Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '11

 
Kategori
Siyaset
 

GDO’lu demokrasi…

GDO’lu demokrasi…
 

GDO’lu ürünler silsilesine şimdilerde uzun çabalarla Demokraside katıldı. Kimine göre ileri demokrasi denilen bence GDO’lu demokrasi olmaktan öteye geçmeyen bu demokrasi anlayışı aslında bir gerçeği de ortaya koymaktadır.

Gelinen noktada demokrasi insanlara karşı eşit uzaklıkta durma ve insanları makam, konum gibi şekilleri ile ayırmadan eşit olarak işleme özelliğini kaybetmiş durumdadır.

Bir ürünün Genetiği ile neden oynanır? Bunun cevabı basittir, daha fazla ürün almak ve daha çok kazanç sağlamak amacı ile oynanır.

İşte bugün demokrasinin Genetiğinle oynamanın altında yatan temel de budur aslında…

Daha fazla demokrasinin nimetlerinden faydalanabilmek…

Bu GDO’lu demokrasi anlayışı ile yapılan anayasa kimler için yapılmaktadır. Vatandaş için yapılacağına inanmak bence kendimizi kandırmaktan başka bir şey olmayacaktır. GDO’lu demokrasi anlayışı ile geliştirilen GDO’lu anayasa sadece ve sadece belli bir kitleyi tatmin etmek, menfaatlerine menfaat katmaktan öteye gitmeyecektir. Vatandaş mı? Sizce bu GDO’lu anlayışta vatandaşı düşünen var mıdır?

GDO’lu demokrasi anlayışı göstermiştir kendini aslında şu son olanlarda…

O kadar şehit haberi gündemde iken sessiz sedasız Deniz feneri defteri kapatılmış tutuklu sanıklar için GDO’lu demokrasi işlemiş ve serbest kalmışlardır. Oysa aynı demokrasi anlayışı parasız eğitim istiyorum diyen öğrencileri 19 ay cezaevinde tutmuştur. Diğer tarafta insanları domuz bağı ile bağlayan öldüren katil oldukları su götürmez konumda olan Hizbullahçılar serbest kalmıştır ama suçları bile ne olduğu belli olmayan hakkında uydurma bir ihbar mektubundan öte bir delil bulunmayan üst düzey paşalarımız cezaevindedirler.

Şimdi bu ileri demokrasi denilen GDO’lu demokrasinin gerçek anlamda demokrasi olduğunu düşünmek ne kadar doğrudur.

Peki bu olanlar açık ve net gözler önünde iken bu GDO’lu demokrasi anlayışının hazırlayacağı Anayasa bu ülkeye neler getirebilir millete ne verir diye merak ediyorum açıkçası…

Demokrasi, Genetiği ile oynanan domates misali bizi Türk Milletini bir yerlere birilerine mahkum etmektedir.

İşte bu noktada anlamak gerekir. Tıpkı tohumsuz domatesler için nasıl İsrail’e bağlı isek bu tohumsuz GDO’lu Anayasa içinde birilerine bağımlı hale getirilme çabalarıdır bu olanlar.

GDO’lu demokrasi artık ortada insanlara eşit mesafede demokrasi anlayışını taşımamaktadır. Genetiğinle oynandığı noktada demokrasi anlayışı da GDO’su ile oynayanların yörüngesine girmiştir. Vatandaş için demokrasi anlayışı yerini yandaş için demokrasi anlayışına bırakmıştır.

Bu gelinen noktada GDO’lu demokrasi, GDO’lu adalet, GDO’lu gelir dağılımı, GDO’lu eşitlik oluşmuştur.

GDO’lu medya ise milleti bu durumda uyku modunda tutmak üzere üzerine düşen görevi yerine getirmektedir.

Türk Milletine GDO’lu yaşam hakkı verilmiştir. Yandaş isen GDO’lu ürünlerin çorbasından içersin yok ben doğal yemek yiyeceğim dersen yavan ekmeğe talim edersin.

 
Toplam blog
: 168
: 1098
Kayıt tarihi
: 02.07.10
 
 

4 kasım 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldim. Bu sene ilköğretimden mezun oldum. Okul hayatımd..