Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '18

 
Kategori
Astroloji
 

19 - 25 Mart 2018 Haftalık Burç Astroloji: 19 Mart Haftanın ve Ayın En Yoğun Günü!

19 - 25 Mart 2018 Haftalık Burç Astroloji: 19 Mart Haftanın ve Ayın En Yoğun Günü!
 

Haftalık astroloji


19 Mart Pazartesi -8 katsayısı ile haftanın ve ayın en yoğun günü olup bugünde Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Neptün Transitleri -1 katsayısında olacaktır. 19 Martı Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları ile İkizler ve Yay burçları diğer burçlara göre daha yoğun geçirebilirler. 19 ve 25 Mart günleri Natal Güneşi Başak ve Balık burçları Tr Marsdan çift yönde olumsuz etki alabilir. Örneğin Natal Güneşi Balık burcu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 ve 25 Mart günleri 10.evindeki Tr Mars ve sembolize ettiklerine dikkat etmesi gerekebilir. 19 ve 25 Mart günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iş, meslek ve kariyer alanında Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan yada Natal Marsı Aslan, Kova burcundan kişilerle tartışmaya girmekten kaçınması yerinde olabilir. Natal Marsı Aslan olan ünlüler arasında ABD Başkanı Trump vardır. 19 ve 25 Mart günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında olası dialoglar tartışma yaratabilir. (Mart 2018 burç) (haftalık burç)
 
19 Martta Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Satürn Transitlerinden
olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası, IMF, FED / DHKP-C / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro /İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel,Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong,Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
19 Martta Güneş, Ay, Venüs, Mars, Jüpiter, Neptün Transitlerinden
olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE / PKK / Can Dündar, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

Yukardaki tabloda Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olan Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin ile Natal Güneş ve Marsı İkizler, Yay olan PKK, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel gibi ülke, grup ve kişiler 19 Mart günü diğer kişilere göre daha yoğun etkiler alabilirler.

19 Mart Pazartesi günü Irak ve Suriye'de saldırıların arttığı, PKK'nın ağır kayıplar verdiği, IMF ve FED'in bazı ülkelerden olumsuz etkiler aldığı, Dolar ve BitCoin'in düştüğü, NATO'nun (Zaten NATO'nun 2019 ve sonrası dağılma olasılığı mevcut) içinin kaynadığı bir gün olabilir. (haftalık astroloji)

Özetle Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak, İkizler ve Yay burçlarının önemli işlerini 19 Mart Pazartesi gününe bırakmamaları tavsiye olunur. (Mart astroloji)

Kova burcunun yöneticisi Uranüs 24 Mart Cumartesi gününe kadar yüksek katsayıda olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. 25 Martta ise Uranüs Transiti katsayısını düşürüp Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler ve Yay burçlarını olumlu etkilemeye devam edecektir. (2018 Mart burç) (2018 haftalık burç)

20 Mart Salı Uranüs Transiti +4 katsayısında olacak ancak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilemeye devam edeceğinden 20 Mart günü bu burçlar ve sembolize ettikleri şeylerde Tr Uranüsden belirgin şekilde olumsuz etkiler alınabilir. Örneğin 20 Mart ve civarı Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fay hatlarında depremler olabilir.

20 Mart Salı günü Ay Transiti de +4 katsayısında olup Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık burçlarını olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin 20 Mart günü Suriye ve Irak'da ülke güvenliği ile ilgili olumsuz durumlar oluşabilir. 20 Mart günü Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarının Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burçlarına yada Natal Marsı Aslan, Kova burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. 20 Mart günü Suriye ve Irak Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'dan ve politikalarından son derece olumsuz etkiler alabilir. Yada Yengeç burcu IMF ve FED gibi para kuruluşları ABD Başkanı Trump'dan son derece olumsuz etkiler alabilir. Mantıklı olasılıklar yukardaki tablolardan çoğaltılabilir. (Mart 2018)

20 Mart günü Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık burçları Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda son derece üretken olabilirler. Örneğin Natal Marsı Yay olup Tr Ay 1.evinde olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'In varsa fiziksel sağlığı ile ilgili konularda kendini güvence altına alabilir. Natal Marsı İkizler olanlar Tr Ay 10.evinizdeyse iş, meslek ve kariyerle ilgili konularda verimli olabilirsiniz. Ancak Natal Güneşiniz Koç ve Natal Marsınız Oğlak ise ve Tr Ay 1.evinizdeyse o zaman fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

21 Mart Çarşamba günü Plüto Transiti +4 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar Tr Plüto hangi evlerindeyse o konularda güçlenebilirler. 21 Mart günü Akrep burcu ülkemiz Türkiye'nin de güçlenip Güneşinin parlayacağı bir gün olabilir. Akrep burçları 21 Mart günü Tr Plüto hangi evlerindeyse o konularda keyifleri yerine gelebilir ve başkalarına da olumlu etkiler verebilirler.

23 Mart Cuma günü Ay Transiti İkizler burcunda ve +4 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcundan kişileri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsınız İkizler burcunda ve Tr Ay 11.evinizdeyse arkadaş ve tanıdıklarınızla birlikte (Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler burcundan) verimli projeler içine girebilirsiniz. İkizler burcunun yöneticisi Tr Merkür 9.evinizdeyse bu projeler yabancı ülkelerle, hukuki konularla yada akademik çalışmalarla ilgili olabilir. 23 Mart günü Natal Marsı Yay burcu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Ay 3.evinde olup her türlü bilgi, belge ve yakın çevresiyle ilgili güvenliğini arttırabilir. Tr Merkür 1.evinde olduğundan kendisiyle ilgili bilgi ve belgelerin güvenliği söz konusu olabilir. Ayrıca 1.ev fiziksel sağlık evi olduğundan fiziksel sağlığıyla ilgili Merküryen hastalıklar (sinir sistemi, solunum sistemi) varsa bunlarla ilgili önlemler alma fırsatı olabilir. Natal Marsı Terazi olan Türkiye'nin ülke güvenliği ve verimi artabilir. Aynı Şekilde Natal Marsı Terazi olan Suriye'Nin de ülke güvenliği artabilir.
 

23 Mart
Tr Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika,Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma),TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / CHP, İYİ Parti, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / İstanbul Fay Hattı / Beşiktaş, Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası,Euro / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

25 Mart Pazar günü Tr Venüsün katsayısı -1 seviyesinde olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Başak, Balık burçlarını olumlu yönde etkileyebilir. 25 Mart günü bilhassa Natal Güneşi Aslan, Kova burçları Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alabilir. Örneğin komşu ülke Yunanistan'ın Natal Güneşi Kova olup 25 Mart Pazar günü Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarından Venüsyen (mal-mülk, para, toprak paylaşımı, ikili ilişkiler) konularda son derece olumsuz etkiler alabilirler. 25 Mart Pazar günü komşu ülke Yunanistan Natal Marsı Terazi olan ve Venüsü sembolize eden Türkiye'den toprak paylaşımı ve diplomatik konularla ilgili olumsuz etkiler alabilir. Yani 25 Mart günü Yunanistan ve Türkiye Tr Venüs yüzünden birbirlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Aynı şekilde Kova burcu Kürdistan Bölgesel Yönetimi de Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. Bu durum Natal Marsı Başak ve Balık (İran, Işid, Ermenistan, KKTC) burçlarını olumlu yönde etkileyebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/


Yükselen Koç
(19, 25 Mart 10.ev Mars Dikkat, 20 Mart 2.ev Ay, 21 Mart 10.ev Plüto, 23 Mart 3.ev Ay Süper)
Yükselen Boğa
(19, 25 Mart 9.ev Mars Dikkat, 20 Mart 1.ev Ay, 21 Mart 9.ev Plüto, 23 Mart 2.ev Ay Süper)
Yükselen İkizler
(19, 25 Mart 8.ev Mars Dikkat, 20 Mart 12.ev Ay, 21 Mart 8.ev Plüto, 23 Mart 1.ev Ay Süper)
Yükselen Yengeç
(19, 25 Mart 7.ev Mars Dikkat, 20 Mart 11.ev Ay, 21 Mart 7.ev Plüto, 23 Mart 12.ev Ay Süper)
Yükselen Aslan
(19, 25 Mart 6.ev Mars Dikkat, 20 Mart 10.ev Ay, 21 Mart 6.ev Plüto, 23 Mart 11.ev Ay Süper)
Yükselen Başak
(19, 25 Mart 5.ev Mars Dikkat, 20 Mart 9.ev Ay, 21 Mart 5.ev Plüto, 23 Mart 10.ev Ay Süper)
Yükselen Terazi
(19, 25 Mart 4.ev Mars Dikkat, 20 Mart 8.ev Ay, 21 Mart 4.ev Plüto, 23 Mart 9.ev Ay Süper)
Yükselen Akrep
(19, 25 Mart 3.ev Mars Dikkat, 20 Mart 7.ev Ay, 21 Mart 3.ev Plüto, 23 Mart 8.ev Ay Süper)
Yükselen Yay
(19, 25 Mart 2.ev Mars Dikkat, 20 Mart 6.ev Ay, 21 Mart 2.ev Plüto, 23 Mart 7.ev Ay Süper)
Yükselen Oğlak
(19, 25 Mart 1.ev Mars Dikkat, 20 Mart 5.ev Ay, 21 Mart 1.ev Plüto, 23 Mart 6.ev Ay Süper)
Yükselen Kova
(19, 25 Mart 12.ev Mars Dikkat, 20 Mart 4.ev Ay, 21 Mart 12.ev Plüto, 23 Mart 5.ev Ay Süper)
Yükselen Balık
(19, 25 Mart 11.ev Mars Dikkat, 20 Mart 3.ev Ay, 21 Mart 11.ev Plüto, 23 Mart 4.ev Ay Süper)
  

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..