Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '11

 
Kategori
Siyaset
 

19.30 Tİ Haber Bülteni…

19.30 Tİ Haber Bülteni…
 

Elektrik, doğalgaz derken ötv’den sonra sigara fiyatları da güncellendi. Güncelleme çalışmaları yapılırken emekli, işçi, memur maaşlarının güncellenme kapsamı dışında tutulması hükümet yetkililerinin cari açığı güncellemeyi başaramamalarına bağlanmaktadır.

Vatandaşın bu güncellemeler yüzünden bir an önce yeni güncellemeleri geliştirilen masallara yöneltilme çalışmaları hızla devam etmektedir. 

Deniz feneri davasında savcıların virüslü çıkması nedeni ile davaya format atılma ihtiyacı hissedilmiş, atılan format ile virüslü Deniz Feneri savcıları temizlenerek yerlerine hükümet programına uyumlu çalışacak savcı yüklemeleri yapılmıştır.

Deniz Feneri baskın bilgilerini güncelleyenin Beşir Atalay olduğu iddia edilmiştir. Beşir Atalay yaptığı açıklamada güncellemelerin kendisinin yapmadığını önceden planlanmış güncellemeler olduğunu belirtmiştir.

Anayasa çalışmalarının güncellemelerle çözülemeyeceğini vurgulayan yetkililer eski anayasaya format atarak yeni yazılım bir anayasa yapacaklarını belirtmelerinin üzerinden bir yılı geçkin bir zaman geçmesine rağmen başarılı bir yazılım geliştiremediklerinden bu çalışmalar gizlice yürütülmektedir. Yeni yazılım anayasanın halka açıklanması sabırsızlıkla beklenmektedir. Kullanıcılar yeni sürümü beklemekteler.

Hükümet yetkilileri ise bu sürümü piyasaya sürecekleri en uygun zamanı kollamaktadırlar. Muhtemelen halkın derin uykuda olduğu bir dönemde piyasaya sürerek izdiham oluşmasını engellemeyi amaçlamaktadırlar.

Yeni sürüm anayasanın  kimler tarafından yazılmakta olduğu ve içeriği sır gibi saklanmaktadır. Olası teknoloji casusluğunun önüne geçmek için telefon görüşmeleri her türlü teknik takip güncellemesi ile kontrol edilmektedir.

Ayrıca İmralı Kaymakamının görevi içinde güncelleme çalışmaları yapıldığı gelen bilgiler arasındadır. Bu güncelleme ekibinde özellikle medya kanadında Mehmet Ali Birant’ın çalışmaları gün yüzüne çıkmış olmasına rağmen gerekli etkiyi görmemiştir. Bu Mehmet Ali Birant virüs saldırısı göstermiştir ki vatandaşın uyku modu devam etmektedir.

Diğer taraftan ABD İran düşmanlığını güncellemiş ve İran üzerine Hükümetimizin virüs saldırıları ile yürüme yolunda ilerlemektedir. Gelinen son noktada İran üzerine ülkemiz ile saldırmayı planlayan ABD Hacker takımı bu konudaki çalışmalarını hızlandırmıştır.

Bu akşamlık ta Ti Haber’den bu kadar. Her nerede uyku modunda uyumaktaysanız iyi uykular…

Ti Haber

Burçak YAZICI

17/10/2011

 
Toplam blog
: 168
: 1098
Kayıt tarihi
: 02.07.10
 
 

4 kasım 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldim. Bu sene ilköğretimden mezun oldum. Okul hayatımd..