Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '14

 
Kategori
Astroloji
 

19 - 25 Mayıs 2014 haftalık burç astroloji: 19 Mayıs gergin geçebilir!

19 - 25 Mayıs 2014 haftalık burç astroloji: 19 Mayıs gergin geçebilir!
 

haftalık burç


Astrolojik açıdan yoğun bir haftayı geride bırakmak üzereyiz. Soma ’daki maden faciasında ölenlere Allah’dan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Keşke zamanı geri sarabilseydik de böyle bir olay olmasaydı.  Gerçekten bütün Türkiye ağladık ! Bence olayın nedeni çok iyi araştırılmalıdır. Olay kaza mı yoksa sabotaj mı ? Evet 12 – 18 Mayıs haftası için çok yoğun bir hafta olacağını söylemiştik ama gerekli önlemler alınsaydı böyle bir olay yaşanmayabilirdi. İnşallah bundan sonrası için önlemler alınır !

Bu hafta da Koç ve Terazi burçlarını sembolize eden şeyler sert etkiler almaya devam edecekler. Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyler ise kısmen kötü etkiler almaktalar. İkizler burçlarını sembolize eden şeyler ise Merkür.den bütün bir hafta boyunca süper etkiler almaya devam edecekler. Kova ve Balık burçlarını simgeleyen şeyler de kısmen iyi etkiler alacaklar. Bu haftanın en yoğun günü 19 Mayıs Pazartesi olabilir. 18 Mayıs Pazar gününün gerginliği 19 Mayısa da yansıyabilir. Çünkü bu günde Güneş Boğa.da, Ay Oğlak.da, Mars Terazi.de, Satürn Akrep.de, Venüs ve Uranüs Koç.da, Plüto Oğlak.da kötü konumda olacak. 21 Mayıs Çarşamba Güneş İkizler burcuna iyi konuma geçecek. Ayrıca Merkürün de İkizler burcunda iyi konumda olmasından ötürü iletişim konularında (konuşma, yazışma, bilgi, belge, fikir, haber, yazı, internet, vs.) ve ticari ilişkilerde canlanma söz konusu olabilir. 22 Mayıs Perşembe günü ise Neptün haftanın en iyi konumunda olacak. 

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transitler : Ay, Venüs ve Uranüs

Uranüs bütün bir haftaKoç burcunda kötü konumda olacağında Uranüsü simgeleyen özgürlükçü hümanist kişiler ve gruplar her zamankinden daha öfkeli, kavgacı ve saldırgan olabilirler. Geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar ve kavgalar olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri öfkeli ve saldırgan kişi ve gruplardan, saldırı planlarından, saldırı silahlarından, saldırgan teknolojilerden huzursuz olabilirler. Yapılacak yeni başlangıçlar ve girişimler de plan ve projelerdeki, teknolojik konulardaki kavga, tartışma ve saldırılardan olumsuz etkilenebilirler.

Venüs19, 20, 22, 23, 24 ve 25 Mayıs günleri Koç burcunda hemen hemen bütün bir hafta kötü konumda olacağından Venüsü simgeleyen para, ülkenin sahip olduğu toprak, mal-mülk, sosyal ve siyasi konularda tartışma, kavga ve saldırılar olmaya devam edebilir. Sosyal ve siyasi konularla ilgili kişiler yada siyasetçiler, diplomatlar her zamankinden daha öfkeli ve kavgacı olmaya devam edebilirler. Para, mal-mülk, toprak, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardaki kavga, tartışma ve saldırılar asker, polis ve güvenlik birimlerinde kendi isteklerini ön plana çıkarmaya sebep olabilir. Yapılacak yeni başlangıçlar ve girişimler de para konularında, sosyal ve siyasi konulardaki tartışmalardan olumsuz yönde etkilenebilir.

Ay24 ve 25 Mayıs günleri yani hafta sonu Koç burcunda kötü konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğini ilgilendiren konularda kavga, tartışma yada saldırıların olabileceğini gösteriyor. Vatani konulardaki saldırılar veya kavgalar asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz yönde etkileyebilir. Ay bir yandan da üretimi ve üreticileri de simgelediğinden üretimle ilgili konularda kavga ve tartışmalar örneğin silah yada savunma teknolojileriyle ilgili üretimde kavgalar asker, polis ve güvenlik birimlerini kötü yönde etkileyebilir. Yapılacak yeni başlangıçlar ve girişimler de üretimle yada güvenlikle ilgili kavga ve tartışmalardan olumsuz yönde etkilenebilir.

Boğa burcunu kötü etkileyen transit : Güneş

Güneş 19 ve 20 Mayıs günleri Boğa burcunda kötü konumda olacağından Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, lider konumundakiler, iş adamları, gençler kendi isteklerini ön plana çıkarıp talepkar olabilirler. Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) yapılacak talepkarlıklar para konularını olumsuz yönde etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerin, lider konumundakilerin, iş adamlarının yada gençlerin kendi isteklerini ön plana çıkarıp talepkar davranmaları para konularını, ülkenin mal-mülk yada toprakla ilgili konularını olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin geçen hafta da Boğa burcunda kötü konumda olan Güneş yüzünden Güneşi simgeleyen iş adamı Cem Uzan hükümete 2,5 milyar euroluk dava açmıştı. Güneydoğulu Genç İş Adamları ülkenin petrol ve enerji kaynaklarından pay alınması konusunu gündeme getirmişlerdi.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transit : Jüpiter

Jüpiter 25 Mayıs Pazar günü Yengeç burcunda kötü konumda olacağından Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, Irak, İran, Suriye, Amerika, vs) güvensizlik ve aşırı hassasiyet oluşabilir. Oluşacak bu güvensizlik ve aşırı hassasiyet vatani konuları, ülke güvenliğini ilgilendiren konuları olumsuz yönde etkileyebilir. 25 Mayıs Pazar günü vatani konuları simgeleyen Ay da Koç burcunda kötü konumda olacağından Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalar yada yabancı ülke ve kültürlerle ilgili aşırı hassasiyet Ay.ı simgeleyen vatani konular üzerinden Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini direkt olarak olumsuz yönde etkileyebilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : Mars

Mars bütün bir hafta Terazi burcunda kötü konumda olacağından Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri kendi isteklerini ön plana çıkarıp talepkar davranabilirler. Bu durum Terazi burcunu simgeleyen sosyal, siyasi ve diplomatik konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Mars ve Venüs birbirlerini olumsuz yönde etkilediklerinden asker, polis ve güvenlik birimlerinin talepkarlıkları sosyal ve siyasi konularda, siyasetçilerde öfke, kavga ve tarışmalara yol açabilir. Sosyal ve siyasi konulardaki kavga ve tartışmalar da asker, polis ve güvenlik birimlerini daha talepkar yapabilir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : Satürn

Satürn 19 ve 20 Mayıs günleri Akrep burcunda kötü konumda olacağından Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri her zamankinden daha katı, sahiplenici ve yıkıcı olabilirler. Başkan, patron ve otorite sahiplerinin katı ve yıkıcı oluşları yüzünden gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar, aksilikler ve yasaklar olabilir. Plüton ve Satürn birbirlerini olumsuz yönde etkilediklerinden gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümler ile Başkan, patron ve otorite sahipleri arasından karşılıklı olumsuz bir etkileşim olmaya devam edebilir. Bu arada Satürn yer altı ve üstü kaynakları olumsuz yönde etkilediğinden yer altında depremlere yol açabilecek fay kırıkları yada yer üstündeki su kaynakları gibi kaynaklarda yetresizlik olmaya devam edebilir.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transitler : Ay ve Plüton

Ay 19 Mayıs Pazartesi Oğlak burcunda kötü konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğini ilgilendiren konularda bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar gündeme gelebilir. Bu durumdan Başkan, patron ve otorite sahipleri olumsuz yönde etkilenebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günde aşırı hassas olabilirler.

Plüton 19 ve 20 Mayıs günleri Oğlak burcunda kötü konumda olacağından Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümlerde bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar olabilir. Bu durum Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz yönde etkileyebilir. Satürn ve Plüton arasıda karşılıklı olumsuz etkileşim söz konusu.

Olumlu Transitler

İkizler burcunu iyi etkileyen transit : Merkür

Merkür 19, 20, 21, 24 ve 25 Mayıs günleri İkizler burcunda süper bir konumda olacağından Merkürü simgeleyen iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, haber, fikir, vs) konularında, ticari konularda, eğitimle ilgili konularda bilgi ve becerilerin artacağı, iletişimin canlanacağı, haberleşmenin ve haberlerin artacağı bir hafta olabilir. İletişimin her dalında buna ulaşım da dahil, eğitim, internet, ticaret, hizmet, sağlık, işçi ve çalışanlar konularında yeni fikirler, bilgi, belge ve yazışmalar olabilir.

Kova burcunu iyi etkileyen transit : Ay

Ay 20 Mayıs Salı günü Kova burcunda süper bir konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğini ilgilendiren konularda yeni keşifler, özgün ve özgür çalışmalar olabilir. Örneğin ülke güvenliğini ilgilendiren konularda bir takım teknolojik yada bilimsel çalışmalar olabilir. Yada ülke güvenliğini ilgilendiren yeni savunma teknolojileriyle ilgili çalışmalar olabilir. Ay.ın Kova burcunda iyi konumda olması Kova burcunu simgeleyen teknolojik ve bilimsel konularda üretkenliğin artabileceğine de işaret etmekte. Bu günde özgürlükçü ve hümanist kişiler vatansever kişilerden yada vatani konulardan destek de alabilirler.

Balık burcunu iyi etkileyen transitler : Ay ve Neptün

Ay ve Neptün 22 ve 23 Mayıs günleri Balık burcunda süper bir konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğini ilgilendiren konularda, Neptünü simgeleyen Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (özel yada kamu kurumları), hayır kurumlarında özverili, idealist ve insanlık yararına çalışmalar olabilir. Bilhassa 22 Mayıs Perşembe günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konulardaki özverili ve idealist çalışmalar Büyük Kurum ve Kuruluşları (Kamu yada Özel) olumlu yönde etkileyebilir.  

19 Mayıs Pazartesi haftanın en yoğun günüdür. Geçen haftanın yoğunluğu 19 Mayıs gününe de yansıyabilir.

1.Olay: Uranüsü simgeleyen özgürlükçü ve hümanist kişi ve gruplar öfkeli, saldırgan ve kavgacı olabilirler ve asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler. Saldırgan plan ve projeler yada bir takım saldırı silahları da asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Güneşi simgeleyen bir takım nüfuzlu kişiler, lider konumundakiler, gençler para, mal-mülk, toprak yada sosyal konularda talepkar olabilirler. Spekülatif konulardaki talepkarlık para konularını olumsuz etkileyebilir. Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri yada bir takım aktivistler sosyal ve siyasi konularda kendi isteklerini ön planda tutup talepkar davranabilirler. Sosyal ve siyasi konulardaki bu talepkar davranışlar bir takım öfke, kavga, tartışma ve hatta saldırılara yol açabilir. Venüs ve Mars çatışması yüzünden Uranüsü simgeleyen öfkeli özgürlükçü ve hümanist grupların, saldırı planlarının yada teknolojik aletlerin de körüklemesiyle asker, polis, güvenlik birimleri ve aktivistler ile sosyal ve siyasi konularla uğraşanlar arasında karşılıklı olumsuz bir etkileşim oluşabilir. Yada Geçen haftalarda oluşmuş bu etkileşim bu güne de sarkabilir. 

                              Güneş  0  -> Boğa (Venüs)  

Uranüs  0  -> Koç (Mars) -1 <-> Terazi (Venüs) -2 (Venüs ve Mars eksiye kayıyor)        

 

2.Olay: Vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda bunalımlar Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz yönde etkileyebilir. Vatani konulardan olumsuz etki alan Başkan, patron ve otorite sahipleri her zamankinden daha katı ve yıkıcı olabilirler. Bu durumdan gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğalgaz, vs.), değişim ve dönüşümler olumsuz olarak etkilenebilirler. Gizli saklı işlerdeki, bankacılık konularındaki, yer altı ve üstü kaynaklardaki, değişim ve dönüşümlerdeki bunalımlar da yine Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz olarak etkileyebilirler.

Ay 0 -> Oğlak (Satürn) -2 <-> Akrep (Plüton) -4 (Satürn ve Plüton eksiye kayıyor)

 

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

05 - 11 Mayıs 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda Güneş, Venüs, Mars, Satürn, Uranüs ve Plütonun kötü konumda olacağını söylemiştik;

07 Mayıs Borsa İstanbul'da deprem: Ali Çöplü ve Mustafa Baltacı görevden ayrıldı. (Güneşin Boğa burcunda kötü konumda olmasına örnek bir olay. Güneş nüfuzlu kişileri, spekülatif konuları yani Borsayı simgelemekte.) (http://ekonomi.bugun.com.tr/borsa-istanbulda-deprem-haberi/1093420)

07 Mayıs Dolar, 2,0836'ya kadar gerileyerek yılın en düşük seviyesini gördü. (Güneş nüfuzlü kişilerin haricinde spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) da simgelemekte ve Boğa burcunda olduğundan spekülatif konuların direkt para konularını etkileyeceğini göstermekte. Aslında Doların bu ani ve sert düşüşü kimilerini sevindirirken kimilerini de üzmüştür. Bu yüzden bu olay da Güneşin Boğa burcundaki kötü konumuna örnek olabilir. Önemli olan borsa, altın, döviz gibi şeylerin aniden düşmesi yada çıkması değil istikrarlı ve dengede olmasıdır.) (http://www.dunya.com/dolar-yilin-en-dusuk-seviyesinde-227335h.htm)

09 Mayıs Ünlü yatırım danışmanı Marc Faber ABD de kredilerin 2007 ye göre yüzde 30 büyüdüğünü ancak ekonomik toparlanmanın bu kadar hızlı olmadığını belirterek 2008 den daha kötü bir krizin yakında olduğunu belirtti. (Tam da Güneşin Boğa burcunda kötü konumda olduğu ve para konularının olumsuz etkilenebileceğini söylediğimiz şu günlerde yatırım danışmanı Marc Faber ile aynı fikirde olduğumuz ortaya çıktı.) (http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/1200547-2008-krizinden-daha-beteri-geliyor)

07 Mayıs Cem Uzan’dan hükümete 2,5 milyar euroluk dava. (Güneşin Boğa burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Güneş Boğa burcunda kötü konumdayken Güneşin simgelediği nüfuzlu kişiler veya iş adamları para konularında talepkar olabilir) (http://www.milliyet.com.tr/firari-isadami-cem-uzan-da-2-5/gundem/detay/1879045/default.htm)

08 Mayıs Ankara'da Suriyelilerin yaşadığı binayı ateşe verdiler. (Mars, Venüsün ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay) (http://www.odatv.com/n.php?n=korkulan-oldu-0805141200)

08 Mayıs Güneydoğu Genç İş Adamları Denetimli Özerklik talebi ile bölgedeki petrol ve enerji kaynaklarından pay alınması konusunu gündeme getirdiler. (Güneşin Boğa burcunda kötü konumda oluşuna örek olay.) (http://www.sondakika.com/haber/haber-guneydogulu-is-adamlarindan-denetimli-ozerklik-6000503/)

08 Mayıs Meksika'nın batısında 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay) (http://sozcu.com.tr/2014/dunya/meksikada-siddetli-deprem-505441/)

09 Mayıs Pakistan'da 4,3 büyüklüğünde deprem: 1 ölü 50 yaralı. (Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay) (http://dunya.bugun.com.tr/43-buyuklugunde-deprem-1-olu-50-yarali-haberi/1095956)

09 Mayıs Hatay'ın Hassa İlçesi'nin Buhara Mahallesi'nde Suriyelilerle mahalle sakinleri arasında henüz bilinmeyen nedenle gerginlik çıktı. (Venüs, Mars ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/hassa-da-suriyelilerle-mahalleli-gundem-1880154/)

09 Mayıs İbda-C liderinin doğum günü kutlamasında olay. (Venüs, Mars ve Uranüsün kötü konumdaki etkisine örnek olay) (http://www.haberbiz.com/ibda-c-liderinin-dogum-gunu-kutlamasinda-olay/h57018)

05 - 11 Mayıs 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 09 Mayıs.da Ay Başak burcunda iyi konumda olduğundan işçi ve çalışanlara olumlu etkiler olabilir demiştik. Gerçekten de;

09 Mayıs Bakan Faruk Çelik'ten milyonlarca kamu çalışanı, taşeron için güzel haber. (Ay.ın Başak burcundaki olumlu etkisine örnek olay) (http://ekonomi.milliyet.com.tr/faruk-celik-ten-guzel-haber/ekonomi/detay/1879796/default.htm)

10 Mayıs Başbakan Erdoğan Danıştay’ın kuruluş yıldönümü törenindeki konuşmasında Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu konuşurken terbiyesizlik yapma dedi ve salonu terk etti. (Bu olay da Marsın Terazi burcunda kötü konumdaki etkisine örnektir.) (http://siyaset.milliyet.com.tr/basbakan-afyonkarahisar-da/siyaset/detay/1880423/default.htm)

10 Mayıs Ukrayna'da sular durulmak bilmiyor. Batı yanlılarıyla Rusya yanlıları arasında çıkan çatışmalarda 21 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.(Mars ve Uranüs etkisini en çok Ukrayna'da göstermekte.) (http://www.avrupagazete.com/dunya/60098-ukrayna-da-catisma-21-olu.html)

10 Mayıs Alaska'da 5.8 büyüklüğünde deprem oldu. (http://dunya.bugun.com.tr/5-8-buyuklugundeki-deprem-korkuttu-haberi/1098829)

05 - 11 Mayıs 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 11 Mayıs için Mayıs ayının en yoğun günü olabilir demiştik gerçekten de 1 gün öncesi meydana gelen Danıştay gerginliği bu günde sosyal ve siyasi açıdan gergin kararların alınmasına yol açtı. Bu günde Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahiplerinin yıkıcı ve katı kararlar alabileceklerine dikkat çekmiştik. Gerçekten de;

11 Mayıs Erdoğan'dan Feyzioğlu'na sert tepki geldi. Ayrıca Erdoğan'dan çok sert cemaat mesajı da geldi. Erdoğan mesajında "Cadı Avına" devam edeceklerini söyledi. (http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-dan-feyzioglu-na-sert-tepki/siyaset/detay/1880862/default.htm)

11 Mayıs Erdoğan kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin önlenmesine dönük tasarının yarın TBMM’ye sevk edileceğini açıkladı. (Bir süredir Satürnün Akrep ve Akrep burcunun yöneticisi Plütonun da kötü konumda oluşundan ötürü çocuk ve kadına yönelik cinsel suçlarda artış kaydedilmişti. Çünkü Akrep burcunun yöneticisi Plüton kötü konumdayken gizli saklı işlerin yanı sıra cinsellik ve şiddeti de simgelemektedir. Satürn ise Başkan ve otoriteyi simgelemektedir. Satürnün Akrep burcunda kötü konumda olmasından ötürü başta gizli saklı işler ve bu örnek de ise cinsel suçlar ve siddet başta olmak üzere Başkan ve otorite sahibi kişilerce yıkıcı ve katı kararlar alınarak gizli saklı işlere, cinsel suçlara ve şiddete karşı gelinmeye çalışılmıştır.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogandan-onemli-aciklama-506970/)

11 Mayıs TİB UZMANINDAN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA. Telekomünikasyon İletişim Başkanı ve daire başkanları hakkında bir TİB çalışanının Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. (Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Akrep burcu bu olayda gizli saklı işleri ve Satürn bunalımları işaret etmekte. Ayrıca teknolojik konuları simgeleyen Uranüsün de kötü konumda olması da etken.) (http://gundem.bugun.com.tr/bomba-iddia-haberi/1099532)

11 Mayıs Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. (Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/tekirdag-sarkoy-de-deprem-gundem-1880708/)

12 - 18 Mayıs 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda bu haftanın çok yoğun olacağını Güneş, Ay, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Plüton gezegenlerinin kötü konumda olabileceğini söylemiştik. Gerçekten de;

12 Mayıs Arnavutluk'ta Richter ölçeğine göre 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Satürnün Akrep burcunda olmasına örnek olay) (http://sozcu.com.tr/2014/dunya/arnavutlukta-deprem-507210/)

12 Mayıs AİHM’den Türkiye'ye rekor ceza. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Türkiye'ye tam 90 milyon Euro Kıbrıs Harekatı cezası kesti. (Bu olay Güneşin Boğa burcunda kötü konumda oluşuna örnek. Çünkü Boğa burcu ülkenin mal-mülk, toprak ve para konularını simgeler. Güneş ise nüfuzlu kişileri aynı zamanda egoistliği simgelediğinden nüfuzlu kişilerin (AİHM) ülkenin para konularını olumsuz etkilediği görülmekte) (http://dunya.milliyet.com.tr/aihm-den-turkiye-karari/dunya/detay/1881393/default.htm)

13 Mayıs Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 3.9, Ege Denizi Çeşme açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Satürnün Akrep burcunda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/ege-de-ve-bingol-de-deprem-gundem-1881683/)

13 Mayıs Soma'da kömür ocağında trafo patladı. Ocakta 787 işçi mahsur kaldı. 201 işçi öldü . (Mars, Satürn, Uranüs ve Plütonun kötü konumdaki etkisine örnek olay. Mars öfke, şiddet ve patlamaları; Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşu Satürnü simgeleyen otoriter kişilerin katı ve ölümcül kararlar alabileceklerini, yer altı kaynaklarında baskının olabileceğini, yer altı kaynaklarındaki iş ve mesleklerde ölümü; Uranüsün Koç burcunda kötü konumda oluşu Uranüsü simgeleyen bir takım gruplar içinde ani değişimleri, öfke ve saldırıları, teknolojik aletlerde zorlanmaları; Plütonun Oğlak burcunda kötü konumda oluşu Plütonu simgeleyen ülkenin yer altı kaynaklarında bunalımları, aksilikleri simgelemektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/soma-da-komur-ocagi-trafo-patladi--gundem-1882022/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 19 - 25 Mayıs haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir!

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz. 

Yükselen Koç

Ay 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 1.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 1.evde Bütün hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 2.evde Pzt, Salı kötü:Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 4.evde Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.  

Ay 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 10.evde Pzt, Salı kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 11.evde Salı süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 12.evde Prş, Cuma süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 12.evde Prş, Cuma süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

 

Yükselen Boğa  

Güneş 1.evde Pzt, Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 3.evde Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 9.evde Pzt, Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 10.evde Salı süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 11.evde Prş, Cuma süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 11.evde Prş, Cuma süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 12.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 12.evde Bütün hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

 

Yükselen İkizler

Merkür 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 2.evde Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 8.evde Pzt, Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 9.evde Salı süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 10.evde Prş, Cuma süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 10.evde Prş, Cuma süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 11.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 11.evde Bütün hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 12.evde Pzt, Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

 

Yükselen Yengeç

Jüpiter 1.evde Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 7.evde Pzt, Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 8.evde Salı süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 9.evde Prş, Cuma süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 9.evde Prş, Cuma süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 10.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 10.evde Bütün hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 11.evde Pzt, Salı kötü:Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

 

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 6.evde Pzt, Salı kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 7.evde Salı süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 8.evde Prş, Cuma süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 8.evde Prş, Cuma süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 9.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 9.evde Bütün hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 10.evde Pzt, Salı kötü:Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 12.evde Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Başak

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 5.evde Pzt, Salı kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 6.evde Salı süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 7.evde Prş, Cuma süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 7.evde Prş, Cuma süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 8.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 8.evde Bütün hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 9.evde Pzt, Salı kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 11.evde Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 4.evde Pzt, Salı kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 5.evde Salı süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 6.evde Prş, Cuma süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 6.evde Prş, Cuma süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 7.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 7.evde Bütün hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 8.evde Pzt, Salı kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 10.evde Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

 

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 3.evde Pzt, Salı kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 4.evde Salı süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 5.evde Prş, Cuma süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 5.evde Prş, Cuma süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 6.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 6.evde Bütün hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 7.evde Pzt, Salı kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 9.evde Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

 

Yükselen Yay   

Ay 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 2.evde Pzt, Salı kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 3.evde Salı süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 4.evde Prş, Cuma süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 4.evde Prş, Cuma süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 5.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 5.evde Bütün hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 6.evde Pzt, Salı kötü:Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 8.evde Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

 

Yükselen Oğlak  

Ay 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 1.evde Pzt, Salı kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 2.evde Salı süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 3.evde Prş, Cuma süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 3.evde Prş, Cuma süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 4.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 4.evde Bütün hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 5.evde Pzt, Salı kötü:Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 7.evde Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

 

Yükselen Kova

Ay 1.evde Salı süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Ay 2.evde Prş, Cuma süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 2.evde Prş, Cuma süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 3.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 3.evde Bütün hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 4.evde Pzt, Salı kötü:Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 6.evde Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 12.evde Pzt, Salı kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.
 

Yükselen Balık

Ay 1.evde Prş, Cuma süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

Neptün 1.evde Prş, Cuma süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek.

Ay 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Venüs 2.evde Pzt, Salı, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kararsız, kendi isteklerine düşkünlük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Uranüs 2.evde Bütün hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Güneş 3.evde Pzt, Salı kötü:İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık.

Merkür 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cts, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı, yüksek ideallere hizmet eden mantık ve ayırt etme gücü, nesnel anlayış ve net sözel ifade.

Jüpiter 5.evde Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. 

Ay 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Plüto 11.evde Pzt, Salı kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Ay 12.evde Salı süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..