Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

4 kasım 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldim. Bu sene ilköğretimden mezun oldum. Okul hayatımda özellikle yazmak ve tiyatro ile aşırı derecede ilgilendim. En büyük hobim okumak ve araştırmaktır. Kafama takılan ve mantığımı zorlayan konuları araştırmak ve kendimce yorumlamak beni mutlu ediyor.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dershaneler Kutsaldır. Dokunma!

Dershaneler kutsal mı bilemem ama bence MEB kapatılmalı. Bir öğrenci olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki MEB eğitimi çöplüğe çeviren bir kurum haline gelmiştir. Okullarda dersleri seçmeli hale getirip bir kaç yıl önce Matematik-Fizik-Kimya-Biyoloji-Geometri gibi dersleri lisede sadece 9. sınıf müfredatına zorunlu olarak bırakarak bu derslerin bitirilmesini sağladılar. O kadar ki şu anda Üniversitelerde bu yıl eğitim fakültelerinin Kimya-Fizik-Biyoloji-Matematik-Geometri öğretmenliği bölümlerine bile öğrenci almadılar. Çünkü okulda bu dersler olmayınca öğretmen atamadılar. Seçmeli seçilen okullarda da sözleşmeli öğretmen ile işi geçiştirdiler. Şimdi uluslar arası eğitim incelemeleri yapan kuruluş raporunda Türkiye Dünya sonuncusu çıkınca suç dershanelerde oldu. Dershaneleri kapatmak istiyorsan sen okulların durumunu düzelt ki dershanelere ihtiyaç kalmasın. Kimse gidip bu zamanda 4-5 bin lira dershaneye vermeyi istemez. Bence MEB kapatılsın. Saygılar.

25 Kasım 2013 17:08
'Milliyet Blog' yaşlanmıyor, Gençler Blog yazmıyor, ancak beğeniyor, paylaşıyor ve yorum yapıyor!

Gençler blog yazmıyor mu? Beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün... Gençler blog yazdığında da inanmıyorlar. Bu sözüm size değil sadece burada yazılarını yazdıklarını paylaşmaktan vazgeçen bir genç olarak kim olduklarını onlar bilir onlara... Yalnız onlara bir konuda teşekkür ediyorum. Beni buradan kaçırarak bana çok büyük iyilik yaptılar. Buradan kaçıp gittikten sonra yazılarımı paylaştığım yerde bir ajans sahibi tarafından fark edildim. Ajansa bağlı çocuk kitapları yazmaya başladım. Kısacası kendilerince beni engellemeye çalışırlarken daha çok önümü açtılar. İşte o yüzden onlara teşekkür borçluyum. Yine bir senaryo gurubu ile çalışma fırsatını da yakalamamı onlara borçluyum... Ne diyeyim ben blog yazarıyım... Köşe yazarı olduğumu iddia etmedim hiç bir zaman... Buradaki yazan genç arkadaşlara sadece söylemek istediğim buradaki belli kişilerin kendilerince kurmaya çalıştıkları çarklı düzende olmaktansa kendi içlerinden geldiği gibi yazsınlar önemli olan insanların düşüncesi değil...

23 Kasım 2013 22:51
701,14 Lira,on altı yaşından büyük bekar Türk'ün asgari ücreti!

Yunanistan'da kriz var çok şükür bizi teğet geçti :((((

29 Aralık 2011 16:59
 
Toplam blog
: 168
: 1098
Kayıt tarihi
: 02.07.10