Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '12

 
Kategori
Astroloji
 

19 - 25 Mart : Oğlak Teraziye, Emir verenler adalet ve diplomasiyle uğraşanlara baskı yapabilir!

19 - 25 Mart : Oğlak Teraziye, Emir verenler adalet ve diplomasiyle uğraşanlara baskı yapabilir!
 

Astroloji


Bu hafta da Plüto Oğlak burcunda iyi konumda olacağından olumlu değişimler, devrim yaratacak değişiklikler sürebilir. Bilhassa emir veren, başkan konumundaki kişiler olumlu değişikliklere imza atabilirler; bankacılık, ortak paralar ve borçlar konusunda şanlı olacakları bir haftadalar. Bu kişiler kendilerini ve çevrelerini yenilemeye devam edecekler. Kişisel anlamda ise Oğlak burçları Akrep burçlarından olumlu etki alıyorlar. Oğlak burçları hayatlarında neleri değiştirmek istiyorlarsa
değiştirebilecekler. Oğlaklara hiç ummadıkları yerden miras yada para da gelebilir; kredi yada borç para da alabilirler. Yönetici gezegeni Plüto olan Akrep burçları ise meslek ve kariyerlerinin zirvesine çıkabilirler; Akrepler çalışkanlıklarıyla patronlarının gözüne girecekleri, terfi alacakları bir dönemdeler.Akrep burçları hayatlarındaki patron konumundaki insanlarla iyice kaynaşabilirler.
 

Olumlu, devrim niteliğindeki değişiklikler bir yana Satürnün Terazi burcundaki kötü etkisi Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi kendini korku, bunalım, yasaklar ve karamsarlık olarak gösterecek. Olumlu değişimler yapacak olan emir veren, başkan konumundaki insanlar çarşamba ve cumartesi günleri arasında adalet ve diplomasiyle uğraşanlara bir takım yasaklamalar ve sansürler getirebilirler. Kişisel anlamda ise Çarşamba ve Cumartesi günleri arasında Oğlak burçları Terazi burçlarına karşı korku ve kaygı yaratabilecek yasaklamalar yada sansürler uygulayabilirler. Bir anlamda Oğlak burçlarından emir alacak Teraziler varsa dikkatli olsunlar. Oğlak burçları ikili ilişkilerinde de (evlilik, ortaklık ve adli davalar) emir verici baskın olabilirler.

Cumartesi günü Ay da Koç burcunda kötü konumda olduğundan vatansever insanlar polis ve güvenlik güçlerini tedirgin edebilirler, güvensizlik yaratabilirler. Kişisel anlamda Yengeç burçları Koç burçlarını duygusal anlamda kötü etkileyebilir. Yengeçler Koç burçlarına karşı aşırı duyarlı ve güvensiz davranabilirler. Koç burçları ev içi işler ve gayrimenkul konularında güvensizlik ve endişe yaşayabilirler. Yengeçler etraflarına karşı saldırgan ve sabırsız davranışlar sergileyebilirler.

Venüs ve Jüpiterin bütün bir hafta boyunca Boğa burcunda iyi konumda oluşu Boğa burçlarına para, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, adli davalar), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim konularında şans veriyor. Borsa, ekonomi ve para konularıyla uğraşanlar, para konularında şanslı bir hafta yaşayabilirler; şanslı ortaklıklar kurabilirler; adli davalarından para elde edebilirler. Parayla uğraşan bu kişiler yine Jüpiterin etkisiyle, yeni çıkabilecek hukuk ve yasalardan kazanç sağlayabilirler; uzak ülkelerden gelir elde edebilirler; Yönetici gezegeni Jüpiter olan Yay burçları ise kazançlı yatırımlar yapabilirler. Bilhassa Boğa burçları ile kazançlı ortaklıklar kurabilirler.

Özetlersek; Oğlaklara olumlu değişimler, Boğalara para konularında bolluk ve bereket, Terazilere baskı ve yasaklar kendini çokça hissettirecek  !

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..