Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '20

 
Kategori
Astroloji
 

16-22 Kasım 2020 Astroloji

16 - 22 Kasım 2020 Haftalık Burç Astroloji: 18 Kasım Yoğun 22 Kasım Güneş, Venüs, Uranüs Dikkat ! 
 
Hafta boyu Jüpiter ve Satürn yüksek katsayıda olup Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarına çalışma azmi, şans ve bereket dağıtacaktır. Natal Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye, Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan Jüpiter ve Satürnden alacağı olumlu etkilerle hafta boyu başarıdan başarıya koşabilirler. Bu arada Natal Marsı Akrep olan yeni ABD Başkanı Joe Biden da Tr Jüpiter ve Satürnden olumlu etkiler almaya devam edecektir. Bilindiği üzere Joe Biden'ın ABD Başkanı olarak seçilebileceğini de günler öncesinden yazmıştık. (Kasım 2020 burç)
 
Ülkemizden Natal Marsı Koç olan M** İ** ile Natal Marsı Terazi olan A** B** Tr Jüpiter ve Satürnden hafta boyu olumlu etkiler alıp çeşitli atılımlar yapabilirler. (haftalık burç)
 
Hafta boyu Yay (Jüpiter), Oğlak (Satürn) ve Akreplerin (Plüto) katsayıları yüksek olduğundan bütün zorluklara karşı keyifleri yerinde olabilir. Örneğin Akrep burcu Biden'ın katsayıları İkizler burcu Trump'a göre yüksek olduğundan keyfi bayağı yerinde şu sıralar. (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Tr Güneş, Venüs ve Plütona dikkat etmeliler. Her ne kadar Boğa, Aslan ve Akrep burçlarının katsayıları yüksek olsa da Güneş, Venüs ve Plüton hangi evlerindeyse o konularda canları biraz sıkılabilir ama üstesinden gelebilirler. (Kasım astroloji)
 
17 Kasımda Düyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları (kasırga, sel, kuraklık, vs), iletişim problemleri (hava, kara, deniz, internet, vs), uçak kazaları olasıdır. 17 Kasımda Tr Ay Yay burcunda ve -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık** olanları olumsuz Natal Marsı Aslan, Kova olanları ise olumlu etkileyebilir. Bilhassa Başak ve Balık burçlarının Tr Ay hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı güvenlik ve verim problemleri oluşabilir. 
 
17 Kasımda sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir. Gündemden hiç düşemeyen Covid19 ile ilgili yada başka hastalıklarla ilgili olumsuz gelişmeler medyaya yansıyabilir. 17 Kasımda bir takım bilgi ve belgelerin (İkizler) güvenliği de ihlal olabilir. (2020 Kasım burç)
 
19 Kasımda Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarının +5 katsayısındaki Tr Aya çok dikkat etmeleri gerekebilir. Tr Ay her ne kadar yüksek katsayıda olsa da Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarına olumsuz etki edebilir. Örneğin Yengeç burcu Amerika'nın, Irak'ın ülke güvenliği tehlikede olabilir. Yada Terazi burcu Azerbaycan'ın, Suriye'nin, Oğlak burcu Rusya'nın ülke güvenliği ve verimi azalabilir. 19 Kasımda Tr Aydan olumsuz etki alanların Tr Ayı sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlara veya Natal Marsı Boğa, Akrep olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. 
 
19 Kasımda Terazi burcu Suriye ve/veya Azerbaycan'ın Natal Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'a ülke güvenlikleri açısından dikkat etmeleri gerekebilir. (2020 haftalık burç)
 
20 Kasımda Tr Ay Kova burcunda ve -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Oğlak, Balık olanları olumsuz Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise olumlu etkilemesi olasıdır. 
 
20 Kasımda çiçeği burnunda ABD Başkanı Joe Biden'ın (Akrep) Tr Aya çok dikkat etmesi gerekebilir. Joe Biden'ın yaşadığı olaylardan yola çıkarak yükselen burcunu Koç olarak tahmin etmekteyim. Çünkü 10.evi (Kariyer) Oğlak olup Tr Jüpiter ve Satürn orada bulunmaktadır. Ayrıca fizyonomisi de zayıf ve ince sayılmakta olup Ateş grubundan olma olasılığı vardır. Bu yüzden Biden'ın yükseleni Koç olabilir. (Kasım 2020)
 
20 Kasımda Biden'ın 11.evindeki (Arkadaş ve tanıdıklar, elektronik aletler, plan ve projeler, grup ve organizasyonlar) Tr Aya çok dikkat etmesi gerekebilir. Bir takım arkadaş ve gruplar yada tanıdıklar, elektronik aletler, bilgisayar, vs kayıtları Biden'ın verimini ve güvenliğini olumsuz etkileyebilir.
 
18 Kasım -5 Katsayısı ile Haftanın En Yoğun günü olup bugünde Tr Uranüs Boğa burcunda geri gittiğinden ve Boğanın 07.58 derecesine gerilediğinden Koç burcuna çok yakınlaşmış olacaktır. Bu durum yani Uranüsün Boğa burcunda Koç burcuna yakınlaşması 13 Ocak 2021'e kadar devam edecektir. Bu yüzden Uranüs katsayı düşürdüğünde artık (18 Kasım 2020 - 13 Ocak 2021) Yengeç - Oğlak burçları Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etkiler alabilir. Yani Amerika (Yengeç) - Rusya (Oğlak) 18 Kasım ile 13 Ocak 2021 tarihleri arasında Uranüsyen (teknolojik silahlar, uçak, füze, vs) olaylardan en fazla olumsuz etkiyi alabilir. Kişisel olarak Yengeç ve Oğlaklar Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda huzursuzluklar yaşayabilirler. 
 
22 Kasım Pazar günü Yengeç - Oğlakların Uranüsyen huzursuzluklarına Venüs de eklenebilir. Çünkü 22 Kasımda Tr Venüs Akrep burcuna geçip katsayı düşürecektir. Bu durum Boğa/Terazi burçlarının da katsayılarını düşürebilir ve keyiflerini kaçırabilir. 
 
22 Kasımda Tr Venüs ve Uranüsden Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise çeşitli fırsatlar yakalayabilirler. Örneğin Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin ile C** E** Tr Venüs ve Uranüsden çeşitli fırsatlar elde edebilir. ABD - Rusya'nın siyasi ve teknolojik açıdan çatışması Türkiye'ye bir fırsat olarak yansıyabilir. 
 
22 Kasımda Güneş, Venüs, Uranüs Transitleri Boğa - Akrep eksenini olumsuz etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında, depremler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları olabilir.
 
22 Kasımda Tr Güneş Yay burcuna geçecek katsayısı +4 olacak ama Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaları olumsuz etkilemeye devam edebilir. 
 
22 Kasım Astro Carto Grafide Tr Güneş, Venüs, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli, Marmara, İzmir, Sakarya, Düzce, Eskişehir, Afyon, Isparta, Antalya, Burdur, Ankara, Bolu, Çankırı, Karabük, Bartın, Sinop, Kastamonu, Çorum, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Karaman, Mersin, Adana, Samsun, Tokat, Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Antakya, Hatay), Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Bahreyn, İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nepal, Bangladeş, Miyanmar, Tayland, Çin (Hong Kong), Filipinler, Malezya, Singapur, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Küba, El Salvador, Costa Rika, Panama, Haiti, Kolombiya, Ekvador, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin, İspanya, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, Almanya, İtalya, Norveç, Danimarka, Rusya, Ukrayna, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan 
 
Yukardaki tabloda 22 Kasımda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları, patlama ve yangınlar, halk ayaklanmaları, cinayet ve suikastler olabilir. 
 
D** hafta boyu Tr Jüpiter ve Satürnden ötürü yükselmeye devam edebilir. 
 
16 Kasım Haftası A** Katsayıları:
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
A**   11   10    6    13     9       13     11
 
Yukardaki tablodan 16 Kasım haftası boyunca A** yüksek olabileceği ama 18 Kasımda A** bir miktar düşmesi ve dalgalanması olasıdır. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(10.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 8.ev Venüs, 2.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(9.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 7.ev Venüs, 1.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(8.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 6.ev Venüs, 12.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(7.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 5.ev Venüs, 11.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(6.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 4.ev Venüs, 10.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(5.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 3.ev Venüs, 9.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(4.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 2.ev Venüs, 8.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(3.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 1.ev Venüs, 7.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(2.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 12.ev Venüs, 6.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(1.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 11.ev Venüs, 5.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(12.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 10.ev Venüs, 4.ev Uranüs Dikkat!)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(11.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper, 22 Kasım 9.ev Venüs, 3.ev Uranüs Dikkat!)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..