 7.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

Neptün 9.evde Salı, Çrş süper :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

Ay 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili iletişimde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) öfke, zorlama, saldırganlık, kabalık.)

Mars 3.evde Cuma, Cts süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle (Ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili iletişimde, yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) aktiflik, cesaret, ikna edicilik, girişimcilik.)

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ebeveynlerde kuşkuculuk, titizlik, kötü niyet, bunalım. Mirasla, vergilerle, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla ilgili ev ve gayrimenkul konularında kısıtlamalar, engellemeler, yasaklar, bunalım, kötü niyet. Yenilikle ilgili ev içi işlerde titizlik, cimrilik, inatçılık, bunalım. Ameliyatlarla ilgili ebeveynlerde korku, karamsarlık, bunalım.)

Güneş 5.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili hizmette, fiziksel sağlıkta, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık. İşverenle ilgili hizmette, günlük işlerde, çalışanlarda, iş arkadaşlarında rahatına düşkünlük, ağırkanlılık. Anne/babayla ilgili fiziksel sağlıkta, hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde, ağırkanlılık, kararsızlık.)

Plüto 6.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Neptün 8.evde Salı, Çrş süper :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

Ay 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili sıkıntı ve sorunlarda sorumsuzluk, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle ilgili Büyük Kurum ve Kuruluşlarda sorumsuzluk, tembellik, işi başkalarına bırakmak. Evle, gayrimenkulle, ebeveynlerle ilgili gizli düşmanlarda sorumsuzluk, kabalık, ukalalık, savurganlık.)

Yükselen Başak

Mars 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, mal ve mülkde, harcama-kazanma tarzında zorlama, öfke, kavgacılık, saldırganlık, düşüncesizlik.)

Mars 2.evde Cuma, Cts süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.), adli davalarla ilgili parada, maddi-manevi kaynaklarımızda, mal ve mülkde, harcama-kazanma tarzında aktiflik, cesaret, ikna edicilik, kararlılık, girişimcilik, ihtiras.)

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle ilgili fikirlerde korku, karamsarlık. Mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, ameliyatlarla, yeniliklerle ilgili yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) kötü niyet, güvenilmezlik, titizlik, bunalım. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili yakın çevrede, iletişimde kısıtlamalar, yasaklar, engellemeler, bunalım.)

Güneş 4.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle ilgili kendini ifadede ağırkanlılık, rahatına düşkünlük. Çocuklardaki meslek ve kariyerde, işverende talepkarlık.)

Plüto 5.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Neptün 7.evde Salı, Çrş süper :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk.)

Ay 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili grup ve organizasyonlarda, geleceğe yönelik plan ve projelerde sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, aile ve ev içi işlerle, güvenlikle ilgili teknolojik konularda sorumsuzluk, savurganlık.)

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.) ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde öfke, saldırganlık, kavgacılık, sabırsızlık, kabalık. Adli davalarla ilgili başlangıçlarda zorlama, öfke ve kavgacılık.)

Mars 1.evde Cuma, Cts süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle (ortaklık, evlilik, vs.) ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde aktiflik, ihtiras, ikna edici, kararlı olmak. Adli davalarla ilgili başlangıçlarda aktif ve enerjik olmak.)

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili para, mal-mülk konularında gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, bunalım. Ameliyatlarla ilgili fiziksel duyularda yeterszilik. Başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarımızla ilgili para konularında kötü niyet, bunalım, aksilik, engelleme.)

Güneş 3.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Anne/babayla ilgili evde, gayrimenkulde talepkarlık. Aile ve ev içi işlerdeki meslekde, kariyerde ağırkanlılık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık.)

Plüto 4.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Neptün 6.evde Salı, Çrş süper :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Ay 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili meslek ve kariyerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili konulardaki işverende sorumsuzluk, ukalalık. Evle, gayrimenkulle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili konularda anne/babada sorumsuzluk, ziyankarlık.)

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Ölümle ilgili dünyaya yaklaşımda korku. Yenilikle ilgili dünyaya yaklaşımda katılık, soğukluk, korku, karamsarlık. Başkalarıyla kaynaşma ve yakınlaşmayla ilgili başlangıçlarda titizlik, utangaçlık, kuşkuculuk, vesvese. Ameliyatlarla ilgili başlangıçlarda, dünyaya yaklaşımda karamsarlık, korku, kuşku. Bankacılık işlemleriyle ilgili başlangıçlarda korku, kuşku, bunalım, cimrilik, titizlik, kötü niyet.)

Güneş 2.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslekle, kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili iletişimde, kısa yolculuklarda ağırkanlılık. Meslekle, kariyerle ilgili fikirlerde kendi isteklerine düşkünlük. Anne/babayla ilgili kardeşlerde talepkarlık.)

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü.)

Neptün 5.evde Salı, Çrş süper :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk.)

Ay 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle, güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde sorumsuzluk, tembellik. Evle, ebeveynlerle ilgili uzun yolculuklarda sorumsuzluk, savurganlık. Evle, gayrimenkulle, güvenlikle, ebeveynlerle ilgili hukuk ve yasalarda sorumsuzluk. Evle, ebeveynlerle ilgili yabancı ülke yada şehirlerde sorumsuzluk.)

Mars 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (Evlilik, Ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda kavgacılık, saldırganlık, kabalık, hoşgörüsüzlük. Büyük Kurumlardaki adli davalarda zorlama, kavgacılık, düşüncesizlik, kabalık.)

Mars 12.evde Cuma, Cts süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle (Evlilik, Ortaklık, vs.), adli davalarla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda aktiflik, girişimcilik, rekabetçilik. Büyük Kurumlardaki adli davalarda ihtiras, ikna edicilik, rekabetçilik.)

Yükselen Yay   

Güneş 1.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili parada, maddi yada manevi kaynaklarda, mal ve mülkde, harcama ve kazanma tarzında talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük, kararsızlık, ağırkanlılık.)

Plüto 2.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

Neptün 4.evde Salı, Çrş süper :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Ay 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, gayrimenkulle ilgili yeniliklerde, vergilerde, bankacılık işlemlerinde, borç ve kredilerde, ortak paralarda, başkalarının kaynaklarında, kendi kaynaklarımızda sorumsuzluk, ziyankarlık. Evle, ebeveynlerle ilgili mirasda, ortak paralarda sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili ameliyatlarda sorumsuzluk.)

Mars 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.) ilgili arkadaş ve tanıdıklarda zorlama, kavgacılık, saldırganlık, kabalık. Adli davalarla ilgili grup ve organizasyonlarda kavgacılık, hoşgörüsüzlük. Geleceğe yönelik projelerdeki ortaklıklarda kavgacılık. Teknolojik konulardaki adli davalarda zorlama ve hoşgörüsüzlük.)

Mars 11.evde Cuma, Cts süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle (evlilik, ortaklık, vs.) ilgili arkadaş ve tanıdıklarda aktiflik, öncülük, ikna edicilik. Adli davalarla ilgili grup ve organizasyonlarda aktiflik, kararlılık, ikna edicilik. Geleceğe yönelik projelerdeki ortaklıklarda ikna edicilik, cesaret. Teknolojik konulardaki adli davalarda ikna edicilik.)

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, mirasla, vergilerle, ameliyatlarla, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, cinsellikle ilgili sıkıntı ve sorunlarda bunalım, korku, karamsarlık. Vergilerle, ameliyatlarla, bankacılık işlemleriyle ilgili büyük kurumlarda kötü niyet, güvenilmezlik, gecikme, yasaklar, aksilik. Mirasla, bankacılık işlemleriyle, ortak paralarla, kendi kaynaklarımızla ilgili gizli düşmanlarda kötü niyet.)

Yükselen Oğlak  

Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili kişilik ve dünyaya yaklaşımda, başkaları üzerinde bırakılan etkide, kişisel görünümde ve başlangıçlarda ağırkanlılık, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 1.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek.)

Neptün 3.evde Salı, Çrş süper :İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Ay 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Gayrimenkulle ilgili ortaklıklarda, birebir ilişkilerde, adli davalarda, danışmanlıkta sorumsuzluk. Ebeveynlerle ilgili birebir ilişkilerde ukalalık, kabalık. Ebeveynlerle ilgili adli davalarda sorumsuzluk.)

Mars 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Meslek ve kariyerdeki birebir ilişkilerde, adli davalarda öfke, kavga ve saldırganlık. Birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili işverende, anne/babada öfke ve kavgacılık.)

Mars 10.evde Cuma, Cts süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Meslek ve kariyerdeki birebir ilişkilerde, adli davalarda aktiflik, cesaret, ikna edicilik, kararlılık. Birebir ilişkilerle, adli davalarla ilgili işverende, anne/babada girişimcilik, ikna edicilik, ihtiras.)

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yenilikle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, bankacılık işlemleriyle ilgili geleceğe yönelik projelerde kısıtlamalar, aksilikler, yetersizlik. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kötü niyet, bunalım. Ameliyatlarla ilgili teknolojik konularda güvenilmezlik.)

Güneş 12.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Yükselen Kova

Neptün 2.evde Salı, Çrş süper :Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Ay 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, ev içi işlerle, güvenlikle ilgili hizmette, çalışanlarda, günlük işlerde sorumsuzluk, tembellik. Gayrimenkulle ilgili iş arkadaşlarında ukalalık, tembellik. Gayrimenkulle ilgili verimlilikte savurganlık. Ebeveynlerle ilgili fiziksel sağlıkta savurganlık, sorumsuzluk.)

Mars 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda kavgacılık ve hoşgörüsüzlük. Adli davalarla ilgili hukuk ve yasalarda zorlama ve düşüncesizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki adli davalarda, birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs.) öfke, saldırganlık ve kavgacılık.)

Mars 9.evde Cuma, Cts süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle ilgili yüksek öğrenimde, hukuk ve yasalarda aktiflik, ihtiras, cesaret. Adli davalarla ilgili hukuk ve yasalarda rekabetçilik, öncülük. Yabancı ülke ve şehirlerdeki adli davalarda, birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs.) aktiflik, cesaret, ikna edicilik, ihtiras.)

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Meslek ve kariyerdeki yeniliklerde, vergilerde gecikme, kısıtlamalar, bunalım. Mirasla ilgili anne/babada güvenilmezlik, titizlik, kötü niyet. Ameliyatlarla ilgili anne/babada bunalım, korku, karamsarlık. Meslek ve kariyerdeki kendi kaynaklarımızda, başkalarının kaynaklarında, ortak paralarda, bankacılık işlemlerinde, borçlarda yetersizlik, bunalım, engelleme. Vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, otak paralarla, bankacılık işlemleriyle ilgili işveren ve patronda güvenilmezlik, kötü niyet, engelleme.)

Güneş 11.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle, işverenle, anne/babayla ilgili sıkıntı ve sorunlarda, gizli düşmanlarda, büyük kurumlarda talepkarlık, kendi isteklerine düşkünlük.)

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Salı, Çrş süper :Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Uranüs 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktfi, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Ay 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Jüpiter 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm. (Evle, aile ve ev içi işlerle, ebeveynlerle ilgili hobilerde, eğlencelerde sorumsuzluk, savurganlık. Gayrimenkulle ilgili spekülasyonlarda sorumsuzluk.)

Mars 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Birebir ilişkilerle (evlilikle, ortaklıkla, vs.) ilgili yeniliklerde, kaynaşmada zorlama, öfke ve kavgacılık. Mirasdaki, bankacılık işlemlerindeki adli davalarda öfke ve hoşgörüsüzlük. Ameliyatlardaki danışmanlıkta hoşgörüsüzlük, düşüncesizlik. Başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki birebir ilişkilerde zorlama, kabalık, kavgacılık.)

Mars 8.evde Cuma, Cts süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesaret, maceracılık, öncülük, bağımsızlık, ihtiras, kararlılık, rekabetçilik, ikna edicilik, girişimcilik. (Birebir ilişkilerle (evlilikle, ortaklıkla, vs.) ilgili yeniliklerde, kaynaşmada aktiflik, ihtiras, cesaret. Mirasdaki, bankacılık işlemlerindeki adli davalarda ikna edicilik, aktiflik, girişimcilik. Ameliyatlardaki danışmanlıkta aktiflik, ikna edicilik. Başkalarının kaynaklarındaki, kendi kaynaklarımızdaki birebir ilişkilerde aktiflik, cesaret, ikna edicilik, girişimcilik.)

Satürn 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Yüksek öğrenimdeki, hukuk ve yasalardaki, yabancı ülke ve şehirlerdeki yeniliklerde gecikme, engelleme, bunalım. Mirasla, vergilerle, başkalarının kaynaklarıyla, kendi kaynaklarımızla, ortak paralarla, bankacılık işlemleriyle, borçlarla ilgili hukuk ve yasalarda gecikme, kısıtlamalar, yasaklar, yetersizlik. Yabancı ülke ve şehirlerdeki ameliyatlarda, bankacılık işlemlerinde güvenilmezlik. Bankacılıkla ilgili yüksek öğrenimde gecikme, engelleme.)

Güneş 10.evde Pzt, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma isteği, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Merkür 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Meslek ve kariyerle ilgili arkadaş ve tanıdıklarda talepkarlık. İşverenle ilgili grup ve organizasyonlarda, plan ve projelerde ağırkanlılık, kararsızlık. Anne/babayla ilgili arkadaş ve tanıdıklarda kendi isteklerine düşkünlük. Arkadaş ve tanıdıklardaki meslek ve kariyerde, işverende ağırkanlılık. Grup ve organizasyonlardaki, plan ve projelerdeki, teknolojik konulardaki kariyerde kararsızlık, ağırkanlılık, talepkarlık.)

Plüto 11.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..