Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '14

 
Kategori
Astroloji
 

Terazi burcu Yeni Ay'ı & burçlara göre etkileri

Terazi burcu Yeni Ay'ı & burçlara göre etkileri
 

24 Eylül 2014 tarihinde Terazi burcunda yeniay gerçekleşiyor.

Yeniay zamanları hayatımızda yeni fırsatlarla karşılaşır, yeni başlangıçlar gerçekleştirir, yeni adımlar atarız. Başlattığımız girişimlerin sonuçlarını Ay’ın Dolunay evresinde almaya başlarız. 8 Ekim’de Koç burcunda oluşacak Dolunay’a Ay tutulması eşlik ediyor olacak. Önemli bir dönüm noktasında olduğumuzu ifade eden göksel etkiler, ikili ilişkilerimizin ön planda olacağı bir sürece işaret ediyor. Kararsızlıklara ve belirsizliklere açık olabilir, olayları farklı şekillerde değerlendirebiliriz. Harekete geçmekte ve ne istediğimizi anlamakta zorluk çekebiliriz. Bu etkilerin bilincinde olarak önceliklerimizi belirleyebilir, hedeflerimiz doğrultusunda harekete geçebiliriz. Adil yaklaşımlara ve eşit koşullara önem verebilir, karşımızdaki kişinin haklarına saygı duyabiliriz. Uyum, denge ve huzur ihtiyacımız yüksek olacaktır. Karşılaştığımız fırsatları iyi değerlendirmeli,  geleceği düşünerek eyleme geçmeliyiz.

Astro Sağlık: Böbreklerimiz ve bel bölgemi hassas olabilir. Gıdasal zehirlenmelere dikkat etmeli, bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirici takviyelere yer vermeliyiz.

 

Yükselen Burcunuza Göre Yeni Ay Etkileri;

Koç

İkili ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. İlişkiden beklediklerinizi düşünebilir, net olamadığınız durumları gözden geçirebilir, inançlarınızı değiştirecek yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bugünlerde atacağınız adımlar ve vereceğiniz kararlar önemli gelişmelere sahne olacaktır.

Boğa

Çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. İş arıyorsanız yeni bir iş teklifi alabilir, çalışıyorsanız mevcut işinizde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Adil olmaya özen göstereceksiniz.

İkizler

Aşk ve eğlence hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. İlişkinizle ilgili yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa bu dönem yeni kişilerle tanışabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz etkinlikler ve sosyal ortamlar ön plana çıkacaktır.

Yengeç

Aile ve ev hayatınızı etkileyecek yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Yerleşim değişikliği düşünüyorsanız, bu dönem yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten bugüne taşıdığınız alışkanlıklarınızı ve artık işinize yaramayan bağlılıklarınızı bırakmaya niyet edebilirsiniz.

Aslan

Beklediğiniz önemli haberleri alabilir, yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz gündemde olacaktır. Medya, iletişim, reklam ve tanıtım gibi konular ön plana çıkmaya başlıyor. Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

Başak

Yeni bir işe başlayabilir, kazançlarınızı artırabileceğiniz yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz çalışmalar gündeme gelebilir. Mükemmeliyetçiliğinizi kontrol ederek karşılaştığınız fırsatları iyi değerlendirmeniz önem kazanacaktır.

Terazi

Hayatınızı yakından etkileyecek yeni ve radikal kararlar alabilir, düşündüğünüz fikirleri gerçek hayata geçirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve teklifler gündemde olacaktır. Önceliklerinizi belirleyerek, karşılaştığınız fırsatları değerlendirmelisiniz.

Akrep

Ruhsal ve manevi konularla ilgili farkındalıklarınız yüksek olacaktır. Rüyalarınız bu dönem önemli mesajlar verebilir. Bazı sırlar açığa çıkabilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Ancak düşündüğünüz önemli girişimleri gerçekleştirmek için bir süre beklemelisiniz.

Yay

Arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler ön plana çıkmaya başlıyor. Kalabalık ortamlarda daha sık yer alabilir, yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda hemen fark edileceksiniz. Hayalleriniz gündemde olacaktır.

Oğlak

İş ve kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar ve yeni fırsatlar gündemde olacaktır. İş arıyorsanız yeni bir işe girebilir, mevcut işlerinizde yeni bir düzene geçebilirsiniz. Düşündüğünüz konularla ilgili harekete geçebilir, yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz.

Kova

Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz ve yeni tecrübeler edinebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan şansları iyi değerlendirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hayata olan bakış açınızı etkileyecek olaylarla ve kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Balık

Yeni kazanç fırsatlarıyla ve gelirlerinizi artırabileceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklarınızla ilgili konular, eşinizin kazançları ve maddi manevi paylaşımlarınız gündemde olacaktır.  Belirsizliklere açık olabilir, harekete geçmekte zorluk çekebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..