Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '11

 
Kategori
Astroloji
 

19 - 25 Aralık'da din veya hukuk adamları iletişime dikkat!

19 - 25 Aralık'da din veya hukuk adamları iletişime dikkat!
 

Astroloji


Bu hafta da haftaya damgasını Satürn ve Venüs vuracak. Terazi'deki Satürn bütün bir hafta boyunca kötü konumda olduğundan yine otorite sahibi insanlar hukuk ve yasaları etkileyebilecek kararlar alabilirler. Bu hafta da otoriter emir veren insanların diplomatik veya ikili ilişkileri de kötü gidebilir.

Venüs haftanın başında yani Pazartesi ve Salı günleri Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan para konuları önce otoriter, emir veren kişileri daha sonra da Venüs'ün Kova burcuna geçmesiyle insanlık ve demokrasi adına uğraşanları, teknik konularla uğraşanları kötü etkileyebilir. Çarşamba gününden itibaren de elektrik ve elektronik eşyalarda para kaybı, zam vs gündeme gelebilir.

Merkür'ün de Pazar hariç haftanın her günü Yay burcunda kötü konumda olmasından dolayı din veya hukuk, adalet konularıyla uğraşanlar iletişim araçları yüzünden zor durumda kalabilirler. Bu kişilerle ilgili haberler televizyon ve medyada yer alabilir. Bu kişiler iletişim konularında herkesden çok daha dikkatli olmalılar.

Jüpiter Cumartesi hariç haftanın her günü kötü konumda olduğundan alınan bazı yasa ve kararlar para konularını derinden etkileyebilir. Özellikle ekonomi ve borsayı etkileyebilecek kararlar alınabilir. Uzak ülkelerdeki para konuları bizi de derinden etkileyebilir.

Ay Pazartesi ve Salı günleri Terazi burcunda kötü konumda olduğundan yurt genelinde yaşanabilecek aşırı duyarlılık ikili ilişkileri, diplomasiyi ve para konularını kötü anlamda etkileyebilir. Bu günlerde para konularında duygularımızla değil mantığımızla hareket etmeliyiz.


Haftalık Astrolojik tahminlerimiz bu haftalık da bu kadar !

Herkese bol Güneşli günler !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..